Şimdi Ara

Yeni mezunum 4150 dolar Maas Alıyorum SSli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
9
Favori
21.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

yalnız o iş aile kurup evlendikten sonra zor bir iş ,4 ay boyunca çocuğunun yüzünü görmeyen tanıdığım var para için çekilmez gider avm de tezgahtar olurum daha iyi sonuçta paraya tapmıyorum karnımı doyurıyım bazı özel ihtiyaçlarımı tatil ihtiyaçlarımı görüyim yeter -500-1000 sene once lüks versace gucci iphone diye birşeymi vardı çağın yeni hastalığı.. insanlık paraya teknolojiye tapmaya başladı..hayatta mutlu olmaya bakarım para sadece araç benim için fazlasında gözüm yok..
    yalnız hocam farkında mısın ömrü boyunca ev alamayacak sıfır araç alamayacak insanlar var. babamdan kalsa 1 milyon tl dediğinde haklısın keyfime göre çalışırım da sence de sülalede böyle ömrünü harcayıp sivrilmesi gereken birisi yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz bu kadar fazla maaş aldığınız için dünya kötü bir yer. 1000 dolar neyine yetmiyor ah bu devlet varya bu ünlülere futbolculara şirket patronlarına askerlere uçak gemi işlerinde çalışanlara döktüğü paranın 4 te 3ünü alsa ülkede fakir kalmaz. Zaten 4 te 1 i de onları gene çok zengin yapar ama zenginin çok zengin fakirin çok fakir olduğu ülkedeyiz işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalgasız denizlerde kazasız belasız seyretmeniz dileğiyle .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.