Şimdi Ara

YENİ MİCRA 24000KM DE BASKI BALATA SIYIRDI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 mart çıkışlı Micramız 24,000kmde baskı balata sıyırdı. Servis 1000TL para istiyor, bilyede değişirse 1500TL :) Dışarıda orjinal parça ile işçilikli 500TL, yan sanayi (valeo) ile işçilikli 350TL olan bir iş. Garanti dışında imiş, çünkü istenirse 1000 km de bile baskı balata sıyırttırılabilirmiş. Müşteri Hizmetleri yöneticisi ile görüştüm, genel müdürlüklerini aradım ama nafile, garantiye girmiyor. Haklı olabilirler ama benim de haklı hissettiğim taraf şu ki 15 senelik araç kullanıcısı olarak (ilk defa nissan bu arada) (Fiat, Citroen, Ford, Opel) sıfır aldığım hiçbir araçta baskı balata değiştirtmedim 100.000 e kadar kullanip sattigim araclarim oldu. . Bunu söylediğimde istanbul trafiğinde normal olduğunu çok dur kalklı kullandığımı filan söylüyorlar :) Konu açma nedenim ise şu; sizlerden de bu sorunu yaşayan oldu mu? Oldu ise kaç km de oldu? Eğer bu araçta bir sorun var ise ve garanti sürecinde çözdürebilen var ise paylaşırsa sevinirim. eğer çözülmüyorsa da bu platformdan bu sorunu aktarabilmiş olmak bile yeterli olacak benim için. Yani demem o ki micra alırken 100,000km kullanım için her 25,000 de seti değiştiriseniz 1500x4=6000TL aracın maliyetine eklemek gerekecek. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidiremmi -- 22 Ocak 2013; 7:36:53 >

• Valla mesajı yazdıtan sonra baktımda şikayetvar.com a beterin beteri varmış. 2300km de bitmiş. Garantiden değiştirmeişler şansına ama servis elmanının söyledikleri çok komik, yokuşta pati çektirerek kalkılacakmış....:)

sikayetvar.com şikayet no: 1276898

Nissan Micra Punch 2012 model 2300km de olan aracımın debriyaj baskı balatası bitti. İstanbul maslaktaki yetkili servisine götürdüm. Kilometre az olduğundan bu seferlik garantiden değiştiririz dediler ve bir daha ki sefere garantiye girmez dendi.

Tutar 1.500 TL Aracım daha 70 günlük. 70 gün dayanan baskı balata için 70 günde bir 1500 TL masraf olacak bana.
    Baskı balata bitme sebebi ise yokuşta iki sefer dur kalk yaptım ve yanık kokuları geldi. sürekli yanık kokuları geliyordu. Servis yenisiyle değiştirmesine rağmen en küçük yokuşta dahi yanık kokuları gelmekte devam etmektedir.

Servis ise maalesef Yeni kasa Micralar bu şekilde yapacak bir şey yok yokuşlarda pek girmeyin, girerseniz de pati çektirerek son gazla çıkın diyor. Trafikte yokuşta önümdeki araçla 1 metre mesafede nasıl bu şekilde dur kalk yaparız onuda aklım almadı.Micra yerine elektrikli bisiklet alsaydım daha rahat ederdim heralde.

• benimde bitti 3000 de.Zorlamaya gelmiyor dikkat....
  • Ne tesaduftur ki annemin micra da 24.000 km de balatayı bitirdi. Boyle sacmalik mi olur??? Yarin servise goturecegim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamın 2012 micrası da 20.000 de balatayı bitirdi. 17000 tl servise verdi.
    Aracı satacak. 20 yıldır çeşitli araçlar kullandık, ilk defa böyle birşey oldu.
    Nissan müşteri hizmetleri; aracın balatasındaki maddenin kanserojen yaptığı için 8 yıldır farklı bir madde kullanıldığını; bunun da eskisi kadar dayanıklı olmadığını söylemiş. Servis ise; dur kalklarda ayağın devriyajda fazla kalmasından olabileceğini belirtmiş.
  • nrvn N kullanıcısına yanıt
    Annemin arabasi da balatayi siyirdi, daha 20.000 kusurde. Annem 1990'dan beri araba sahibi. İse araba ile gidip gelir. Su ana kadar hic bir arabasinda balata bitirmemisti.

Dun ben arabasini servise goturmek icin yola ciktim, otoyolda yolda kaldim, araba duz yolda giderken siyirdi ve balatayi yakti.

Servise cekici ile goturuldu. Servis 3000 liradan fazla paralardan bahsediyor. Acikcasi anneme dedim bu araba 20.000 km'de bir yolda kalip 3000 km yiyecekse sat 1.2 motor corsa al daha iyi diye, kendisi olumsuz bir sey demedi. Boyle olursa biz de satariz. Boyle sacmalik mi olur? İnternet 20.000 de balata bitiren nissan araba dolu. Yaziklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.