Şimdi Ara

Yeni Monitör Ölü Piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Benq GL2460HM 24" 1080 60 hz monitörü Vatan'dan aldım ama kurduğum gibi parlak kırmızı nokta belirdi. Ölü piksel belli ki, zaten monitörün görüntüsünü filan da pek beğenmedim..

Şimdi sorum götürdüğüm gibi iade alırlar değil mi?
    Kesin olarak götürmeli miyim bu ölü pikseller yayılır mı?

Aynı fiyat civarına, max 660 TL, nasıl bir monitör önerirsiniz??

• Sorularının cevabını bilmiyorum fakat dün Vatan'dan asus roq swift pg279q satın aldım. Bornova ve Mavişehir subesine gidip monitörü test ettikten sonra satın alacağımı söylediğimde test yapamayız diyerek 50 tane bahane sundular son şans olarak karşıyaka subesini denediğimde yaklaşık 1 saat ürünü test ettikten sonra satın aldım. Sana tavsiyem küçük şubelerden alışveriş yaparsan test istediğinde ürünü test ediyorlar. Şubelerdeki çalışan kişiler satışlardan prim aldığından dolayı büyük şubeler müşteriye ilgi alaka göstermek yerine ürünü satıp hemen bir sonraki müşteriye geçiyor maksat gün içinde çok fazla ürün satmak küçük şube de ise olay tam tersi.
  • Test etmeden ürün mu alinir ??? Tonla para veriyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 ölü piksel varsa kanunda bu olabiliyor 3 piksele kadar kusur sayılmıyor diyebilirler 1 haftalık kusurlu ürün hakkımı kullanıp iade-değişim istiyorum olmazsa tüketici hakem heyetine başvurucam de faturasıyla beraber.

sıfır ürün alıp ölü piksel çıkması anca Vatanda olur en kazık fiyatlı yer Vatan ve sattığı ürünlere bakın.

Sineji-webdenal bile daha iyi firmadır.
  • Arkadaşım tam da dediğin gibi oldu. Yasaya göre 3ten aşağıyı almıyorlarmış dediklerini yaptım ama umursamadılar istediğinize gidin yasa böyle dediler.

Ben şimdi bu yasaya ne diyim, firmalara gel bizim vatandaşa ayıplı malının kakala diye yasa mı çıkarmışlar hiç mi utanmamışlar ya bunu duyurmak lazım.

Güya 2 yıl içinde artarsa değişim isterlermiş o zaman da başka bahane bulurlar ya neyse.. artmazsa da rahatsız edici bir yerde değil idare edicez artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturkyn -- 8 Ocak 2016; 19:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturkyn

Arkadaşım tam da dediğin gibi oldu. Yasaya göre 3ten aşağıyı almıyorlarmış dediklerini yaptım ama umursamadılar istediğinize gidin yasa böyle dediler.

Ben şimdi bu yasaya ne diyim, firmalara gel bizim vatandaşa ayıplı malının kakala diye yasa mı çıkarmışlar hiç mi utanmamışlar ya bunu duyurmak lazım.

Güya 2 yıl içinde artarsa değişim isterlermiş o zaman da başka bahane bulurlar ya neyse.. artmazsa da rahatsız edici bir yerde değil idare edicez artık..

evet uyarmıştım dostum :( bu forumda birisi daha benimle çok tartıştı almak zorundalar diye ama almazlar.

ürünün markası neydi ? ne kadar dandik ürün sattıklarını ifşa edelim 10sn lik iş yahu ölü piksel testi fabrikada.
    Ayıptır onca para veriyorsun

• Vatanın İzmir Karşıyaka mağazasına gidip reyondaki görevliye sordum. Ürünü alıp müşteri hizmetlerinde kontrol ettirsem 1 tane ölü pikselde değişim yapılıyor mu diye? Hayır her marka farklı sayıda ölü piksele kadar normal kabul ediyor dedi. Yalnızca Asus'ta 1 tane ölü pikselde değişim oluyor gibi gayet havada kalan bir yanıt aldım. (Sanırım Asus'un her modelinde bu garanti yok)

Eskiden vatan ilk 1 ay ölü piksel garantisi verirdi, hatta şuan baktığım monitörü bu garanti üzerine vatandan almıştım. Hey gidi günler. Teknoloji gelişirken kusurlarda aynı oranda gelişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

ürünün markası neydi ? ne kadar dandik ürün sattıklarını ifşa edelim 10sn lik iş yahu ölü piksel testi fabrikada.
    Ayıptır onca para veriyorsun

BENQ GL 2460 HM.

Şu an ölü pikselimle yaşamaya alıştım neyse ki yeri çok kötü değil ama sinir bozucu tabi bundan sonra sadece internetten alışveriş..
  • O yasa makattan uydurma olmasin gosterin nerde yaziyo deseydin keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bugün Benq GL2460HM 24" 1080 60 hz monitörü Vatan'dan aldım ama kurduğum gibi parlak kırmızı nokta belirdi. Ölü piksel belli ki, zaten monitörün görüntüsünü filan da pek beğenmedim..

http://forum.donanimhaber.com/m_56193556/tm.htm

• Bimden laptop almıstım eve gelldım
    kurulum otomatık yapıyor ya, o esnada bır baktım 1 pcs ölü pıksel
    ben de çok tıtızımdır ekrana dokundurmam kımseyı cızık falan ıyy gıcık kaparım
    hemen baska bım subesıne gıttım aldıgım yer 35 km kadar otedeydı kım gıdecek oraya sımdı dedım
    dedım bunde ölü pıksel var degısım ıstıyorum, satıcı da degısım olmaz dedı ya ne olacak dedım
    onu ıade alacagız baskasını satın alın dedı
    e aynı hesap degıl mı
    neyse bozuntuya vermeden alıp eve gıttım

bım son derece guvenlı bu konularda

acıp denemeden almayacaksın
    gerekırse 2. el alacaksın acıp deneyeceksın hacı
    4k monıtor aldım yenı arkadasa denettım test falan yaptı oyle aldık
    bazı olu pıkseller bazı renklerde bellı oluyormus sanırım
    yesıl kırmızı mavı renklerde test edılıyor anladıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Arkadaşlar bugün Benq GL2460HM 24" 1080 60 hz monitörü Vatan'dan aldım ama kurduğum gibi parlak kırmızı nokta belirdi. Ölü piksel belli ki, zaten monitörün görüntüsünü filan da pek beğenmedim..

http://forum.donanimhaber.com/m_56193556/tm.htm

Teşekkür ederim! Hemen ben de harekete geçeceğim alışmış olsam da bunu böyle satmış olmalarına gönlüm müsaade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturkyn -- 23 Ocak 2016; 0:33:33 >

• Arkadaşlar bugün itibariyle çok ilginç bir şey oldu 1 aydır duran ölü piksel ortadan kayboldu. Demekki stuck pixelmiş valla şanslıyım heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.