Şimdi Ara

Yeni Motor Alımında Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi motor almayı düşünüyorum scooter tarzında. 1000-2000tl arasında önerebileceğiniz bi motor varmı performans+hız+yakıt olarak.Ben araştırdım ve bunu buldum sizce nasıl ve daha iyisi varmıdır ?

http://www.mondialmotor.com.tr/MONDIAL-151-RS/SCOOTER/Mondial-151-RS/index.html

• O kadar paran varsa,hızı bir kere geç dostum.O paraya alacağın motorun yapacağı hız bayır aşağı max 120 olabilir.

Artı japon haricine bulaşma derim.2000 liraya YBR bulabilirsin.O paraya alabileceğin tartışma götürmez en iyi motor odur.

2. el alacaksın elbette.Sıfır almaya kalktın mı çinliye kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 4 Haziran 2009; 21:05:55 >
  • Arkadaşlar motoru kavramak, başlangıç için almayı düşünüyordum. Onun yerine ilk olarak ehliyeti almayı tercih edicem ve ekim ayında sınavına giricem. Ehliyeti aldıktan sonra ilk yakınımızdaki bi scooter tarzı motorla istanbulu gezicem, gerekirse 1000tl gibi bir motoru alıcam ve tecrübe edinmeye çalışıcam.Ondan sonrasında 6000tl gibi bütçeyle bir motor alıcam, bu scooter tarzında da olabilir, daha değişik tarzda olabilir.Şuan gözüme honda PS 150 i 'yi kestirdim. Fiyatıda 6.140. Sizlerde bu fiyat çerçevesinde + ve - yönlerini yazarak genelde scooter ağırlıklı bir motor önermenizi istiyeceğim .Bunların dışında kask, eldiven, çanta, kilit, disk kilidi önerilerinide eklerseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.