Şimdi Ara

Yeni müstakil eve internet kablosunu ttnet mi yoksa türk telekom mu çeker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardım edin yeni müstakil evdeyim internet kablosunu kim çeker. çevremde internet kullananlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapıya kadar telekom çeker sonrası sana aitde gelen adamlara ve sana bağlı evin içine bile çekebilirler.
  • Dün başvuruda bulundum daha teknik ekip gelmedi geldiğinde ne olacak ve kapıya kadar türk telekom a çekdirmek için ne yapmalıyım

• Rica ederseniz istediğiniz yere kadar çekiyorlar hocam

• 6 aya gelirler

• Audiolog kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim telekom a dilekce verdim bir hafta oldu daha arayan yok

• Bende müstakil evde oturuyorum. Saha kutusundan eve kadar kendim çektirmiştim. Hatta nolur nolmaz diye çift korumalı ve 8 telli kalın bir kablo kullanmıştım. Şansıma 3 yıl sonra saha kutusunun dibine fiber geldi. Şuan 50Mbit hipernet kullanıcısıyım ve modem hattımın 133Mbit'e kadar desteklediğini söylüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulutascan33

2 hafta sonra gittim araştırdım sizin olaylarınızı dedim kazı yapma listenize felan bakabilirmiyim felan diyince adam kimlik fotokopisini aldı adres e mail numara vs baya bilgi aldı türk telekoma 5 dk dan başvurunuzu yolloyorum dedi bakalım çarşıda işim oldugu sürece rahatsız edicem adamları

• quote:

Orijinalden alıntı: Audiolog

quote:

2 hafta sonra gittim araştırdım sizin olaylarınızı dedim kazı yapma listenize felan bakabilirmiyim felan diyince adam kimlik fotokopisini aldı adres e mail numara vs baya bilgi aldı türk telekoma 5 dk dan başvurunuzu yolloyorum dedi bakalım çarşıda işim oldugu sürece rahatsız edicem adamları

Sen gene şanslıymışsın. Bunlarla uğraşmassan bir şey yapamazsın sendedemi bu sorun vardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: makcay

Bende müstakil evde oturuyorum. Saha kutusundan eve kadar kendim çektirmiştim. Hatta nolur nolmaz diye çift korumalı ve 8 telli kalın bir kablo kullanmıştım. Şansıma 3 yıl sonra saha kutusunun dibine fiber geldi. Şuan 50Mbit hipernet kullanıcısıyım ve modem hattımın 133Mbit'e kadar desteklediğini söylüyor.

1)Kendin nasıl çektirdin yani kime gittin 2)başka teknisyenlerin bunu yapma yetkisi varmı 3)birde kablonun metresi ne kadardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Audiolog

quote:

Sen gene şanslıymışsın. Bunlarla uğraşmassan bir şey yapamazsın sendedemi bu sorun vardı?

Aynen kardeşim yeni binaya taşındım alt yapı yok binada bunun için başvurdum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.