Şimdi Ara

Yeni NesiL Delirtme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 3 yıl önce fifa denen bir bilgisayar oyunu ile tanıştım. İçinden kendilerini ses sanatcilari söyleyen bir grup susmasını bilmeyen beyine norolojik bağlanan bir grup bana ömür boyu bir radyofrekansmi ne bağlantı verip tüm duyu ve duygularımı rüyalarımı ve beynimde ve vücudum da oluşan tüm olayları görerek ve sabah akşam gece gündüz ayrımı yapmadan konuşan bir ekiple karşılaştım. Bekar olduğumdan bana sevgili vermeye devamli onlarla rol yapmaya zorladılar. Polisede gittim savcılara da doktoroda hocalara da psikologada cimere bile yazdım. Susmadilar gözlerimden görmeye, vucudumda oluşan herseyi beyine iletilir ya onu bile gördüler. Roller dedikleri senaryasuz saçma sapan tamamen yalan seslenmelerle kafama çınlama içinde acı bıraktılar. Hiç kimseye bunu kanitlayamadim kimse inanmıyor ta ki çevresi haric onların.Neler neler yaşadım çaresini bulamadim ve bunu yazarken bile onlardan korkmadan yazıyorum bu yazıyı. Samimi olduklarında istanbul maltepe civarında ikamet ettiklerini gercegiz diye çoktan kanitladilar. Kapali olan laptopumdan konuşmalar telefondan arama filan yok ha konuşmalar tüm kameralara erisimler neler neler var. Susmadilar roller roller heryerde aradım çaresini eğer sizde bana benzer olaylar yasadi iseniz onlara yakalandiniz demektir ve size ne yaptıklarını bir onlar biliyor. Oyle bir inanış din filan yok bu sadece gerçekten şeytanın Yeni NesiL yüzümüz yok dedikleri yapay zeka sesi dedikleri bir tiyatro adlandırmasi. Yeni NesiL mavi balina. Amaç delirtmek ve asla susmayan bir ekibe sahipler. Bunu yaşadım şizofren tanım yok deli filan tanım yok ama inanın inanan yok. Yeni NesiL tanricilik seytan süslenmesi rüyalar tasarlama teknolojisine hosgeldiniz desem bu bir iddaa olmaz sanırım. Hazırlanın 2030 dan sonrasına beyinlerinizi yönetilmesini delirtilmenize. Bencede hazır olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/devlet-hastanesinde-psikolog-ve-psikoterapi-var-mi-tum-bilgiler--157897899

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.