|
Bildirim
Tekna Manuel ile Tekna otomatik arasında sadece 60 bin tlcik fark var. Sebebi ise belli ileri düzey vergilendirme sistemimiz teşekkürler AKP. Eskiden araba almak hayaldi şimdi düşünemiyoruz bile.
|
..
|
Şu fiyatlara bak, yurt dışında insanların yüzüne bakmadığı arabalara servet ödüyoruz. Emeği geçenlerin Allah belasını versin.
|
Milleti taksi çıkması albealara mahkum ettiler
|
2 sene önce araba almak isteyip de parası çok az olana tavsiye ettiğim araba bu. Şu haliyle parası çok olana bile tavsiye edilmez. En iyisi akülü çocuk arabası artık
|
Bu kadar saçma bir şey olamaz B suv a %80 otv olabilir mi Allah aşkına. Yine Manuel paketi %50 de tutmuşlar. Oto almaya kalksan ekstra 60 bin. Diyecek söz yok.
|
Biz nasıl araba alacağız gerçekten bilmiyorum
|
Gercekten saka gibi
|
yabancılar falan hayret ediyordur. "benim bindiğim porsche parasına türkiye'de juke alıp biniyorlar hayret gerçekten evet evet 40 bin dolara juke alıp biniyorlar. alan var yani. keriz mi desem ne desem bilemedim" |
donanım farklarını gorebilseydik güzel olurdu |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 2 Şubat 2021; 11:15:57 > |
|
ev parasına araba |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
yok kesinlikle bu işte hata var. şu arabaya şu fiyatı ödediğimizi hansa falan anlatsak suratımıza tükürebilir yada yapmaz hans medeni adamdır güler ve uzaklaşır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 26 Ocak 2021; 13:14:44 > |
Fiyatımı önemli işlevi mi |