Şimdi Ara

Yeni Nissan Qashqai Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence siz hiç yeni qashqai ye binmemissiniz. Daha yeni 9 ay kullanıp daha yeni sattım. Yalıtımı konforu beni çok memnun etti. Şimdi 408 aracım var keşke satmasaydım dedirtiyor.yalitim yol sesi süspansiyon yumuşaklığı 408 den birkaç gömlek üstün. Sadece iç mekan kalitesi 408 de bir tık iyi o kadar. Motorundan bahsetmiyorum bile

• fbant007 kullanıcısına yanıt

Doğrudur en son kasaya binmedim lakin önceki iki kasaya bindim bir hayli.Markanın kendisini konumlandırdığı nokta özelinde iyileştirmeler olsada aşırı bir değişkenlik olduğunu düşünmüyorum açıkçası hatta Nissan’ın premium markası Infiniti Q50 vs. de binme şansım oldu yine premium segmentdaşları arasında aşağıda kaldığını gördüm.Bu fiyatlar ile işinin çok çok zor olduğunu düşünüyorum.

• 3K1X kullanıcısına yanıt

İşte keşke binmediğimiz araba hakkında yorum yapmasak

• Arabalarda ses sorunu var,turbo mili cinlama sesi yapıyor 3-4 bin km sonrasında. Sakin almayin, gidin yeni tiguan alin daha iyi
  • Yok artık, bizim şu memur arabasına bak sen 2 milyondan başlıyor. Tek kelimeyle saçmalık. 🤬
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Bunu sen mi söylüyorsun ! Muahahaha

• normal araçları bile 2 milyona getirdiler rahatladılar

• Moueson kullanıcısına yanıt

Evet mesela böyle rezil olmuyorum ben

https://forum.donanimhaber.com/bu-goruse-katiliyor-musunuz--157438095

Veya böyle

https://forum.donanimhaber.com/audi-de-stok-arac-bulabilen-oldu-mu-rusvetli-ya-da-rusvetsiz--155750641-2

• mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Bomboş bir yorum. 15 yakıyor diyen bir insana hiçbir
    Yorum yazmam , 2.5 milyon qq ver hadi
  • Afedersiniz ama 70 bin euroya kaşkay alan ….
  • Vergiler dahil hali ile bile korkunç fiyat. Gözleri dönmüş gibi duruyor. C SUV ula bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Haziran 2024; 12:37:47 >
  • Tamam vergiler yüksek falan da bu fiyatlara sadece gülünür...
  • abi tamam araba güzel de çok pahalı değil mi yaa
  • Paraya bak motorlara bak

Ülkenin içinden geçmişler hala reis diyip duruyorlar araba almak gibi dertleri yok kölelerin

• 3K1X kullanıcısına yanıt

4*4 için konuşayım, sürüş kalitesi bu sınıfta zirvelere oynar. Yalıtım, konfor, bozuk yol dengesi, direksiyon vs sürüş konusunda gayet başarılı. Bir yerlerinizden uydurduğunuz çok belli.

Fiyatları da rakiplerine kıyasla uçuk değil aslında ama dönem dönem o kadar uyguna veriyorlar ki piyasası çorba oluyor.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Qasqahi alan bir tanıdığım var servisten çıkmıyor araç en son korna bozulmuştu şimdi motordan degisik sesler geliyor sanırım reno motoru bu 1.3 ler zaten Japon’la alakası kalmayan bir marka Nissan. Japon dedinmi Toyota
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Önceki 2 neslini en az 2000-2500’er km kullanmışımdır.Tamda söylediğim gibi.Ek olarak sizin iddia ettiğiniz şeyleri Nissan bile iddia etmiyor.

Ben Audi, Mercedes vs. kullanıyorum diye istemsizce bilinç altı mı karşılaştırıyor acaba diye soruyorum kendime ama VW, Renault, Peugeot gibi markaların aynı segment araçlarına binince Qashqai’deki gibi hissetmiyorum.Bu arada Dacia gibi derken de tabiki Duster ile birebir aynı kalitede demediğimi anlamışsınızdır lakin başta fiyatının karşılığı olmamakla birlikte kesinlikle rakiplerininde kalite ve konfor olarak çok altında.Şanzıman zaten rezalet.Motor performanslıdır, sorunsuzdur, ekonomiktir ona lafım yok ama kalite kesinlikle ve kesinlikle fiyatının karşılığı değil 

Edit:Bu arada Nissan’da genel olarak böyle bir kalite sorunu var.Juke, Qashqai ve X-Trail neredeyse aynı araçlar tabi boyut dışında…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 28 Haziran 2024; 17:48:53 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.