< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Nissan Qashqai Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Panik yok ..peşin alımda her versiyonda 100.000 TL indirim var ki, pazarlıkla bir miktar daha indirim alınır..Gayet dolu Skypack versiyonu 1.980.000 TL ye satılıyor..1500 e Clio e-tech satılıyorsa bu fiyat da uçuk filan değil..ileride euro bazında % 5 civarı bir indirim gelirse gayet de güzel satılır..
Edit : Tabi ki bunlar hafif hybrid için ..e-power isteyen ortalama 220 bin daha fazla ödeyecek..ki bence değmez o farka..hafif hybrid yeterli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 26 Haziran 2024; 20:23:12 > -
Bu paralara çöp CVT şanzıman!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baya kötü duruyor. Torpidoya gömmeli ekran ve kadran mı kaldı arkadaş. Uzakdoğu markaları tasarım konusunda çok geride kaldı.
-
10-15 sene önce emekli arabasıydı.
Şimdi emekli 4 lastiğini alamaz bunun.
-
Fiyatlar fazla uçuk olmuş. Bunun yerine Austral alırsın.
-
Devlet sadece Çin’e ek vergi koydu ama tüm çekik gözlülere uygulanmış gibi. Tamam güzel alet de bu fiyatlar makyajlı kasa için uçuk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en üst 4çeker olan paket belki 2.100 eder ama diğerleri maks. 2 milyon. Nissan olduğu kadar satarım kâr'ıma bakarım demek istemiş.
-
İç tasarımı hiç beğenemedim.
Ayrıca 1.2-1.3m fiyatlara satılan C-Suv Chery'lere laf sallayanlar utanıyordur sanırım. 1milyon ekstra para verip daha güçsüz daha çirkin(öznel) bir araç.
Dile kolay , 1 MİLYON!
-
Önceki tipin farları kötü olsada alışmak daha kolaydı. Nissan daha kötüsünü yaptı. Aracın tipi aşşağı doğru yuvarlanıyor resmen.
Cherynin kimse tipine laf söylemiyor. Hatta tipi içi dışı on numara. En büyük sıkıntı yakit. Yani eski nesil motorlar. Sonra kaç sene olmuş hala malzeme tedarik sıkıntısı var. Üstüne birde marka ilgisizliği şikayetleri de arttı. %40 vergiden sonra acaba ne olacak Türkiye'de kalacaklar mı? Sorusu da hala soruluyor yani güven vermiyor hâlâ.
Ben de austral bakıyordum Opel Grandland kampanya yaptı kapora verdim. Austral şikayetleri baya çok. Mesela şu anda stok yok ayrıca malzeme sıkıntısı var hava filtresi bile tedarik etmiyorlar. Birde baktım araç Opel kadar dolu değil. Şu anda Opel 1594000tl kampanyalı fiyatı. Çift renk 18 jant adaptif Cruise kontrol, adaptif far kontrol, otonom park, şerit de kalma asistanı ısıtmalı elektronik koltuklar elektrikli bagaj vs birçok özelliği australde yok.
Hocam şu yakıt meselesi cidden baydı artık. Benzinli Tucson, Benzinli Tiguan kaç yakıyor söyleyebilir misin veya muadil araçlar kaç yakıyor?
Öyle bir yazılıp çiziliyor ki sanki araç 15L yakıyor gibi bir algı var. Bu ilk fazla benzin yakıyor muhabbetini biri ortaya attı , herkes peşinden gidiyor maalesef.
Parça tedarik ve Marka ilgisizliği olayı Türkiye de ki tüm markalarda var maalesef, yine bensiz konusu gibi bir algı yaratılmış hep bu konulardan vurulmaya çalışılıyor. Bu forumda bile diğer markalardan onlarca konu açıldı ilgisizlik veya parça tedarik konusundan..
%40 vergiden sonra belirsizlik oluştuğu için , güvensizlik konusunda %100 haklısınız. Ben bu haberden sonra araç alacak olsam biraz mesefeli yaklaşırdım.
-
Bence öyle değil. Aynı fiyatta Kia Sportage a bakın çık daha üstün.
Yakıt konusu ciddi sıkıntı. Bu konunun ilk mağduru tuscondu. Çünkü aynı motorla gelmişti bir önceki kasa ve 10 12sene önceydi. Yani eski motor eski teknoloji. Chery hala yeni motorları getirmeyerek zaten ikinci bir güvensizlik konusu daha açıyor. Tuscon çok yakan bu motoru bıraktı. Araç gerçekten çok yakıyor İstanbul durkalkta 12 13litre değerler gerçekten can yakıyor. Ayrıca güçlü performansli deyip basarsan yine değerler yüksek. Aracı en sakinde bile 7 litre altında bir değer görmek zor. Şimdi ağır araç ondan yakıyor falan dendi austral 75kg daha ağır tiggo 8 prodan yani tiggo bir range Rover değil yakıt değerleri yarı yarıya fark ediyor. Benzinin 42tl olduğu yerde yakıt ciddi sıkıntı. Tedarikte alman ve Fransızlar hızlı diyordum australin parçaları tedarik sıkıntısı yaşıyormuş. Fakat Chery çoğu parça Çin'den bekleniyor. Diğer markalar yıllarca piyasada olmuş güven sağlamış fakat Chery henüz o güveni veremedi tedarik onun için ciddi sıkıntı çıkartır. Ben Mesela yeni jenerasyon motor ile gelse ve tedarik sıkıntısı yasamasa şu anda 8 pro almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2 milyona önden çeker gundi tipli Tiguan alana kadar Net awd Nissan alırım,hem yolda hem arazide iyi üstelik,ikinci el piyasasının krallarından bir de bu araba
C suvlarda awd çok fark yaratıyor ,fiyata pahalı diyenler bize uygun C suv önersinler de alalım
Araba çok güzel olmuş ben beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Haziran 2024; 7:52:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dahada açılması gerekir.Türkiye dünyada değer kaybı en az olan ülkedir.Ben mesela 2012 model Audi A1’imi sıfırlamak istesem arabacımın fiyatının 6 katını koymam gerekiyor yada arkadaşım 4 yaşındaki E cabriosunu sıfırlamak istese 3.5 kat eklemek zorunda.Bu bile az.İngiltere, Japonya vs. standartlarına dönmesi lazım ülkenin.
Hiç Qashqai’ye bindin mi ? Dacia kalitesinde araba üretiyor Nissan.Kullandığı plastiğin kalitesi, kokusu bile bağırıyor.Dokunduğun herşey rezalet.Aracın içinde bastığın düğmelerden anahtarına kadar elle tutulur bir noktası bile yok.Yalıtım hak getire.90-100 le giderken yanındaki ile anlaşabilmem için bağırman lazım.Sadece boyutları C-Suv.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 27 Haziran 2024; 8:25:10 >
Büyükşehirlerde 15 lt yakıyor Chery ler..Almayın dedik burada kötü olduk..%40 vergiden sonra Çinliler çeker gider mi belli değil.. Parça sorunu, firmanın ilgisizliğini artık Chery ciler bile yazar oldu..Sosyal medyadaki maaşlı troller bir sürü insanın kanına girdi..Şimdi yarı fiyatına sat satabilirsen..Qashqai nin 2000 e satıldığı yerde Chery nin max 1200 etmesi lazım..Qashqai aldın mı 15 yıl taş gibi arabaya binersin ama senin Chery ler 3-4 yıl sonra kendini bırakmaya başlar..neyse geçmiş olsun bütün Chery mağdurlarına
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X