|
Yeni Nissan Qashqai Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
önceki kasalardan qq kullandım 3 yıl, evet makyaj sonrası çok yenilikçi olmuş ancak bu fiyatlara alır mıyım almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana fiyatı çok kazık geldi . 2 milyon üstü araç gibi durmuyor hiç .
gerek içi gerek dışı, şu ana kadarki en yakışıklı qashqai.
-
İKİ MİLYON TL'YE KAŞKAY
:D
-
2.3m vay vay vay fiyata bak
Passat mı qq mu 😏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki konusunda da demiştim çıktığından beri her kasada tasarımı ileriye götürmeyi başaran nadir firmalardan biri Nissan. Ben beğendim.
-
On numara olmuş yine
Liste fiyatından ziyade bayii fiyatı önemli. Genelde güzel indirimler oluyor. 1-2 ay önce 1850bine pp alanlar var. Güzel araç.
-
sınıfının en iyisi bence
-
O fiyata araç kazık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
C SUV için korkunç yüksek fiyat, Tiguan var bu paraya. Onun da fiyatı yüksek ama bunlar kendini şaşırmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milyonlar havada uçuyor biz ise 10 bine devam
Onlarca yıl kendini geliştir, dünya kadar insana istihdam yarat, vergi ver, 900 bin liraya kâr ederek bayiye getir ama baban el koyup 2 milyona satsın.
Ne âlâ memleket...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 26 Haziran 2024; 15:48:36 >
1450-1500 den falan başlamalı, bu fiyatlarla Nissan ın sonu Mazda gibi olur.
İkinci elle sıfır arasındaki fark iyice açıldı, 6 yıl kadar önce 4 yaşındaki giriş paket focusumun ederinin üçte birini üzerine koyduğumda sıfır orta paket focus alabiliyordum, şimdi 6-7 yaşındaki qashqai min üzerine ederinin iki katını koysam aynı paketi alamıyorum.
Bugün bayiye gidip baktım bi 500bin fiyat düşmeleri lazım bu kaliteyle.
Tiguan varken bu fiyata zor. 2 milyon fazla. 150-200k aşağı çekmeleri lazım fiyatları.
sebep? kendilerini volkswogan'den aşağı mı görmelerini istiyorsunuz?
pratikte ikisi de aynı. hatta bence nissan daha yenilikçi
-
e-power iyi güzel de yakıt tüketim performansında hibrit modellere yaklaşamıyor bile...
Bana fiyatı çok kazık geldi . 2 milyon üstü araç gibi durmuyor hiç .
|
C SUV için korkunç yüksek fiyat, Tiguan var bu paraya. Onun da fiyatı yüksek ama bunlar kendini şaşırmış.
|
Bugün bayiye gidip baktım bi 500bin fiyat düşmeleri lazım bu kaliteyle.
|
İKİ MİLYON TL'YE KAŞKAY
:D |
1450-1500 den falan başlamalı, bu fiyatlarla Nissan ın sonu Mazda gibi olur.
İkinci elle sıfır arasındaki fark iyice açıldı, 6 yıl kadar önce 4 yaşındaki giriş paket focusumun ederinin üçte birini üzerine koyduğumda sıfır orta paket focus alabiliyordum, şimdi 6-7 yaşındaki qashqai min üzerine ederinin iki katını koysam aynı paketi alamıyorum. |
İçten yanmalı bir araca bu kadar para verilmesi bana saçma geliyor artık. Hem para ver dandik araç al, hem de bir sürü benzin, bakım gideri vs. harca .
|
Bu paralara çöp CVT şanzıman!
|
Valla ben marka fanatiği biri değilim, Tiguan'la daha uzun süre geçirdim, 10 yıldır bu forumdayım 4 farklı toyota aracım oldu. Marka fanatiği olsam onlardan devam ederdim. Tarafsızlığımı size ispatlamak zorunda da değilim, memnun olmasam satıp başka marka da yarın alabilirim çok şükür. Şikayetim olmayan, memnun olduğum aracı da siz mutlu olun diye yerecek değilim kusura bakmayın =) Size mutlu olacağınız aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim =) |
Çapsızın teki hocam, kaale almayın. Forumda sürekli kamiq över. Kamiq in iki milyon olmasını savunur. Chery över. Qashqai ye gelince dandik. Dandik olan şey bu arkadaşın ta kendisi. |
Benzer içerikler
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- internet tarayıcıları
- instagram beğenileri görme
- instagram profilime kim baktı
- jpg formatı nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X