|
Bildirim
Bana fiyatı çok kazık geldi . 2 milyon üstü araç gibi durmuyor hiç .
|
C SUV için korkunç yüksek fiyat, Tiguan var bu paraya. Onun da fiyatı yüksek ama bunlar kendini şaşırmış.
|
Bugün bayiye gidip baktım bi 500bin fiyat düşmeleri lazım bu kaliteyle.
|
İKİ MİLYON TL'YE KAŞKAY
:D |
1450-1500 den falan başlamalı, bu fiyatlarla Nissan ın sonu Mazda gibi olur.
İkinci elle sıfır arasındaki fark iyice açıldı, 6 yıl kadar önce 4 yaşındaki giriş paket focusumun ederinin üçte birini üzerine koyduğumda sıfır orta paket focus alabiliyordum, şimdi 6-7 yaşındaki qashqai min üzerine ederinin iki katını koysam aynı paketi alamıyorum. |
İçten yanmalı bir araca bu kadar para verilmesi bana saçma geliyor artık. Hem para ver dandik araç al, hem de bir sürü benzin, bakım gideri vs. harca .
|
önceki kasalardan qq kullandım 3 yıl, evet makyaj sonrası çok yenilikçi olmuş ancak bu fiyatlara alır mıyım almam.
|
Bu paralara çöp CVT şanzıman!
|
Çapsızın teki hocam, kaale almayın. Forumda sürekli kamiq över. Kamiq in iki milyon olmasını savunur. Chery över. Qashqai ye gelince dandik. Dandik olan şey bu arkadaşın ta kendisi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gerek içi gerek dışı, şu ana kadarki en yakışıklı qashqai. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Liste fiyatından ziyade bayii fiyatı önemli. Genelde güzel indirimler oluyor. 1-2 ay önce 1850bine pp alanlar var. Güzel araç. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 26 Haziran 2024; 15:48:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sebep? kendilerini volkswogan'den aşağı mı görmelerini istiyorsunuz? pratikte ikisi de aynı. hatta bence nissan daha yenilikçi |
e-power iyi güzel de yakıt tüketim performansında hibrit modellere yaklaşamıyor bile... |