Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
187.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, xtrail alacagin kesinse ve 10 bin tl daha paran varsa, sifirini alirsin, boylece istedigin renk ve doseme secenegini de sahip olabilirsin, eger butce yetmiyorsa, o zaman 2015 tavsiyemdir, ama araci iyice test etmeni tavsiye ederim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size sataşan falan yok burda doğrular konuşur aracın kaçta olumsuz yönü var kaç kisiden onu biliyorsunuz peki bu zamana kadar size kac tane olumsuz yorum geldi haberiniz varmı milletin heyacanını kursağında bırakacak yorumlar yapıyorsunuz bırakın Allah aşkına daha da fazla uzamasın

• 750ahmet61 7 kullanıcısına yanıt
    hocam, sikayetvar.com'a giriyorsun ve nissan hakkındaki sikayetlere bakıyorsun. bunların bir kısmı da xtrail ile ilgili olanlar.

ayrıca, benim irtibatta olduğum kişi sayısı 50'nin üzerinde. benim yazdığım bilgilerin bir kısmı da insanların bana ilettikleri.

sonuç: doğrular ve ben konuşmaya devam eder.

ikinci sonuç: insanların hevesleri kırılmaz, sadece araç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olurlar.
  • black edition 2015 model otomatik ,10 bin km de araç ;116 K ya alınır mı arkadaşlar.
  • Arkadaşlar merhaba;
    2015 Model 0 'sıfır' km Nissan X-Trail marka aracımızı severek ve isteyerek almıştık, Ancak 13 günlük araçta diğer arkadaşlarda da olan bir silkeleme problemi yaşadım ve olayı forumlarda inceledim. Para iadesi alanlar, şanzımanı değiştirenler (hatta 2 defa), aracı yenisi ile değiştirenler olduğunu gördüm ve geçen hafta perşembe günü aracı Antalya yetkili servisine götürdüm. Şanzımanda problem olduğunu gören servis olayı Nissan Genel Müdürlüğüne bildirdi ve bana bir ikame araç verildi. 2 gün önce Nissan dan bana gelen haber şanzıman değişikliği olacağı idi, Tabi ki kabul etmedim ve yeni araç talep ettim. Bugün bana kesinlikle aracı değiştiremeyeceklerini sadece şanzıman değişikliği yapacaklarını bildirdiler, Yasal yollardan hakkımı arayacağımı söylediğim zaman ise ikame aracımı da alacaklarını ifade ettiler, hemen avukatımı arayıp durumu bildirdim, Bugün avukatım ile gerekli müracaatları yapacağız. Nissan gibi bir firmadan bunu beklemiyordum, Bilginiz olsun, Problem 2015 araçlarda da devam edebiliyor. Para ödenip yeni diye alınan bir aracı kullanamamak; Nissan ın büyük ayıbıdır ve bunları bütün platformlarda paylaşacağım. Saygılarımla
    Bu yazımı ilk facebook grubunda paylaşmıştım, şimdi bütün platformlarda yayınlıyorum, ayrıca BİMER ve Sikayetvar vb. gibi sitelere de koyacağım. Herkesin haberi olması gerekir. Beni manevi olarak da çok yıpratmıştır.

• Bu şartlarda düşünenler için manuel alıp kafa rahatlığı yaşamak en mantıklı ama bu sınıfta da vitesle debriyajla ugraşılmaz ki.
  • mbcelik kullanıcısına yanıt
    Hocam, oncelikle buyuk gecmis olsun. Nissan'in bu konudaki tavrina ben sasirmadim, zira benim dile getirdigim ve cok daha basit bir konu olan balata sesi konusunda bile, nissan kayitsiz kalmisti ve en son beni marka imajina zarar vermekle itham etmisti. 2015 xtrail'lerde sanziman sikintisinin oldugunu daha onceden facebook grubunda paylasimda bulunan bazi kisilerden ogrenmistim. Beni o gruptan sutladiklari icin, gelismeleri takip edemedim, ama o grupta sanziman sorunu yasayip da, arac degisimi yaptiranlar vardi ama sanirim 2014 modeldi araclari ve fark vererek 2015'e terfi etmislerdi. Sikayetvar.com'a yazmanizi tavsiye ederim, ayrica bu grupta bir arkadas bu tarz konular icin sikayet edilecek bir birim bulmustu ve sikayeti sonucunda nissan geri adim atmisti, forumdaki mesajlari okumanizi tavsiye ederim. Tekrar gecmis olsun dileklerimle, konuyla ilgili gelismeleri paylasirsaniz sevinirim.

• Merhabalar; Nissan için BİMER e şikayet yazdım, ayrıca şikayetvar.com a yazacaktım ama akşam üstü site bakım amacı ile kapalıydı, baktım açılmış oraya da yazacağım. Ben bana davranış tarzlarını da beğenmedim ama artık önemi yok, yarın sabah avukatım gerekli işlemleri başlatacak.
  • mbcelik Öncelikle geçmiş olsun şanzman arızası uzun zamandır konu edilmiyordu yada vardı ama araç sahibleri buraya yazmadığı için haberimiz olmadı sizden bu konu hakkında daha detaylı bilgi vermenizi rica etsem. başınıza gelen bu olayın nasıl meydana geldiğini ayrıntılarıyla anlatırsanız bizde bilgi sahibi oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebay -- 18 Aralık 2015; 6:41:44 >
  • Merhaba benim aracımda black edition 2014 model gercekten güzel bir araç sorularınızı sorabilirsiniz

• emrebay E kullanıcısına yanıt
    Hocam, 2015 model araclarin bazilarinda sanziman sikintisi vardi. Ozellikle yilin ikinci yarisindan itibaren alinan araclarda. Dolayisi ile arkadasin yasadigi duruma ben sasirmadim. Icin ilgin yani, 2014 model araclarda sanziman sikintisi belli bi km'den sonra ortaya cikmasina ragmen, 2015 modellerde ilk bir kac hafta icinde ortaya cikmasi. Daha da ilginc olani, nissan'in bu konuya halen kesin olarak cozum bulamamis olmasi...

• emrebay E kullanıcısına yanıt
    Emre hocam, haber cikmadi sizden. Konya'ya gelip, araciniza birlikte bakmayi onermistim.

• Bilenler bilir, 2006 yılında Ford da dizel C-max ve Focus araçlarda CVT şanzıman kulandı. Bu araçlar hep şanzıman arızası yaşadılar ve Ford başa çıkamayınca bir süre sonra dizel otomatik satışını durdurmuştu. CVT dizelin yüksek torkuna dayanamıyor gibi bir açıklama vardı dile getirilen.
    X-trail şanzumanı elbette aynıdeğildir ama belki sorunlar benzer nedenlerle yaşanıyor olabilir.
  • Cuma günü yeni aracı xtrail ppp teslim edecekler,
    Bu aralar yine şanzıman sorunu başlamış.
    Bakalım bizimki nasıl olacak :)
    İyi düşün iyi olur demişler.

Şansımızı göreceğiz.

2010 yılında bir arkadaşımla passat dsg almıştık sıfır. Arkadaş 1 yılda şanzımanı indirdi, inene kadar da yazılım güncelleme işleri ile uğraştı epeyce.
    Ben 4 sene kullanıp sattım, çok da memnundum.

Ancak yurtdışı xtrail 1.6 130 bg T31, otomatik transmission ile ilgili forumları okuyorum, neredeyse müşteri memnuniyeti tama yakın, herkes memnun, arıza kaydı hiç yok .
    Acaba imalatı kusurlu araçları mi bize yolluyorlar.
  • Açıkcası bizde otomatikçi değildik ama baya kisi önerdi otomatik rahatlıktır diye bide eski kasa 2013 model x trail enistemde vardı 2.0 dci otomatik çok rahat ve kusursuz demişti o da butun arabalarını nissandan aldı ve hiç sorun çıkarıyo gibisinden bişey söylemedi bizde aldık hakkaten bizim arabadada sorun yok 2014 black yeni kasa otomatik ama acıkcası otomatik bence pek iyi bir seçim değil dsg olsun cvt olsun ben hoslanmiyorum ama sorun olmayınca gauet rahat

• BUGUN X TRAİL PAKET PPP E 138000 TL FİAT ALDIM İST BAYİ
  • Barut2004 B kullanıcısına yanıt
    Sikayetvar.com'da nissan diye arama yaparsaniz, cok cesitli sikayetleri gorursunuz

• tabut61 T kullanıcısına yanıt
    Bugun 136 verdiler adana'da. 137 mersin'de. Almak isteyenlere duyurulur. Arkadasin biri de, aralik ayinda 135'e almis.

• fakay2015 F kullanıcısına yanıt
    Anadoluda daha ucuz fiat ilk defa gördüm...keşke birkaç gün önce öğreneydim

.138 işi bitir dim bugün..

• quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

Bugun 136 verdiler adana'da. 137 mersin'de. Almak isteyenlere duyurulur. Arkadasin biri de, aralik ayinda 135'e almis.

Bide ustam...senin eleştirileri daha önce okusaydım nissan almaktan vazgeçerdim...daha yeni 110 aldığım tuaf onu 105 sattım çok yakıyor diye..yoksa araba on numara full hepsi var elite plus..

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.