Şimdi Ara

yeni pahalı mı eski ucuz mu....hangisi.ARABA SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir araba mı yoksa belli bir yaşda vergisi düşmüş yakıtı yada yakıt tipi(lpg vs) belirlenmiş.
    Yedek parça anlayan usta çoğalmış.piyasada aşinalığı artmış.kapının önünde bıraktığında aklında kalmayacak bir araba mı.
    Yoksa zor zahmet kredi çekip,sağdan soldan borç alıp,düzenli bakım için servislere gidip aylık veya yıllık belli bakım ve extra ihtiyaçlarını karşılayacağımız daha yeni daha az yıpranmış yada yıpranmamış bir araç mı mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.
    Bu aslında elinizdeki paraya bağlı.
    30.000 TL' ye kadar ikinci el, 30.000 TL' den fazla nakit varsa sıfır tercih edilmeli.

• Parasını hakeden bir araba alınmalı.

• yeni arabalarda bişeyler eksik o 2000lerin başı 90ların sonunda üretilen arabalar her zaman daha çekici gelmiştir bana.
  • 90 a Golf alacagima

2008 makyajli bmw 5.20D alirdim .

Ancak her eski araba da alinmaz turkiye sartlarinda 0 araclar bile boyali cikiyor

• Ederine satılan arabayı tercih ederim.

• Kapımda 2 tane 30 bin liralık araba var birini yakın Zaman'da satıyorum.tek arabanın senelik vergisi 400 civarı.dizel saten 180 bine dayanmış ama bu gidişle bi 180 daha gider.ikisini versem 1.2 tsi Comfort manuel golf alabiliyorum,hatta her gün sahibinden de bakıyorum.ama onu alsam aklım hep arabada kalacak.benim arabalarda boya da var değişende.adana'da en ücra köşelere bile koydum aklım arabada kalmadı.boyasız sıfır araba olsa aklım kalırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piyasaya bakıyorum da 1-2 yaşında temiz ikinci el arabalar sıfıra yakın fiyatlarda ,, 1-2 yaşında ikinci el alınmaz ,,, sıfır araçlar uçmuş zaten,sıfır hiç alınmaz ,, 4-5 yıllık temiz bulabilirsen en uygunu bu
  • arac yenilemek isteyip daha pahalısını almak yerine iki aracim olsun hanım da kullanır ben de kullanırım dusuncesindeyim.. park sorununuz yoksa en guzeli..
  • Ben şuan bu ikilemdeyim, takipteyim.
  • yeni araba al..

İkinci el şişmiş durumda en geç 1 ay'a bütün piyasa kitlenir

ilginç kısmı Arabam.com ile sahibinden.com arasında ki fiyat farkı

Arabam.com 'da fiyatlar nedense yukarıda 3-4 milyar yani 93 model s320 yi 45 bin tl falan satmaya çalışıyorlar
  • ben eskiden yanayım . hafta sonu canım sıkıldımı biyerini dağıtır
    temizler toplarım. yeniler eskiler kadar sağlam üretilmiyor bana göre.
    eskinin sert plastiği bile adam gibi plastik yenilerin bazıları mide bulandıracak
    kadar var. adam gibi kullanılmış kaliteli üretilmiş bir aracı yeniye tercih ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.