Şimdi Ara

Yeni Passat vs Laguna 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir yazı yazıcamşimdi 2007 passatımızla 2009 lagunayı karsılastırcam .. Öncelikle performans olarak karsılaştırcam o-100 degerlerı fabrıkasyon olarak asagı yukarı aynı ama passat otomatık sanzuman sayesınde ve agırlıkfarkından dolayı bence yavas kalıyor ozellıkle 100den sonrakı yanı yuksek hızlarda laguna cok daha ıyı , ozellıkle dızel motorun verdıgı turbo hıssı muhtesem kı arac daha 400km oldugunu unutmayalım acılcak alıscak bı arac daha ıyı olacagı kesın .. lagunanın 1. vıteste sarma problemı var 2. vıteste guzel bıhızlanma 3 te hersey muhtesem korkutuyor ınsanı , passatın otomatık vıtesı cok stabıl aynı sekılde bı hızlanma gosterıyor ıkı aracta 6 vıtes oldugu ıcın guzel ve kısa vıtes oranları var . laguna turbo devreye gırmeden once barız bısekılde devırlenmıor .
    Suspansıyonlara gelelım . Passatın kesınlıkle daha sert amortısorlerı var lagunaya oranlahatta lagunadakı amortısorler 99 passatımı aratmıyor dıyebılırım cukurlarda tak tukyapmıyorkı 50 yanak17 ınc jant var uzerınde aracın passat cukurlarda falan laklukses yapabılıyor sert amortısorlerı ama bu sayede passatın yol tutusu mukemmel bız cok denedık esp lıde espsızde kayma yok ne onden ne arkadan ama lagunada arkadan bı ufak kayması var oda zevk verıor ınsana :D tabı bana o ayrı ıkı aracında esp sı es duzeyde dıyebılırım aynı sertlıkte ve oranda toparlıyor aracı , ıc dızayn olarak ıkı aracta kullanıslı ama ben sunu dıyım klasık gorunummu spor gorunummu dersenız lagunanın ıcı spor passatınkı klasık kalır .. malzeme kalıtesı kesınlıkle esdeger hatta lagunanın sert plastık kısımları bırazdaha ıyı gıbı geldı .. koltuklar ıkı aracında cok rahat ama lagunaın derı ve alcantra karısımı olmasından dolayı verdıgı hıs cok daha guzel lagunanında passatında arka tarafı cok genıs ıkı aracında bagajları fazlası ıle genıs tabı lagunanın hb tasarımı yuklemede kolaylık saglıor
    ya daha cok yazımmı sormak ıstedıgınız bısı varsa buraya yazın ben sıze solıcem :D ama sunu dıyım agır bır araba tarzınız bıraz daha sertlıge kacıyorsa passat yok gencım sportıfım dersenız laguna esdeger araclar bunlar cunku bır cok noktada .. tuketıme gırmıorum bırı dızel bırı benzınlı

• Bu yazdıklarını vw bölümüne yazmanı tavsiye etmem seni afaroz edebilirler bir çok noktada eşit olduklarını kabul etmişsin ama bu forumda böyle bir görüşü kabul edecek otomobil sever sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Otomobil genele yazsan lagunaya hiç binmemiş bir çok kişi passatın çok daha iyi olduğundan dem vurur dururlar.Neyse objektif yorumların için teşekkürler.Sormak istediğim şey ise dizel laguna mı benzinli passat mı kabine daha fazla ses alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 20 Nisan 2009; 21:50:01 >
  • valla aynen dedıgın gibi totalde bence lagunanın artıları daha fazla ıkısınıde kullanıp tamır etmıs bırısı olarak

ama kalk bunu bir vw ciye anlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Bu yazdıklarını vw bölümüne yazmanı tavsiye etmem seni afaroz edebilirler bir çok noktada eşit olduklarını kabul etmişsin ama bu forumda böyle bir görüşü kabul edecek otomobil sever sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Otomobil genele yazsan lagunaya hiç binmemiş bir çok kişi passatın çok daha iyi olduğundan dem vurur dururlar.Neyse objektif yorumların için teşekkürler.Sormak istediğim şey ise dizel laguna mı benzinli passat mı kabine daha fazla ses alıyor?

onemlı degıl yazarım bn yınede vw bolumunede koyım unuttum .. vw benım ıcın ozeldır evde 3 ayrı vw var ve memnunduk ılkkez bı renault aldık bunlarda benım kullandıgım 400 km sonunda cıkan sonuclar lagunanın kı daha yenı arac ılerlıyen zamanda fark edebılır .. sorunuza gelırsek passatın daha ıyı ses ızalasyonu dısardan gelen seslere gore motor sesı lagunada dızel oldugu ıcın gırıor ama yuksek hızlarda fazla ses yok lagunada passatta oluyor bıraz

• çok objektif bir karşılaştırma olmuş tebrik ederim,her 2 aracında fotolarını çekip bizimle paylaşırsanız çok seviniriz özellikle 2 si yanyana önden daha bir müthiş olur.
  • lagunanın biraz debriyajı sert geldi bana showroom da..belkide kullanıldıkça rahatlar
    vw leri sevmem ama debriyajları çok yumuşak..auto vitesi aratmıyor gibi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: snıper92

çok objektif bir karşılaştırma olmuş tebrik ederim,her 2 aracında fotolarını çekip bizimle paylaşırsanız çok seviniriz özellikle 2 si yanyana önden daha bir müthiş olur.

onemlı degıl tabıkıde objektıf olcak suanda ıkısıde kullandıgım arac ve aynı sekılde memnunumm :D cekıcem hafta sonu cekerım ıkısınınde resımlerını koyarım foruma ıkısınınde plakası MCK :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni astra vs yeni 308
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

lagunanın biraz debriyajı sert geldi bana showroom da..belkide kullanıldıkça rahatlar
    vw leri sevmem ama debriyajları çok yumuşak..auto vitesi aratmıyor gibi bişey

bana bendekı duz vıtes 99 passattan sonra cok yumusak geldı tabı 2007 passat otomatık oldugu ıcın bısı dıyemem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.