Şimdi Ara

***Yeni pc açılmıyor (cbox pandera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hepsiburada.com dan şu bilgisayarı aldım ve bugün geldi:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=34&productid=bd49855
    bağlantılarını yaptım
    düğmesine bastım, açıldı fakat öyle kaldı;
    monitöre görüntü vermedi, dvd kapağı açılmıyor ve üzerindeki bütün ışıklar yanıyor,
    reset veya kapatma çalışmıyor,
    fişini çekip kapatabiliyorum
    ..

monitörü başka yerde denedim çalışıyor, pc ye başka monitör bağladım yine görüntü falan gelmedi
    ne yapabilirim??
    teşekkürler

• kasanın içindekı baglnatılarda sorun olabılır yada işletim siisteminde hata olabılır format cek tavsıyem olmazsa makıneyı geri gonder
  • quote:

Orjinalden alıntı: memo32

kasanın içindekı baglnatılarda sorun olabılır yada işletim siisteminde hata olabılır format cek tavsıyem olmazsa makıneyı geri gonder

teşekkürler memo32 kardeş;

İşletim sistemi olarak freedos yazıyordu sitede. monitöre görüntü gelse format falan atıp windows kurucam ama hiçbirşey yapamadım.
    içini de açtım bi anormallik (anladığım kadarıyla) göremedim
  • hepsi buradayı ara görüş istersen iyade edebilirsin.
  • arkadasim hic bi sorun yok bilgisayarda.cevap yazanlarida kiniyorum yanlis bilgi verdiklerinden dolayi.freedos demek isletim sistemi bilgisayarla gelmez demek.yani ne yukleyecein konusunda serbestsin demek. bilgisayarinin icinde hic bise yuklu olmadigindan bilgisayar kendini kitliyor .daha dogrusu oyle kaliyor.bi windows bulup kur su an icin bilgisayarinin hic bi sorunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adameus -- 11 Ekim 2007; 17:36:55 >
  • o bilgisayara 850 ytlmi verdin
    aynısını 650 ytlye toplatırsın bilemedin 700
  • arkadaslar tesekkur ederim ilginizden dolayı..

amadeus arkadaşım;
    içinde sistemin olmadığının farkındayım ama
    görüntü alamadığım (yani monitöre sinyal gitmiyor) ve hatta dvd kapağı bile açılmadığından işlemime devam edemedim..
    bu şartlar altında windows kurabilmem için ne yapmam gerekiyor bilgin var mı?
    yani kilitlenmeden önce windows cd sini dvd sürücüye yerleştirebilirsem düzelir mi ki?

d@ngerusly ; bulunduğum şehirde 1350 den aşağı fiyat vermediler o yuzden mecbur kaldım sayılır:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatti -- 11 Ekim 2007; 18:54:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar
    bağlantıları takrar yaptım(ki birkaç kez daha denemiştim olmamıştı)
    bu kez oldu
    pc çalışıyor
    sonra windows falan kurdum
    problem kalmadı
    ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • Konu Baslıgına [P/Ç] yazarsan memnun olurum karısıklık olmasın topıcte bi daha girenler var sorun cozuldugu halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightlight

Konu Baslıgına [P/Ç] yazarsan memnun olurum karısıklık olmasın topıcte bi daha girenler var sorun cozuldugu halde

nasıl yapılacağını bulamadım:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.