Şimdi Ara

yeni pc sistemde internet sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 yıl ardan sonra pc mi yeniledim. Kendi seçtiğim parçalarla bir toplama oluşturdum. AMD fx 8300 3,3Ghz 8 çekirdekli işlemci, 8gb ram 1tb hitachi harddisk ve sıradan bir ekran kartı. dışarda bir teknik serviste kurulumu yapıldı. win 8.1 kuruldu. kuran kişi sadece harddiskin çok yavaş çalıştığını söyledi keşke başka marka alsaydın dedi. ama sistem sorunsuz ve güzel çalııyordu. sadece pc kapanırken kapanması 1,5 dk falan sürüyor. Önceki pc m winxp kurulu idi ve wifi adaptör ile sorunsuz internet kullanıyordum. fiber Superonline internet paketimle. fakat yeni pc de sürekli bir sorun oldu. sınırlı bağlantı yazıyordu yada bağlanmıyordu. bazen bağlanıyordu güzel çalışıyor sonra kesiliyordu. heralde wifi adaptör bozuk dedim yenisini aldım. Sonrasında yenide sınırlı bağlantı olmadı hiç hep bağlantı vardı ama sürekli kesik kesik bağlantı. bağlantı var gözüküyor 45mbps falan hız da iyi ama açmıyor hiç bir şey. youtube da sürekli donuyor bekliyor, yavaş yüklüyor. bazen sayfaları açmıyor. İnanın pc mi yenilediğime pişman oldum. eskiden en azından internetim vardı. harddiski değişim için yolladım yenisini takacağım ama bana alakasız geldi harddisk ve internet.
    1. harddisk sorunu bunlara neden olabilir mi?
    2. bir çözüm bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ekmekci -- 30 Ekim 2015; 21:41:44 >

• dr.ekmekci D kullanıcısına yanıt
    1 bucuk dakika 90 saniye demek hocam benim eski pc bile 10 saniyede kapaniyor sisteminiz baya hantal onu söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir fikir verebilecek kimse yok mu?
  • Hdd ile internetin alakasi yok. Hdd eskiyse, ikinci el falansa degistir, ama onlar alakali da olmayabilir. Internetin dis hattan gelen, telefona baglanan kabloyu degistir. Ek yapilmissa coz, yeniden bagla. Splitter'i kontrol et.
  • hatla alakası yok. internet fiber internet ve wirelesstan bağlanıyor. Evdeki laptopun bağlantısında sıkıntı yok o da aynı hattı kullanıyor. hdd yeni aldığım disk sıfır ama gene de onu değiştireceğim seagate alacağım en pahalısı o en iyi odur heralde. acaba win 8.1 ile ilgili bir sorun olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.