|
Yeni Peugeot 208 ve E-208 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
şu fiyata alanlara lafım yok ama marka vs vermiyorum bazı ön yargıları aşıp kesinlikle başka araçları test etsinler
-
"manuel katlanır parlak siyah yan aynalar, yeni logolu direksiyon simidi" arabada ayna ve direksiyon var yani güzel haber.
-
Eskiden insanlar ev alamazdı artık araba da alamıyor. Ayda 50 bin tl maaş bile alınsa hiç harcamadan 3 yılda alabilirsiniz rezil bir yaşam. Ordan burdan çalan kazakçılık yapan için bir kaç ayda alınabilir.
-
Ortadaki ekran çok sonradan oturtuldum ben diye bağırıyor gibi geldi ama görsellerden kaynaklı da olabilir. GT paket bu sınıf için fazla fazla dolu olmuş.
-
ya bırakın 300 500km menzili bisikletlen yapıyorum o km en az 900 km menzil gerekli bu araçların.
-
Çok pahalı olmuş, bu fiyata birçok c segment araç bile alınabiliyor.
-
Pejo'nun hiç bir elektrikli aracı alınmaz ! Özellikle sonradan elektrikliye cevrilen araçlar. O kağıt üstünde ki menzilllerin hiç biri de gerçekci değil .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery demedim diyorsun yani 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçi biraz geniş olsa tam şehir içi arabası. Motoru,tasarımı,boyutları,donanımı...
-
aracın satış fiyatı 22.000€...
biz neredeyse 40.000€ veriyoruz...
(Dolar 1.60 bu zamanda PC toplanmaz gibi bir şey oldu :)
şu 2.el ithal etme işini açsalar Gürcüler gibi güzel araçlara binsek bari
(bu seferde sıfır satan firmalar cozlar, ama az kaldı 2024 tam tutulma yılı olacak)
-
İtibardan tasarruf etseler, ÖTV makul seviyelere çekilse keşke. Ama bizde olmaz o iş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Peugeot 208 yada 308 vs. modelleri GT Donanımlı değilse kesinlikle alınmaz.
Bence en önemlisi çoğu YouTube yada sitelerdede tanıtım yapılırken bahsedilen direksiyon yüzünden hayalet ekran görüş mesafesinin kötü olması ve hala düzeltilmemesi .!
-
Diğer yerleri bilmem ama Bursa Peugeot servisleri çok berbat, sırf serviste iyi bakılsın diye bir kaç kere götürdüm, usta sirkülasyonu çok yani işe giren çıkıyor, buda yapılan hizmeti etkiliyor, adam daha Peugeot arabaların özelliklerini bilmiyor sorunun neyden kaynaklanacağını tahmin edemiyor, böyle bir ekip beni markadan soğuttu, üstelik yaptıracağım işlemi dışardan %500 fiyat farkı ile yapacaklarını, servis dışında yaptırmanın mantıklı olacağını söyledi oradaki usta, bir marka ama servis içinde dönen sorunlar veya firma içinde dönen sorunlar ne yazik ki hizmet alan/alacak vatandaşa patlıyor, ilk elden aracımı satıp başka marka araç alacağım, belki bu servis olayı başka illerde farklıdır..
-
Hadi diğerlerini anladık ötv fazla bu elektrikli arabalar çinden de gelmiyor %10 ötv ile nasıl 1350 bin lira oluyor alan aptallar yüzünden oluyor bu almayın kardeşim çinliler fiyat kırıyor bekleyin
"manuel katlanır parlak siyah yan aynalar, yeni logolu direksiyon simidi" arabada ayna ve direksiyon var yani güzel haber.
|
Çok pahalı olmuş, bu fiyata birçok c segment araç bile alınabiliyor.
|
aracın satış fiyatı 22.000€... biz neredeyse 40.000€ veriyoruz... (Dolar 1.60 bu zamanda PC toplanmaz gibi bir şey oldu :) şu 2.el ithal etme işini açsalar Gürcüler gibi güzel araçlara binsek bari (bu seferde sıfır satan firmalar cozlar, ama az kaldı 2024 tam tutulma yılı olacak) |
Pejo'nun hiç bir elektrikli aracı alınmaz ! Özellikle sonradan elektrikliye cevrilen araçlar. O kağıt üstünde ki menzilllerin hiç biri de gerçekci değil .
|
Chery demedim diyorsun yani 😂
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X