Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.595
Cevap
293
Favori
1.581.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icemy

yeni 308 istanbula eğitim amacıyla gelmiş

Forumpeugeot da bir arkadaş o eğitimle ilgili izlenimlerini paylaşmış.

Çok beğenmiş sanıyorum ama bu şartlarda iyi bir fiyata gelmesi imkansız, yazık oldu :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Forumpeugeot da bir arkadaş o eğitimle ilgili izlenimlerini paylaşmış.

Çok beğenmiş sanıyorum ama bu şartlarda iyi bir fiyata gelmesi imkansız, yazık oldu :-)

Evet bende ordan gördüm.bir bayideki satış temsilcisiyle konuştum.kendi gitmemiş ama giden arkadaşı varmış.son derece olumlular.fiyatı belli değil ama üzücü olacağı kesin gibi

• quote:

Kaynaklarin hep saglam

• Alla aşkına haksızmıyım?
    Araç GOLF, ASTRA karışımına benzeten tek ben miyim?
    Özelliklede ön taraf direk copy paste
  • forumda o konunun linkini verebilir misiniz? ben de merak ediyorum da yeni 308 i gözüme hoş geliyor gayet.
    Teşekkürler
  • Disi seni yakar ici beni

A serisine benziyor disardan icerden birseye benzetemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

forumda o konunun linkini verebilir misiniz? ben de merak ediyorum da yeni 308 i gözüme hoş geliyor gayet.
    Teşekkürler

Tabiki
    www.forumpeugeot.com
    Peugeot Türkiye Eğitim Merkezi Yeni 308
    http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?6169-Peugeot-T%FCrkiye-E%F0itim-Merkezi-Yeni-308

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Kaynaklarin hep saglam

Eyvallah.pug konusunda çok iyiler ve en yeni haberler ilk orda

• Dış tasarım güzel de iç tasarımı özellikle de kadran bölümünü beğenmedim.

• Paylaşımlar için teşekkürler .Umarım fiyat konusunda bişeyler yaparlar.

Araç benim oldukça hoşuma gitti astra yada golfe gıram benzetemedim fakat arka çapraz görüntüsü c4 ü andırıyor . Benim gibi anti almancılar için güzel bir seçenek olabilir.Kadranın yukarda olması benim hoşuma gitti daha spor bir havası var.
  • O değilde fransızlar yakıtta yine konuşturmuş arabayı önceden dikkati çekmedi şimdi bakınca güzel geldi.
    Arkası DS4 benzerde hiçbir yeri Golf7 benzemiyor astra ile alakası yok.
    O değilde önü sanki arkası yarım daire bir tıra girmiş gibi durmasa daha güzel olurmuş.
    İç tasarım kötü diyenlere zaten araçlrda gelişim için yapılmış şeyler zamanla göze güzel gelir kadran tasarımı fena değil bence ama zevk işi iç dış tasarım o ayrı.
  • Tasarım algısı ve değerlendirmesi görecelidir yani kişiden kişiye değişir. Bana göre kokpit rezalet Km saati ile devir göstergesi dananın gözü gibi ayrık ayrık durmuş ve komple çok yukarı taşınarak şöförden uzağa konumlandırılmış. Ortaya LCD yerleştirmek istemişler bunu mantıklı buldum ama aralarının çok açık olması ve komple yukarıda direksiyondan kopuk hale getirilmesini yadırgadım. Kısacası ben iç dizaynını beğenmedim. Dıştan sadece arkadan çok güzel onun dışında genel hatlar idare eder.
  • arka ve yan tasarım bmw 1 serisi olmuş ama güzel olmuş.
  • Fiyatlar açıklanmış.

1.6 e-hdi allure 69.200 , 1.2 vti 85 hp 49.400 görünüyor acaba 1.6 hdi acces 54-55 civarına alınabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godofsail -- 22 Ocak 2014; 4:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofsail

Fiyatlar açıklanmış.

1.6 e-hdi allure 69.200 , 1.2 vti 85 hp 49.400 görünüyor acaba 1.6 hdi acces 54-55 civarına alınabilir sanırım.

Arkadaşlar bu gün ataşehirdeki pegeout bayine uğradım .

1.6 hdi 92 hp acces manuel için 58 bin

1.6 hdi 115 hp active manuel için 62.500 tl teklif aldım .Şubat aynının ortalarında satışa başlanacağı söylendi. Bana yüksek geldi.Gerçi ingilitereyle aynı fiyata alıyoruz.

• quote:

quote:

Fiyatlar açıklanmış.

1.6 hdi 115 hp active manuel için 62.500 tl teklif aldım .Şubat aynının ortalarında satışa başlanacağı söylendi. Bana yüksek geldi.Gerçi ingilitereyle aynı fiyata alıyoruz.

İngiltere'dekilerle aynı gelir seviyesine sahip olsaydık dediğin doğruydu...

• quote:

quote:

Fiyatlar açıklanmış.

araba gelmeden 115 lik active de 2000 tl indirim yapmışlar.böyle esneklik yaparlarsa güzel.208 ve 2008 ilk çıktığı anda 5 kuruş indirim yapmamışlardı

• Araç gerekten çok güzel ama birazcık pahalı. 14 saniyede 100 km hıza ulaşan bir araca 60.000 tl vermem açıkçası.
    1.2 motorun 130 hp olanı ne zaman gelir ülkemize? gerçi o ne kadar olur kim bilir.
  • Yeni 308 güzel görünüyor

• bence güzel olmuş darısı fiyatının başına :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.