< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1398. sayfa)
-
-
Hocam, şu yorumla birlikte adamın midesini bulandırmaktan başka bir şeye vesile olmuyorsun. Sorun yaşamayacağı varsa da şu laftan sonra sorunsuz her geçen gün adama zehir olacak. Bırakın insanlar aracını rahat rahat kullansınlar. Sorun yaşarsa çaresine o zaman bakılır. Herkes kendi üzerinden ve çevresinden konuşuyor. Ben de kendi üzerimden ve çevremden konuşuyorum. Sen sorun yaşamışsın, biz yaşamamışız. Hangimizinki daha uzağa gitti yarışı değil ki bu. Bırakalım da insanların kafası durduk yere dolmasın. Sakınan göze çöp batar. Belayı, bu pimpirikli yaklaşımlarla ve bir şeyin üstüne çok titreyerek de çağırıyoruz. Gamsız adamın başına kolay kolay bir şey gelmez. Gelse de üstesinden gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 26 Ağustos 2024; 16:39:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 yeni rifter aldım herkese selamlar. Otoparktan falan cikarkan klima biraz çalışmış ise eger ince bir su izi oluyor gittigim yolda yavas giderken. Klima su mu akitiyor acaba. Bir de arac kamerasi kullanmak sigortadan güç almak istiyorum fikir verebilecek olan var mi? Elimde sigorta çoklayicilar mevcut.
Her aracın kliması su akıtır, bu normaldir, kamera için bir fikrim yok.
-
Selamlar bu sayfayı ve konu başlığını ben yıllar önce kurdum..
amacım insanlara bilgi tecrübe kullanıcı tavsiye öneri ve yaşanmışlıkları aktarmaktı ve hala öyle devam edecek
bir yarış uzağa hangimizinki gitti vs benim misyonuma ters bundan önceki aracım bmw 2015 model 1 serisi joy plus idi..
4 teker direksiyon şanzıman hariç araç bir çöp demiştim,bmw kullanıcıları vay efendim o araç çok iyiydi güzeldi bu markaya hakaretti yakışmazdı diye beni linç etmeye çalıştılar,fikrim net hala çöp...
aracı satıp rifter aldım aldığımda adblue arızasından haberim yoktu.comfort paket idi ilk aracım,sonra onu satıp gt line aldım ve adblue arızaları yüzünden araçtan soğuyup sattım daha doğrusu arızayı bitiremedim satarak kurtuldum vede yalnız değilim.şu mesja bir bakın
''AdBlue hatası. AdBlue hatası... Merhaba, 2019 yılında Peugeot Rifter'ın ilk arabasını aldım. Belli bir zaman kullandıktan sonra AdBlue hatası verdi. Garantiden değiştirildi, birkaç ay kullandıktan sonra tekrar verdi. Garantisi bittiği için yapmadılar. Mecburen arabayı satmak zorunda kaldım. Düzeltilmiştir diye umut ettim, 2021 model Peugeot Rifter GT aldım ve şu an bunda da bu sıkıntıyı yaşıyorum. Yetkililerden ricam, buna bir çare bulunması ve şu an bu sıkıntının mağduru olarak sıkıntımın giderilmesini arz ediyorum.''
bunlar gibi niceleri şikayet var ve face gibi gruplarda var.
bunlar yokmuş gibi davranamam bu sayfanın vizyonu bu ürün hakkındaki tüm gerçekleri herkese anlatmak..
tıpkı motor ve şanzımanın güzel ve teknojisini anlatırken övünürken bu arıza bu araç için korkulu kabus alacak kişiler bunu bilmeli
ve ona göre almalı bu benim en büyük görevim ve sayfanın amacı.
bu ürünle ilgilenen veya almak isteyen insanlar bunlardan haberdar olmalı
bu bir vatandaşlık görevi
ben hiçbir ticari kuruluşun marka yüzü vs bağlantılı değilim
özgür düşündüğünü söyleyebilen açık sözlü biriyim beni tanıyanlar bilir.
saygı ve sevgilerimle.
kazasız belasız herkese.
nokta.
-
Arkadaşlar bende rifter aracımı sattım. Sağ tarafında hasarlar mevcuttu. Yaptırmak istediğimde ustalar sağolsun hem vakitten hem nakitten geçiriyorlar. Bende datmayı tercih ettim. Yeni lastikte almıştım sıfır lastiklerle gitti güzelim 😂😂 continental 4 mevsim son versiyondu. Şuanda mevcutta kışlık lastiklerim var. Onlarda continental. İhtiyacı olan varsa satmamak kaydıyla (hayr duasıyla) ücretsiz vereceğim. Şuanda lastik otelinde. Benimle irtibata geçebilirsiniz. (Satma vs olursa helal değildir maksat yardım etmek) ayrıca isteyen olursa arka bagaj demiri ve halı paspaslarıda vereceğim. Ayrı ayrı alınabilir. Kargoya verme şansım çok yok paspaslar belki verilebilir ama demir mümkün değil gelip alması gerekir. Saygılarımla
Kimsenin ihtiyacı yok demek ki. O zaman başkasına artık
lastiklere talip olabilirim hocam.
Bu arada kendi rifter deneyimimden bahsedeyim, bu sene mayıs gibi 2021 model rifter gt aldık. Aile aracı olarak kullanıyoruz, bundan önce 2010 1.6 mutlujet doblo vardı. Rifterın koltukları çok dar geldi. Uzun yolda baldır desteği olmaması fark ediliyor. Birde arka koltuklarda yatmak biraz zor oluyor. Ön cam çok çabuk buhar yapıyor. Ve çözdürmek için son ayarda çalışması gerekiyor. Bu çok saçma geldi bana. Araç elektroniğinde de kendimce eksik-saçma bulduğum bazı şeyler var. Radyo Ataç bilgisayarından harici olarak kapanmıyor. Bluetoothla ilgili problem oluyor mesela radyoyu kapatıp açınca düzeliyor ama kapatmak için arabayı istop edip birkaç dk beklemek gerekiyor. Bide dün başıma geldi. Hoparlör sesi kendi kendine sona aldı, sonra patlama sesi gibi bir ses geldi ve hoparlörün sesi tamamen kesildi. Araç çalışırken ne yaptıysam düzeltemedim. Sonrasında istop edip birkaç dk sonra tekrar açtım düzelmişti. Son olarak başıma gelen enteresan olaylardan biri de vites N konumundayken araba çalıştı (normalde P konumunda olmadığında çalışmıyor). Vitesi N'den D'ye aldım, gaza bastım araba geri gitmeye başladı birden. Bunların neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Her arabayı kapayıp açmamda sanki bilgisayar bozulmuştu kapatıp açınca düzelecekmiş gibi düşünmeye başladım. :D Bu problemlerden yaşayan ve çözümünü bilenler, kapatıp açma dışında söylerse memnun olurum. Teşekkürlerr şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam size çok saçma gelebilir ama akünüze bir baktırın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracın bakım zamanı geldi hocam, servise söyleyeceğim bakalım ne olacak ne bitecek. Güncelleme geçerim buraya da bir sorun varsa eğer.
Merhaba. 2024 rifter gt aldım. Araç daha yeni pek bir kurcalayamadım. Araçtan uzaklaşınca kapıları kilitleme ayarı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 19 Ocak 2025; 22:3:28 > -
Maalesef yok hocam. Araca ilk girecekken kilidi açtınız ama arabaya binmediniz yaklaşık 30 saniyede kendisi kapıları kilitliyor ama arabadan inip uzaklaşınca kendi kendine kilitleme özelliği yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Ben 21.09.2024 tarihinde rifter gt 2024 model aldım. 35 km sonra motor arızası verdi. Yol yardım geldi ve sorunu çözdü . Yol yardım gittikten sonra yeniden aynı arızayı verdi. Pazartesi İzmit çetaş peugeot' a aracı götürdüm. Bana araç turboyu çalıştırmıyor dendi. Aracın turbosunun değişmesi gerektiğini ve ikame araç vereceklerini söyledir. Ertesi gün ikame araç olarak peugeot 408 verdiler. Sizce sürecin hızla akması için ne yapmam gerekir. Aracın değişimi için peugeot'un kendisine başvuruda bulundum bana dönüş yapacaklar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Öncelikle geçmiş olsun, eğer olay gerçekten turbo ile ilgili ve parçanın değişimi ile çözülecek ise araç değişimi kararı çıkma ihtimali yok denecek kadar azdır.
-
Merhabalar
2024 allure aldım cuma günü. Kullanım kılavuzu olarak flash disk verdiler. Ancak hiç bir yerde içini açamadım. Alılayamadı. bilgisayar. Böyle bir problem yaşayan var mı?
henüz tam gözden geçirmedim kılavuzu da okuyamadığım için. acaba eco mod var mı? default olarak eco mod açık mı geliyor ve kapatabileceğimiz bir yer var mı?
Teşekkürler.
-
Bende 2023 model var hocam. Normalde eco modu tuşu var. Yeni kasa rifter'de de olması lazım? Eco modu tuşu yok mu ?
-
sonradan bir resimde gördüğüm kadarıyla eco mod sizde sanırım konsolun oradaydı. bendeki o kısmdaki tuşlar işlevsiz. boş.
-
Hocam ruhsat kamyonet mi otomobil mi?
Kamyonet hocam
merhaba,
lastik hava basıncı nedir? kaç psi kullanılıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X