Şimdi Ara

Yeni polo mu, yeni fiestamı, yeni ibizamı_?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyat, performans ve kalite açısından değerlendirip değerli görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.
    Özellikle kullanıcılardan yorumlar bekliyorum...

Herkese saygılar şimdiden...

• Bu yılbaşında babama Fiesta dizel almıştık, alırken B sınıfı araçları detaylı incelemiştim (o zaman yeni Polo yoktu). Fiesta tasarım bakımından çok güzel, Titanyum modeli kesinlikle daha gösterişli. Yakıt bakımından çok çok iyi, babam çok memnun. Çekişi de gayet iyi, tatminkar. Bence en büyük eksisi iç malzeme kalitesi yeterli değil, arabanın içine oturunca çok zevk vermiyor. Ben şu anda bu araçlardan birini alacak olsam kesinlikle Polo alırdım, Passat'ı alırken merak edip Poloyu da baya incelemiştim. Bariz kalite farkı var, iç tasarımı da güzel. Aracın önden görünüşü güzel ancak arkadan görünüşü pek hoşuma gitmedi. Dış tasarımı Fiesta kadar güzel olmasa da yine de kesinlikle Polo. Ibiza'yı hiç bilmiyorum, karşılaştırma yapmam yanlış olur.
    Not: Biraz daha yukarı çıkıp Golf alsanız tadından yenmez

• bende merak ediyom
  • mesela ben bu 3 nün otomatik vitesli olarak hangisi daha iyi
  • Tasarım kısmına girmeyelim. En iyi sürüş dinamikleri Fiesta'da. Yani yol tutuş, stabilite olarak daha iyi. Polo'nun üretim kalitesi daha yüksek, sadece iç mekana bakmayın, bütün komponentleri bir kademe daha kaliteli. Yani bundan 5 sene sonra en az yıpranmış olan Polo olacaktır. Ibiza burada üçüncülükte kalıyor ama onun da ucuzluk gibi bir silahı var. Donanımlara bakılmalı bir de. Ben Polo derim, ama Fiesta da yabana atılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

Tasarım kısmına girmeyelim. En iyi sürüş dinamikleri Fiesta'da. Yani yol tutuş, stabilite olarak daha iyi. Polo'nun üretim kalitesi daha yüksek, sadece iç mekana bakmayın, bütün komponentleri bir kademe daha kaliteli. Yani bundan 5 sene sonra en az yıpranmış olan Polo olacaktır. Ibiza burada üçüncülükte kalıyor ama onun da ucuzluk gibi bir silahı var. Donanımlara bakılmalı bir de. Ben Polo derim, ama Fiesta da yabana atılmamalı.

ama polo sadece 4 teker bi direksiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

mesela ben bu 3 nün otomatik vitesli olarak hangisi daha iyi

İşin içine vites girerse DSG'yi kimse tutamaz.

Bence en iyisi Polo;ama piyasayı sallamasının önündeki tek engel fiyatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    yeni astra vs cla200
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibiza 1.6 benzinli dsg tavsiye ederim -
  • Bütçeniz hangisine uygun? Burda tartışmaya bile gerek yok bence 1.6TDİ POLO+DGS alabilirseniz ne mutlu size Eğer benzin problem değilse benzinlisinide tercih edebilirsizi.Sanırım 85Bg gayet yeterli bir motor o kasa için.GOLF alın diyenler olmuş.Bir GOLF kullanıcı olarak Golfü bende öneriyorum.Hem daha oturaklı hemde güvenli.Tabiki dizel POLO alırken Benzinli GOLF fiyatına gelicektir.Bütçe meselesi sonuçda POLOda güzel.VW den şaşmayın derim.Kalite en başda anlaşılmaz yıllar geçtikçe ortaya çıkıyor.
  • Tamamen cebinizdeki parayla ilgili.

Cebinizde paranız varsa Polo,
    Cebinizde paranız yoksa İbiza,
    Durağan hayatınızı problemlerle hareketlendirmek istiyorsanız da Fiesta.

Benim kişisel fikrimdir. araçların tamamına da sahibim/sahip oldum/uzun süre kullandım. Mesajımı eleştirip "ne demek efendim, ne alakası var, yanlış biliosunuz" vs gibisinden mesaj atacak arkadaşlar olursa da tartışmaya girmeyeceğimi önceden belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-TP -- 9 Aralık 2009; 14:09:28 >
  • polo diyorum ben..
  • Hiçbiri deme hakkımı kullanmak istiyorum.............
    Daha az problem için HONDA..................
    Şu an 2008 polo kullanıyorum heryerinden ses geliyor
    illa vw dersen poloya verceğin paran cebinde dursun üzerine biraz daha ekle jetta al !!!!!
    jettanın en baz modeli bile polonun en donanımlı modelinden zengin iç ve dış donanıma sahiptir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebaba07baba

Hiçbiri deme hakkımı kullanmak istiyorum.............
    Daha az problem için HONDA..................
    Şu an 2008 polo kullanıyorum heryerinden ses geliyor
    illa vw dersen poloya verceğin paran cebinde dursun üzerine biraz daha ekle jetta al !!!!!
    jettanın en baz modeli bile polonun en donanımlı modelinden zengin iç ve dış donanıma sahiptir

Evet bu denilene bende katılıyorum.Golfun boşu bile çoğu zaman POLOnun dolusu ile aynı donanıma sahip oluyor.Çok fazla bir artısı olmuyor birde C klas bir araca binmekde cabası.
  • paylaşmak sitedim

http://www.haber7.com/haber/20091207/VW-Polo-2010-Yilinin-Otomobili.php
    KAYNAK: haber7.com

1964 yılından bu yana düzenlenen, Avrupa’daki en eski ve en prestijli ödüllerden biri olan COTY’de yeni nesil Volkswagen Polo, 2010 yılının otomobili unvanını elde etti.

VW Polo, Toyota iQ, Opel Astra, Skoda Yeti, Mercedes E Serisi, Peugeot 3008 ve Citroen C3 Picasso’nun finale kaldığı COTY ödüllerinde rakipleri arasından sıyrılarak “2010 Yılının Otomobili” seçildi.

Volkswagen Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Martin Winterkorn konuyla ilgili; “Beşinci nesil Polo usta Alman mühendisliğini ve ileri teknolojiyi temsil etmekte olan yepyeni ve genç bir otomobildir. Aynı zamanda müşteri beklentilerini ödün vermeden karşılamak üzere tasarlanmıştır. Çabalarımızın böyle bir ödülle tasdik edildiğini görmekten doğal olarak çok memnunuz.”dedi. Jüri başkanı Hakan Matson ise Madrid’deki ödül töreninde, “COTY jürisi olarak bizleri en çok etkileyen, Yeni Polo’nın kapsamlı güvenlik donanımı ve geliştirilmiş motor yelpazesi oldu. Volkswagen aynı zamanda Polo BlueMotion ile ürün gamına birçok açıdan ekonomik çözümler sunan yeni bir model versiyonu ekledi.”açıklamasında bulundu.

• Ben de şu günlerde Yeni Fiesta'nın en baz modelini (en düşük fiyatlı) almayı düşünüyorum ve kıyasladığım araç polo.
    Fiestanın renk seçenekleri daha fazla en sevdiğim (vizyon mavi). polo da güzel ama fiestanın hem iç hem dış tasarımı daha hoşuma gidiyor.
    sizinde bahsettiğiniz gibi polonun malzeme kalitesi daha yüksek.
    polonun fiyatı çok yüksek kalıyor. Ford 50.yıl kampanyası ile 50 ay 500 TL kampanyası ile de daha cazip hale geliyor.
    Kampanya ile liste fiyatının altından alan var mı? 2-3 milyarda olsa indirim yapan yer varsa oradan almak istiyorum.
    Bu iki aracı her yönüyle değerlendirip geniş bilgi verebilecek bir yorum bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.