Şimdi Ara

YENİ POLO TDİ MANUEL HAREKET HALİNDE STOP ETME & GAZ YEMEME PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2015 model polo 1.4 tdi 90bg manuel vites araç sahibiyim.

araçta 2. viteste gaz yememe ve gaz pedalına tepkisizlik problemi var. ayrıca bunla ilişkili mi bilmiyorum ama belli bir hıza 1. viteste ulaştıktan sonra 2. vitese aracı taktığınızda ve gaza bastığınızda önce tepkisiz kalıyor sonra hareket halindeyken araç stop ediyor!!

gerçekten hareket halinde stop eden bir aracı ilk kez görüyorum. teşekkürler vw. araç henüz 9 bin km de.

garanti kapsamında bu cumartesi servise götüreceğim ve problemin halledilmesini isteyeceğim.

gelişmeleri yazarım buraya.

böyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

merhaba arkadaşlar 2015 model polo 1.4 tdi 90bg manuel vites araç sahibiyim.

araçta 2. viteste gaz yememe ve gaz pedalına tepkisizlik problemi var. ayrıca bunla ilişkili mi bilmiyorum ama belli bir hıza 1. viteste ulaştıktan sonra 2. vitese aracı taktığınızda ve gaza bastığınızda önce tepkisiz kalıyor sonra hareket halindeyken araç stop ediyor!!

gerçekten hareket halinde stop eden bir aracı ilk kez görüyorum. teşekkürler vw. araç henüz 9 bin km de.

garanti kapsamında bu cumartesi servise götüreceğim ve problemin halledilmesini isteyeceğim.

gelişmeleri yazarım buraya.

böyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.

iyi günler

hocam geçmiş olsun ne yaptınız acaba 1.4 tdi 2014 üstü manuel polo arıyorum bende kronik herhalde bu durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.