merhaba arkadaşlar 2015 model polo 1.4 tdi 90bg manuel vites araç sahibiyim.
araçta 2. viteste gaz yememe ve gaz pedalına tepkisizlik problemi var. ayrıca bunla ilişkili mi bilmiyorum ama belli bir hıza 1. viteste ulaştıktan sonra 2. vitese aracı taktığınızda ve gaza bastığınızda önce tepkisiz kalıyor sonra hareket halindeyken araç stop ediyor!!
gerçekten hareket halinde stop eden bir aracı ilk kez görüyorum. teşekkürler vw. araç henüz 9 bin km de.
garanti kapsamında bu cumartesi servise götüreceğim ve problemin halledilmesini isteyeceğim.
gelişmeleri yazarım buraya.
böyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.
iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: Vatal
merhaba arkadaşlar 2015 model polo 1.4 tdi 90bg manuel vites araç sahibiyim.
araçta 2. viteste gaz yememe ve gaz pedalına tepkisizlik problemi var. ayrıca bunla ilişkili mi bilmiyorum ama belli bir hıza 1. viteste ulaştıktan sonra 2. vitese aracı taktığınızda ve gaza bastığınızda önce tepkisiz kalıyor sonra hareket halindeyken araç stop ediyor!!
gerçekten hareket halinde stop eden bir aracı ilk kez görüyorum. teşekkürler vw. araç henüz 9 bin km de.
garanti kapsamında bu cumartesi servise götüreceğim ve problemin halledilmesini isteyeceğim.
gelişmeleri yazarım buraya.
böyle bir tecrübe yaşayan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.
iyi günler
hocam geçmiş olsun ne yaptınız acaba 1.4 tdi 2014 üstü manuel polo arıyorum bende kronik herhalde bu durum?