Şimdi Ara

YENİ PS3-PS4 OYUNU ALACAKLAR [ oyunlar hakkında soru sormak isteyenler] Başlığı ? (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.263
Cevap
46
Favori
205.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • top spin 4 almak istiyorum storedan ama bulamıyorum sebebi nedir arkadaşlar
  • Ya arkadaşlar çok klişe ve saçma bir soru olacak belki ama ps4 oyunlarınızı nereden alıyorsunuz uygun fiyata? İstanbulda güvenerek alabileceğim mümkünse sıfıra nereler var?
  • The long Dark indirime girmiş, sizce 26 liraya değer mi o oyun? Uzunca oynanacağım bir oyun almak istiyorum o yüzden Limbo gibi oyunlar tercih etmiyorum. Long Dark da yazın bu sıcaklarda gider mi soğuk mekanlı olduğundan dolayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • markymark M kullanıcısına yanıt
    Mesajınızın üzerindeb çok zaman geçmiş ama yazayım. PS4 ve Xbox One'ı aklınızdan çıkarın. Hem ekipman pahalı hem de oyun yok. 3 seçeneğiniz var PS3, Xbox 360 ya da Nintendo Wii. PS3 ve Wii'de oyunları oynamanız için elinizde yönlendirici aparatlar tutmak zorundasınız, bazen zevkli, bazense çile oluyor bu durum; fakat X360' da herhangi bir aparat gereksiniminiz olmuyor çıplak elle kameraya sayesinde yönlendiriyorsunuz. Ps3 ve Wii'nin korsan oyun yükleme avantajı var, 360'da ise oyunları satın almanız lazım fakat eski nesil olduğu için oyunları dijital olarak çok ucuza alabilirsiniz.Wii'nin grafikleri tam çocuklara hitap ediyor eğer 10 yaş altılarsa Wii öneririm ama daha büyük ya da teknoloji çocuklarıysa diğer seçeneklere geçiniz. Ben PS3 ve 360 kullanmış biri olarak kullanacağınız alan genişse 360 tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 de blur oynama şansımız var mı? yoksa alternatifi nedir?

ayrıca dreamcast de oynardım. aynı alan içinde 3-4 kişi birbirlerini dovmeye, bir şeyler atmaya, vurmaya çalışırdı. tarzı nedir bilmiyorum. benzer bir oyun var mı? ps4 için. videosu aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 7 Ağustos 2018; 17:25:27 >
  • spiderman oyunu ön sipariş verecem 299 tl ye psnden kredi kartı ile ama bu türkpsn ingiltereden Euro üzerinden işlem görüyor diyorlar Euro arttığı için 299 tlden fazla yansıtırmı kart kurun etkisi ile
  • Merhabalar. 3 tane oyun beğendim hiçbirini oynamadım ve hikayesini bilmiyorum. Hangisini almalıyım?

1- The Witcher 3

2- The Last Of Us (remastred)

3- Uncharted 4

Oynayanlar var mı bu oyunları hangisini almalıyım çok kararsız kaldım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Not: Dijital alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: sded

Merhabalar. 3 tane oyun beğendim hiçbirini oynamadım ve hikayesini bilmiyorum. Hangisini almalıyım?

1- The Witcher 3

3- Uncharted 4

Oynayanlar var mı bu oyunları hangisini almalıyım çok kararsız kaldım. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Oncelikle last of us mukemmel bir oyun , mukemmel bir hikaye sizi icine cekicektir . Exclusive yani ps4 e ozel oldugu icin kesinlikle o oyun . Onu bitirdikten sonra witcher tavsiye ederim 250 saat uzeri oynamisligim var ps4 te

• quote:

Orijinalden alıntı: sded

Merhabalar. 3 tane oyun beğendim hiçbirini oynamadım ve hikayesini bilmiyorum. Hangisini almalıyım?

1- The Witcher 3

3- Uncharted 4

Hocam the witcher’ı al. Aralk ayında yılsonu indirimleri olacak o zamana kadar götürür seni uzunluğu ile. İndirmlerle de diğer 2’sini alırsın.

• Manhunt 2 PS4 satılan sürüm

En ufak ayar dahi yapılmadan GTA 3-VC-SA hesabı PS2 versiyonu mu yoksa ayarı var mı?
    Videolarına baktım eski sürüm gibi duruyor ama emin olamadım..

• Uncharted collection

Uncharted kayıp miras

The last of us

Watch dogs 1

Bu oyunları arıyorum 2.el temiz, içeriği tam, tr dublaj(olması gereken oyunlar için geçerli), ve çiziksiz kırıksız olarak. Konusunu bulamadım burası değil ise pm geçilirse oraya da yazabilirim. Teşekkürler.

Lütfen uygun rakamlarla teklif veriniz, sıfır parasına 2. El ürün fiyatı vermeyin.

• Arkadaslar selam. Yarin ps4 pro aliyorum hayirlisiyla.

Spiderman

God of war

Last of us

Uncharted serisi

Detroit become human

Withcer 3

Fifa19 ve 2k19

Harici hikayesi, oynanisi, grafikleri iyi oyun onerisi olan var mi?

• Fotoğraflarda ki Horizon ve watch dogs hariç oyunlarını Bitirdim. Bu tip ve tarz öneri oyun alabilirmiyim ?

• Arkadaşlar merhaba,

Konsollardan pek anlamam birşekilde ps3 oyunu almam gerekti.ps3 için oyun bulmak yaşadığım yerde problem.bir ps3 cafeci orjinal 12 oyunu 100 tl yükleyebileceğini söyledi.netden biraz baktım multiman değilmiş ve cihazı kırmıyorlar.böyle bir işlem var mı? Cihaza zarar verir mi? Bilgisi olan arkadaşlardan bilale anlatır gibi anlatmasını rica ederim.

• Arkadaşlar merhaba. Ps4 için oyun arayışı içindeyim. 100 liraya kadar bütçem var ve araba oyunu almak istiyorum. Simülasyon veya yarış olabilir. Driveclub, gt sport, dirt 4, wrc6 veya formula 1 oyunlarından hangisini almalıyım? En gerçekçi oyunu arıyorum. Online modu olabilir, iki kolla oynansa daha iyi olur. Sizce hangisi?

• emrec6 kullanıcısına yanıt
    Hocam Uncharted 4 ve Kayıp Miras almışsınız ama Nathan Drake collection yok aralarında onu almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 20 Kasım 2018; 16:47:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler ps3 için iki kişilik oynanabilecel call of tarzı oyun söyleyebilr misnz oynadıklarımz arasında killzone army of two var bunların dışındq olursa çok iyi olur bi de diablo 3 oynamıştk güzeldi bu tarzda olabilr 😀 şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar FİFA 19 ile PES 19 arasında kaldım online serverları hangisinin daha temiz ve hile konusunda hangisi daha temiz ?

Bana online da lag yaşatmayacak bir oyun lazım 35 mbps turknet kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Hocam Uncharted 4 ve Kayıp Miras almışsınız ama Nathan Drake collection yok aralarında onu almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
    biraz eski kalır diye düşündüğüm için görsellik pek yanaşmadım açıkcası. Ama alacak gibiyim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Arkadaşlar merhaba. Ps4 için oyun arayışı içindeyim. 100 liraya kadar bütçem var ve araba oyunu almak istiyorum. Simülasyon veya yarış olabilir. Driveclub, gt sport, dirt 4, wrc6 veya formula 1 oyunlarından hangisini almalıyım? En gerçekçi oyunu arıyorum. Online modu olabilir, iki kolla oynansa daha iyi olur. Sizce hangisi?
    Bence grand turismo sport almalısın. kesinlikle tavsiye ediyorum drive club da var bende ama turismo daha güzel, gerçekçi ve kullanışlı.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.