Şimdi Ara

Yeni PSU Taktım Windows Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beş yıldır kullandığım corsair vs550 güç kaynağımı az önce 2018 model corsair vs650 ile değiştirdim. Tüm kabloları taktım fakat windows açılmıyor. Konuyla alakalı olabileceğini düşündüğüm fotoğrafları ekledim şu an ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altbb007 -- 18 Mayıs 2019; 23:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer yeni psu'nuzun kabloları tam oturtarak taktıysanız sıkıntı çıkarmaması gerek. Eski psu'nuz duruyorsa onu tekrar geri takın ve sisteminiz çalışıyor mu kontrol edin.

Ondan sonra tekrar yeni psu'nuzu takın ama takarken dediğim gibi kabloları tam oturtmaya özen gösterin. İki kere kontrol edin oturduklarından.

Eğer olmazsa yeni psu'nuzda bir sıkıntı var demektir.

Bu arada resimler gözükmüyor.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 19 Mayıs 2019; 0:4:12 >
  • Fotoğrafları şu andada yüklemeye çalışıyorum fakat nedense yükleme bitiminde fotoğraflar yüklenmiyor. Bilgisayar açılırken anakart logosundan sonra ekranda “Reboot and Select proper Boot device or insert Boot Media in selected Boot device and press a key” yazısı geliyor. Bios fotoğraflarınıda atmak isterdim fakat maalesef yüklenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altbb007 A kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi yüklü diskinizi sisteminiz açılışta görmüyor. İşletim sistemi yüklü diskinizin kablolarını iyice kontrol ediniz. Hem güç hemde veri kablolarının her iki tarafını da iyice kontrol edin sağlam oturduğundan emin olun.

Güç kaynağını değiştirmek ile diskiniz arızalanmaz. Kabloları düzgün taktıktan sonra yine açılmıyorsa biostan diskinizin gözüktüğünden emin olun ve biostan işletim sistemi diskini boot sırasında ilk sıraya getirin. Kaydedin ve öyle açmayı deneyin.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.