Şimdi Ara

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
17
Favori
38.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu almaniz gerek, yaninda 16 amper donustucu de var. Dusuk hizla da olsa 220 prizlerden acil durumlarda kullanirsiniz.

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Merhaba neden goe yi tavsiye ediyorsunuz

ne gibi bir artısı vardır?

• Santini.737 S kullanıcısına yanıt
    Hocam biri avusturya malı, avrupa birliği ürünu ce, adac vs birçok sertifikasyona sahip.Tr de resmi distributoru ve garantisi var. Yanlışım varsa düzeltin ama diğeri Çin malı ne olduğu belli olmayan bir ürün ve fiyatlari neredeyse aynı sayılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiyatlar güncellenmiş, iconic opsiyonlar hariç 1.633 olmuş, techno paketin fiyatı değişmemiş.

• hemen hemen tüm sayfaları okudum, kimse bakım araligi ve aracin yıllık mtv si ile ilgili bir paylaşım yazmamış.

Bu aracin yıllık mtv si ne kadar?
    Bakım araligi nedir?
    Ev şarjı ile %20 lerden %90 lara ne kadar zamanda şarj oluyor. ?

Bilgisi olanlar varsa cevap yazarsa çok sevinirim.

Keyifli forumlar ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Merhaba araç sahibi olarak yazayım ;

1- MTV Yıllık 6400 tl
    2- Bakım 20.000 de bir sadece polen filtresi değişiyor. 2000 tl civarı ücreti var.
    3-Evde trifaze elektrik varsa (eğer binanizda asansör varsa genelde oluyor) Çok eski bir bina vs değilse yani.. 22kw sarj edebilirsiniz 20 bin tl ye alacağınız sarj cihazıyla. O da 0 dan 100 e 2.5 saatte sarj etmeniz demektir.

Ha eğer trifaze yoksa binanizda tek fazlı eski tip elektrik varsa (bildigimiz 220w) ozaman 3.7kw ile sarj edersiniz o da 16 saat sürer.

Evde sarj etmenin günümüzde maliyeti 0.30kr/km dir. Dışarda sarjın maliyeti 1.00 tl/km dir. (E sarj ile visa card 20% indirimli)

Dışarda sarj da eğer dc sarj varsa yarim saatte sarj ediyorsunuz.

Ancak 0-100% günlük kullanım için önerilmiyor. Benim kullanımım 20%-90% sarj aralığında. O da yaklaşık 300-320km menzile denk geliyor günlük kullanım ş. Içinde.

• Eline sağlık,

Kazasız belasız surusler.

Seneye mtv si 13.000 tl o zaman Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu 

Ben mevcut dizel otomaik aracımı 2024 de değiştirmeyi planlıyorum. Şimdiden modelleri araştırmaya başladım...

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Yeniden değerlenme belli oldu. Seneye 10bin olur ama mtvsi yüksek araçları düşünemiyorum durduğu yerde çok para yer oldular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün şunu öğrendim megane e-tech iconic AC şarjda 22kw destekliyor. Teslalar bile 11kw destekliyor. Bu evde uygun sistemle teslanın 2 katı hızla şarj imkanı demek. Belki herkes biliyordu ama benim için yeni bilgi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikael88 -- 5 Kasım 2023; 17:44:4 >
  • Mikael88 M kullanıcısına yanıt

DC değil AC şarjda 22kw destekliyor yani ev tipi trifaze altyapılı ve 22kw destekli wallboxlarla veya AC 22 watt olan şarj istasyonlarında 2 buçuk saatte şarj edersiniz, genelde birçok güncel araç AC ile 11kw/h ile şarj ediyor bu da 5-6 saat demek, Iconic ile iki kat daha hızlı şarj edersiniz.

DC şarj istasyonlarında 130kw ye kdr şarj edebiliyor.

Ülkemize gelen Techno ve Iconic paketlerin arasındanki bence en büyük fark bu 22kw şarj edebilme farkı, benim için çok avantajlı oluyor eve gelip üzerimi değiştirip yemeğimi yiyene kadar şarj oluyor.

• Bu yukarıda bahsedilen ev e wallboxları aldıgınızda saki icinden mod2 sarj kablosu cıkıyor gibi algıladım o zaman

renault da aksesuar diye satılan mod 2 şarj kablosu icin bayiden 15 bin tl e almaya gerek var mı ?

Hocam wallbox a aracın yanında gelen mod 3 ile bağlıyorsunuz zaten. Ekstra bir kabloya ihtiyacınız yok.

Normal 220v prizden şarj etmek istiyorsan o 15binliği alabilirsin ama muadillerine göre pahalı. 3-4 binliraya alabilirsin dışardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sırf polen filtresine mi 2000tl ücret istiyorlar? Benzinli arabada o fiyata bütün filtreler+yağ değişiyor.

• gtagucu kullanıcısına yanıt
    Evet. Yetkili servistemi değişiyor ?

• Evet, yetkili serviste 2000tl'ye senelik bakım yaptırdım 1 ay önce dizel aracım için.

• gtagucu kullanıcısına yanıt
    Araba ne tata mı hocam.. vw caddy aracım en son 7k tuttu doğuşda.

• Opel insignia.

Biz de hafta sonu EV charging fuarından satın aldık ürünü. 36 ay garantisi var. Türkiye'de aktif bir ekipleri var. İstanbul'da ve Ankara'da ofisleri var anladığım kadarıyla. Bir sorun olursa arayın her zaman yardımcı oluruz dediler. Sertifikasyonları da gayet düzgün görünüyor. Henüz kullanmadık ama bir sorun olmaz diye umuyorum.

• Hafta sonu Iconic sormaya gittim. Iconic paket için herhangi bir geliş tarihi veremiyoruz dediler. Techno paket kasım ortası gelir dediler. Fiyat ve finansman konusunu görüşemedim kalabalıktı.

Merak ettiğim için Jeep Avenger da baktım. Ay ortası geliyor dediler. Online'da açılıyor siparişler gelince. Finansman kampanyası yok. Jeep funky, güzel bir araç ama Megane E-Tech özellikle araç içi malzeme kalitesi olarak daha başarılı. Menzil de daha uzun. Yine de aklıma biraz girdi Avenger.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.