Şimdi Ara

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
18
Favori
38.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı alalı 1500 km oldu. Şimdilik herşeyinden çok memnunum.

Neredeyse bedava geziyorum.. Günde 100km ş. içi yolum var ve batarya doldurmakta hiç dert olmuyor.

Almayı düşünenler hiç beklemesin aracın genel kalitesinin Renault ile alakası yok. Logoyu sökün yerine mercedes logosu koyun kimse yadırgamaz. Sürüş hissiyatı, amortisör konforu, yol tutuşu, malzeme kalitesi her şeyiyle üst düzey bir araç olmuş.

Tabi adı Megane olarak devam ettiği için insanlar başta bi bişeye benzetemiyor, ama aracı yakından görünce kısa süreli bi şok geçiriyorlar.

• Herkese iyi aksamlar,

31 Ekim de arac bedeli yatırmıstım bugun teslim aldım,

Araç sahiplerine birkaç sorum olucak,

1-Müstakil evim yok , AVM lerde vs şarj edicem,

Aracla birlikte verilen Mod 3 şarj kablosunu taşımak ve onunla şarj etmek zorunda mıyım?

Bu şarj istasyonlarındaki kablolar direk araca uyuyor mu?

2- Bagajın acılma yuksekliğini ayarlayabiliyor muyuz?

• justery kullanıcısına yanıt

iyi aksamlar ,

ben de bu paspas dan talep te bulundum ellerinde yokmus ,

Genel renoya uygun bir lastik paspas hediye verdiler,

Pek sevemedim,

siz hangi sehir hangi bayiden aldınız paspası?

• Santini.737 S kullanıcısına yanıt
    Ankara tanoto dan siparis yoluyla aldim. Malzeme kalitesi cok iyi, diger paspaslarda ki gibi beyaz ayakkabi topuklarina rengi gecmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • justery kullanıcısına yanıt

Teşekkurler

online dan baktım sepete eklenemıyor sanırım stok sıfır,

bir kayıt olusturmayı deneyeyim,

• Araç jantları 20 olduğundan, çukur, bozuk yok, kasis gibi yerlerden geçerken nası bi konfor sunuyor? trim sesi gibi sıkıntı yaşatıyormu?

• DriveMaN kullanıcısına yanıt

Sıfır trim sesi, 20" jant varmış gibi değil, oldukça konforlu bir sürüş deneyimi var.

• FERROKROM kullanıcısına yanıt

Araç sahiplerine birkaç sorum olucak,

1-Müstakil evim yok , AVM lerde vs şarj edicem,

Aracla birlikte verilen Mod 3 şarj kablosunu taşımak ve onunla şarj etmek zorunda mıyım?

Bu şarj istasyonlarındaki kablolar direk araca uyuyor mu?

sarjla ilgili bu sorum hakkında deneyiminizi paylasır mısınız?=

ac tipi şarj istasyonlarında araçla verilen şarj aletini kullanacaksınız, dc tipi şarj istasyonlarındaki şarj aletinin girişi biraz farklı onlar da tabi araç ile uyumlu ama alttaki kapağı da çıkarıyorsunuz dc tipi şarj aletinin yuvaya girmesi için

Ben rizline dan hem paspaslari hemde bagaj havuzunu aldim. Cokta guzel oldu. Tam oturdu. Tavsiye ederim. Paspaslar ve bagaj havuzu toplam 1470 TL

• Aracın ön ve arkasındaki sarı saçmalıkları kaplama ile kamufle eden gizleyen oldumu ?

Varsa foto paylaşabilirmisiniz.

Bu sarı zımbırtılara göz alısıyor , farklılık yaratıyor, Yanına gelince sırıtmıyor bahanelerine inanasım gelmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Disarida DC ile hizli sarj yapacaksaniz o kabloya ihtiyaciniz olmayacak. Ama AC ilede sarj yaparim diyorsaniz kabloyu aracta tasimaniz gerekecek.

• joliva kullanıcısına yanıt

Araci teslim almadan o kisimlari tavanla ayni renkte kaplatmak istedim ama bayidekiler onermedi. Kaplamanin tutmayacagini kalkabilecegini bosuna para harcamamami soylediler. Bende yaptirmadim. Acikcasi bende sevmiyorum. Baska bir yere gidip gosterecegim.

• @FERROKROM ve @cmkrcn tam öğrenmek istedigim seydi tesekkur ederim,

• joliva kullanıcısına yanıt

aynı rahatsızlık bende de var,

kaplatmayı dusunuyordum ama seklı de bıcımsız kaplama kalkabılır,

gidip de tekno paketteki govde rengi parcayı alıp takmak da sacma olur sanki,

biz cozum bulan olur paylasırsa cok memnun olurum

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

rizline i bende gordum,

tam oturur mu nasıl durur soru isareti idi,

vaktiniz oldugunda (bu orjinal kaucuk paspasın fotografını paylasan arkadasımız gibi) fotograf cekip koyabilir misiniz?

• En saglikli cozum boyatmak. Onun disinda kalici cozum olmaz. O kadar garip acilara sahipki kaplama kesin kalkar. Birkac defa araci yikmaya bakar.

Yarin yuklerim.

• @FERROKROM @cmkrcn

peki AC şarj ederken arac kablosunu taktık ve dogal olarak aracın basında beklemiyoruz

gittik avm de dolasıyoruz kahve iciyoruz vs,

baska biri gelip o kabloyu sokup çalabilir mi?

Sarj islemi basladiginda hem arac tarafindaki sokette hemde sarj istasyonu uzerindeki sokette kilitlenme oluyor. Ama aracin sarj portunun yaninda sarj islemini durdurmak icin bir tus var. Denemedim ama bildigim kadari ile sarj islemini durdurdugunuzda kablodaki kilit aciliyor. Bu arada sarj basladiktan sonra frene basmayin. Bastiginiz takdirde sarj isleminin durdugunu soylediler. Farkinda olmadan basar aractan cikarsaniz dondugunuzde sarjin baslamadigini gorursunuz.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.