bu arada aracın enteresan ozelliklerini daha iyi anlamak icin youtube da E-Guide Renault official hesabının Megane E-tech videolarına bakılabilir, 1 saattir onlara bakıyorum, NOT : Tabi bu videolar R-Link Ekranı Tam haliyle Avrupada satılan halini anlatıyor,Bizde kırpılmıs ozellikler ,tek fark o, youtube Bienvenue sur la chaîne YouTube GUIDE D'UTILISATION RENAULT.
Vous retrouverez sur notre chaîne des vidéos de mise en main des véhicules Renault dans 17 langues (FRA, ENG, SPA, DEU, ITA, POR, NLD, RON, POL, DAN, CES, HUN, HRV, SLV, TUR, SWE, ELL) https://www.youtube.com/@EGuide_Renault/featured |
Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (27. sayfa)
-
-
Evet o tus direk sarjı kesiyor dediler,
sarjı keserse Sarj istasyonundaki kilit de cozulur sanırım,
o zaman kablo bosa duser, sıkıntı.
Bide AC yada DC farketmez sarja taktık arabadan uzaklastık
Araba % kac sarja geldi sarj bitti mi bunu uzaktan telefondan
sarj istasyonu markası uygulamasından fln gorebiliyor muyuz?
cunku sarj bittikten sonra aracı park alanından cekmezsek alanı mesgul etme ucreti de varmıs?
-
Evet tum markalarda uygulama var. Oradan takip edebilirsiniz.
-
Valla ben ön arkadaki sarı renkli kanatçıkları seviyorum, iconic olduğu belli oluyo aracın
-
Ben de beğeniyorum. F1'e direk gönderme var onlarda. Şimdi Clio'da da koydular onu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Australın tamponlarındada var ama tavanla aynı renk. Bende Austral dan görüp aynı renge kaplatmak istemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 17 Kasım 2023; 7:51:59 > -
Gunaydın,
Kaplama olarak aynı renk ve tonlu kaplama malzemesi bulamayız sanırım,
Ben kaput ve tavanı kaplatmak cin bi yerle gorusecem onumuzdeki hafta,
onlara sormayı dusunuyorum,
Karbon fiber yada siyah kaplama yapabilirler mi diye
kaplama kalkar mı vs
yazarım buraya
-
-
Gayet Guzel duruyor,
Tam da oturmus
Tesekkur ederim
rizline siparisi verdim bende ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santini.737 -- 17 Kasım 2023; 12:54:15 > -
Aracın Tarih ve Saatini Degiştiremiyorum,
Ayarlar a girip Tarih ve saat secince sadece nasıl goruntulenebilecegi ayarı var,
Tarih ve saat degistirme ayarı yok
Değiştirenler nasıl yaptı?
-
Telefonunuzun hotspot unu acıp aracı wifi ile baglayın. Araç gerekeni yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 17 Kasım 2023; 13:21:9 > -
-
Araç gayet kaliteli gözüküyor özellikleride fena değil
-
Güzel incelik olmuş. Tebrik etmek gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kaplamanın kalkacağını büzme yapacağını hiç sanmıyorum.
Denemek faydalı olacaktır.
Sırf bu sarı abuk görünüm yüzünden
İconic araçları kırmızı tercih edenler var.
(Kırmızılarda sarı yerler yok diye)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptım Tesekkurler ;)
-
Rica ederim :)
-
Gözlerim doldu vallahi nasıl ince nasıl güzel ne kadar hoş bir hizmet.
Elektrikli arabalara mesafeli olan benim bile aracı satın alasım geldi gerçekten.
-
-
Android Auto ile telefonunuzu baglayıp R-Link ekranına Yandex i yansıtabiliyor musunuz ?
Secilebilir olmasına ragmen bende Hata veriyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X