Şimdi Ara

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
16
Favori
38.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaplanmıyorsa yine tamam
    Boyatma fikri çok uzak bende girmem
    göz alısmasını bekleme olayı bence kandırmaca

Buna Göz alısması degilde göz aldanması denir anca

Arabanın geri kalanı ne kadar iyiyse
    Bu sarı kısımlar iyi değil

Birde kırmızıya uygun görmedin koymadın bak bu kısım tam mühendislik ayrıntısı (yada renault un desinger ı fenerli , sarı kırmızı olmaz demiş)

Diger tüm araç renklerine sarı ısrarı niye

Sarı her renkle gider kuralı mı var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joliva kullanıcısına yanıt

Aynen Kırmızıya neden sarıyı uygun gormedin,

madem F1 i anımsatıyor

Kırmızı da Ferrarinin rengi oysa,

Renault muhendisi kesin Fenerli :)

Sadece ondeki sarıya cozum bulunsa benim icin kafi arkadaki sarı o kadar batmıyor ama on rahatsız edici,

Arabadan Ben de Genel memnunum fakat,su konularda degisiklik olsa cok ii olurmus,

1. Bagaj kapagı otomatik olmaması bu kadar karizmatik arabaya yakısmıyor, AVM e girdim gorevli bagajı kontrol icin bagaj acma tusuna bastı bekliyor, dedim bagaj manuel , bu arabada manuel mi dedi sasırdı,
    2. Kol Dayanagının kapagının acılma tusu bence ters. tusa asagı dogru basıp kapagı yukarı dogru kaldırıyoruz, Kol dayamagı tam ılerdeyken de tusa basılmıyor.
    3. Torpido acma tusu gece karanlıgında hıc gorulmuyor , zar zor buluyorum,bulamıyorum.
    4. Vites kolunu orta konsoldan kaldırıp alan yaratmıslar ama orta konsol cok asagıda , ordaki bos alan hic kullanıslı degil, cakmak girisi hele cok ilerde, telefonu kablolu sarj etmek isteseniz cok uzak,yeri ters
    5. Fiziksel dondurulebilen bir multimedya ses tusu olsa cok iyi olurmus, vites silecek vs nin ordakı multimedya kol da pek kullanıcı dostu degil,

• Santini.737 S kullanıcısına yanıt
    Şu yazdıklarınızdan 1 tanesi bile benim için hiçbir anlam ifade etmiyor e demekki kullanıcı tercihleri birbirinden çok farklı..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen oyle. Bende mesela yere yansıtılan logoyu sevmiyorum. Millet bayılır hatta extra para öder ekletir. Neticede herkesin aracından beklediği şeyler değişiyor.

• Merhaba Arkadaşlar
    Youtube videolarında Şerit takip sistemi devredeyken Yeşil bir simge göstergedeki araç simgesinin her iki yanunda yeşil şerit gösteriyor. Benim araç (iconic) Şerit takip devredeyken Simge Beyaz oluyor araç simgesi yanında o şeritler çıkmıyor. Şeride çok yaklaşınca Simge Sarı oluyor.
    Sizde nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300kw lık siemens ve 180kw(400-500amperlik) cihazlarda şarj hızı nasıl ? vaad edilen hızlara çıkıyor mu ?

youtube ta birisi e-şarjın 360kw lık cihazında 129kw hızı gördü.

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Kasım 2023; 19:17:46 >
  • Arkadasımın iphone u ile denedim

Apple Car Play ile de Yandex Arac Multimedia sına aktarılmıyor, Aynı ikazı veriyor.

Cogu uygulama apple carplay yada android auto uzerinde calismak icin “premium” abonelik istiyor. Muhtemelen yandex te de durum aynidir.

• cmkrcn kullanıcısına yanıt

Yandex Premium uyelik nasıl alınıyor ki?

• Merhabalar, Qashqai den megane geçmeyi düşünüyoruz, kullanan arkadaşlar genel olarak araçtan memnun mu? Isı pompası olmaması gerçekten çok farkediyor mu? Bilgiler için şimdiden teşekkürler

• Burk87 B kullanıcısına yanıt
    Ben cok memnunum. Hatta bu kadar konforlu olmasini beklemiyordum. Isı pompası birazda yasadiginiz sehre bagli. Çok soguk bir yerse ortalama %30-40 lara vatan menzil kayiplarindan bahsediliyor. Fikir vermesi acisindan ben Adanada yasiyorum o yuzden beni cok etkilemiyor. Bugun hava ortalama 15 dereceydi ve klima kullanimi dahil sehir icinde ort 16-17 kwh ile gezdim.

Ben kullanmıyorum ama yaptıgını soyleyenler var:

https://forum.donanimhaber.com/yandex-navigasyon-apple-carplay-de-kullanma--156834241

• ömer_ Ö kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu benimde dikkatimi çekti kendi aracımda (iconic) denememe rağmen bu özelliğin olmadığını gördüm, sanıyorum bu 2. seviye otonom sürüş diye tabir edilen şerit ortalama (viraj dönme vs.) özelliği ve TR paket araçlarda yok. TR paket araçlarda sadece şerit ihlali olduğunda ikaz ve müdahele özelliği var diye tahmin ediyorum.

• Burk87 B kullanıcısına yanıt

Ben araçtan çok memnunum. Birkaç ilave özellik olsa çok daha iyi olurdu. Mesela ; Elektrikli Bagaj Kapağı , Cam tavan , Arka koltuk ısıtma , Ön ekranda navigasyon olabilirdi. Genel anlamda benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Menzil biraz az sadece en azından comfort sürüşte 400Km gidebilmeliydi.

Isı pompaası konusunda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.

• jackoo35 J kullanıcısına yanıt

Merhaba

Evet sadece şeritten çıkınca müdahale ve uyarı var. Niye böyle yapmışlar anlamadım. Madem bu özellikler yok niye Türkçe resmi tanıtım videolarında bu özellikler gösteriliyor ?

Bariz şekilde yanıltılıyoruz.Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu 

• Resmi tanıtım videolarını izlediğimizde ülkemizde satılan techno paket araçların en düşük seviye, iconic paket araçların ise avrupaya göre orta paket diyebileceğimiz donanım seviyesinde olduğunu görüyoruz. Maalesef ötv matrahına takılmamak için birçok özellik TR paket araçlarda kısılmış.

• Merhaba ac sarj için kablo öneriniz var mıdır?

• NoDRaC N kullanıcısına yanıt

Kablodan kastınız şarj cihazı ise Go-E 22 kw öneririm.

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu
    Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli olduhttps://eversarj.com
    GO-E Charger Gemini Flex 22 kW Elektrikli Araç Hızlı Şarj Cihazı (Mobil I Sabit)
    https://eversarj.com/go-e-charger-gemini-flex-22-kw-elektrikli-arac-hizli-sarj-cihazi-mobil-i-sabit
  • Merhaba dışarıda ac sarj için type 2 type 2 kablo olarak ne önerirsiniz? Uygun olarak bu ürünü buldum alınır mı?

• NoDRaC N kullanıcısına yanıt

Arabayla beraber Mod2 AC Sarj kablosu veriliyordu,

Siz onu mu kaybettiniz? Vermediler mi? Yedek mi Dusunuyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.