Teşekkürler |
Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli'nin Türkiye fiyatı belli oldu (31. sayfa)
-
-
Ben arka camdakinden bir ton acık renk film yaptırdım on yan camlara,
Ton farkı varsa bile arabam gri oldugu icin herhalde goze batmıyor.
-
Bayide yaptırdım. Arka camlara uysun diye onler 2 arkalari 1 numara yaptilar. Cok koyu oldugu icin onleri de 1 numara ile degistirttim. Aracin içi, tavan hep siyah oldugu icin koyu cam filmleri ile daha da bogucu oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cumartesi sabah Sonax’ta yaptırdım. Ön iki kapı 2 numara Ön Cam 0.50 yaptım. Ön ve arka kapı arasında hafif bir fark var çok rahatsız etmiyor güzel durdu.
Salı Günü Beylikdüzü / Eskihisar arası yol yapacağım Otobanda şarj istasyonu var mıdır ? Bilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tahminimden az olmus. Ben 1750 gibi bir rakam bekliyordum. Ioniq 6 1810 olmus. Renault kendini guzel konumlandırdı.
Benim asıl beklediğim Mercedes EQA fiyatı ne olacak. 8.000 TL indirimle %10 OTV dilimine giriyor ama Mercedes ne fiyat belirleyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 5 Aralık 2023; 14:26:39 > -
avrupada %9 indirime gidildiği söyleniyordu . zam gelmemesi lazımdı aslında
-
Aracı ile hiç 90 kW uzeri şarj yapabilen oldumu? Bir çok farklı istasyonda denedim ama asla 90 kW ı geçemedim. SOC %15 kende denedim, %40 kende, %60 kende.
-
110 gördüm zes highway boluda
-
Tesekkurler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
120 leri gördüm dc lerde ama aracın pil seviyesi %5 lerde falandı, 5 dakika sonra falan düşüyor ztn 100 ün altına.
-
-
Sonradan ısı pompası takılabilir mi acaba? Hiç kafa yoran oldu mu? Avrupada ısı pompası opsiyonu alt paketlerde 600 euro imiş. Çok da karmaşık bişey olmasa gerek..
Bir soru da su;
Isi pompasi takildi dense, takildigini anlayabilir miyiz?
Bugunku surus deneyimimle isi pompasi lazimmis anladim,
Sole ki
Surus profili eko puanim 91
Normalde yaptigim 45km lik yol menzilden de 40-45 km dusuyor
Bugun ayni yol 85 km dustu menzilden,
Herhalde isi pompasi olsa bu olmazdi,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kışın çok soğuklarda önceden koltuk ve direksiyon ısıtmayı açıp, yolculuk esnasında da açık olarak kulanmayı da deneyin, mesafeye katkısı olduğu söyleniyor.
-
Aracı hep %80 e kadar şarj ediyorum,
bu seviyede menzil hep 285-290 km arası cıkıyor
ehh 50 km kala sarj istasyonuna gidiliyor,
Aracın menzili 240 km gibi oluyor,
matematik hesabıyla da %100 sarj etsek 290x1,25=362,5 km cıkar,
Herhalde 450km menzil imkansız bir ruya,
Elektrikli aracların gercek menzili fabrika verisinin yarısı nerdeyse,
Sizde sarj menzil durumunuz nedir?
-
Isı pompasi max 10-15% farkettirir hocam. Tüm elektrikli araçlarda hava 10 derecenin altina dustugunde 25-30% arası kayip yaşanıyor. Isı pompali tesla ile isi pompasiz megan in menzili neredeyse birebir aynı şuan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben %15-20 arası şarj ediyorum %80’e kadar. Yaklaşık 320/350km yol yapıyorum ECO modda.
Arkadaşlar aracı 2-3 kişi kullanıyoruz. Her kullanıcı için ayrı ayarları barındıran Profil oluşturabilir miyiz ?
Hocam %80'e şarj etmeniz ne kadar sürüyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X