< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Driverlar ne durumda hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
seri numarasını özelliklerini birşeyini yazda yorum yapalım neye göre yavaş mesela ? |
www.vatanbilgisayar.com LENOVO IDEAPAD 510 CORE İ7 6500U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD-15.6"-4GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-4gb-w10-notebook.htmlbilgisayar bu hacı |
Hacı en büyük kaybın işlemcin. Ultrabook işlemcisi var i7 ama yontulmuş kesilmiş bi i7. Hatta i3 den bile daha az peformans a sahil çok birşey bekleme Yapacağın en iyi şey bi ssd takmak olacaktır cihaaza. Ssd çok fark ettirir Ram 12 yeterli .16 ya çıkarmanın bi faydası olmaz. 8 olsaydı ram e takviye yap derdim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ssd iyimi bilgiler kayboluyor felan diyorlar kurtarması felan zor oluyormuş doğrumu |
ilk ssd mi 10 yıl önce 120 gb kinston almıştım yıllardır ssd kullanırım ilk defa sizden duydum hdd de hadi oluyor bu manyetik alan yüzünden ama ssd de oldugunu sizden duyuyorum gönül rahatlıgı ile kullanabilirsiniz |