Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesele bu, fakat eğitilmemiş demokrasilerde durum buna evrilir.Eğitilmemiş demokrasilerde çoğunluk zulmdür.

Yeni Sigara Zammı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadsolder -- 4 Ağustos 2019; 14:45:12 >
  • 3-4 ayda %50 zam. Hem ayıp hem yazık. Bakalım nereye kadar gidecek böyle vergi üstüne vergiyle.

Sigara içmeyin diyip kestirip atmak kolay. Büyük bir bölüm sigarayı bıraktı ya da tütüne kaçak sigaraya yönelirse ve hazineye sigaradan giren vergi azalınca günlük hayatı etkileyen diğer ürün ve hizmetlere yüklenen vergi artacak. Bu sorun sadece sigara içenleri değil tüm kesimi ilgilendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar yerini tutmasada elektronik sigaraya geri dönüyorum şu zamdan sonra
    ayda ortalama 60 şişe bira içiyordum onuda almıyorum bu saatten sonra
    inşallah ekmek ve makarna 20 tl olur.
  • Maltepe icen adam benim gozumde artik zengin adamdir. Marlboro ve Parliament icene super zengin derim :D
  • Ben sigara kullanmıyorum ama bu iş böyle gitmez. 18.50 tl olan Marlboro'nun yaklaşık 16 tl' si vergi. Akepe son kurşunu bacağına değil resmen kalbine sıktı bence. Net bi şekilde erken seçime gider bu iş. Akepe rahat kaybeder. Belkide bile bile yapıyorlar. Kafamda deli sorular.

• Sigara içenlere iyi olsun oh olsun içmeyin işte diyen trollere sesleniyorum . Sigara tüketimi azalırsa bu sefer elektriğe zam köklerler , benzin mazot a 2 katı zam kökler , doğalgaz a %100 zam yapar , gıda fiyatlarına yapılacak zammı zaten söylemiyorum bile . Ülkenin ekonomisini şu anda sigara ve alkol vergileri ayakta tutuyorken, böyle bir zam ile tepki çekmek bence çok değişik bir tavır . İnşallah bu yoldan dönerler . Zamlar geri çekilir . Sen ben içmezsek , bu sefer içmeyenin cebinden başka türlü o parayı gene alacaklar .

• Sigara ekonomiye zararlı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hakkınızı helal edin sıgara içenler, otobüs durağında yada yolda önümde içtiğinizde her duman geldiğinde nevar ne yok sinkaflı sinkaflı sayıyordum, meğer ülkenin cari açığını kapatmaya çalışıyormuşsunuz haberim yoktu.
  • Yeni Sigara Zammı!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi kofteler gene iyisiniz bir pazar daha yeni bir vergi ile girdiniz Oyun konsollarina %20 ek vergi geldi devlet sizin yerinize gene dusundu hayirli ugurlu olsun
    Yeni Sigara Zammı!!

• Sigara emeklilik sisteminin iflas etmesini önlüyor. Sigara erken ölüme sebep olduğu için devletin kasasından daha az emekli maaşı çıkıyor. Devlet sigara tüketimini desteklemeli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Buharlamak ne oluyor yahu? Hap mı içiyorsunuz?
    Elektronik sigaradan bahsediyor. 1,5 yıl bende buharladım, sigaraya göre 4000 lira kar etmiştim. Yeniden başlıcam bende buhara.

• Rte yi sevmem ama yaptığı en iyi iş sigara alkole yaptığı zamlar ohh olsun

• ülke ülke olmaktan çıktı harbiden muz cumhuriyeti ya
  • Allah razı olsun bu hükümetten.Sırf bunlara bukadar vergiyi vermemek için bugün bırakıyorum sigarayı
    Son paketimide tadını çıkarta çıkarta içiyorum.Umarım ileride fiyatlar düşer tekrar başlarız 😂😂😂😂

Yeni Sigara Zammı!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Rte yi sevmem ama yaptığı en iyi iş sigara alkole yaptığı zamlar ohh olsun
    Halkın sağlığını umursadığı için zam yaptığını düşünmüyorsunuz değil mi!??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan sokaklar lüks otomobilden geçilmiyor, herkesin elinde son model telefonlar falan var, Bodrum’un nüfusu bayramda milyonlara ulaşıyor ama gel gör forumda millet 3 kiralık sigarı zammı için kasıp kavurmuş ortalığı.

Hadi lan oradan! Üllede fikirden çok fakir edebiyatı yapan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Halkın sağlığını umursadığı için zam yaptığını düşünmüyorsunuz değil mi!??

Alıntıları Göster
    Neden yaptığı zerre umrumda değil sigaradan da alkoldan da nefret ederim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.