Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agtr

Birincisi,, sigara temel besin değil geyiğini bırakın, adam gece kalkar, bakkal bakkal dolaşır sigarası biterse, ama acıksa ekmek almaya çıkmaz, ikincisi, bilmediğiniz konularda konuşmayın. Sigaraya düşman olup obez olan çok bilirim, obezitenin sigara kadar,tehlikeli olduğunu bilemez çünkü
    Güzel boş tebrikler.

Sigara sadece kendisine zarar vermiyo kardeşim. Etrafına da zarar veriyor. Sigarayı savunmak bencillikten başka birşey değil. Ben her otobuse üzerinde sigara kokusuyla binene allah kitap sövüyorum iğrenç insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

İyi bizde tütün alır durakta onu içeriz. Onun kokusu daha beter. İstediğin kadar tepki ver çokta tın. Sigara bir tek bakkalda satılmıyor.

Alıntıları Göster
    Senin gibilere ne tepki versem boş. Kendine saygın yok ki başkasına olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeye zam yapabilirsiniz çünkü her şeye tamam diyen bir halk sürüsü var. Bende olsam her şeye zammı basardım. Kaldı ki az bile yapmislar en ucuz sigara 20 lira yapardım. Yine insaflı bir devletimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 4 Ağustos 2019; 11:43:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq

Her şeye zam yapabilirsiniz çünkü her şeye tamam diyen bir halk sürüsü var. Bende olsam her şeye zammı basardım. Kaldı ki az bile yapmislar en ucuz sigara 20 lira yapardım. Yine insaflı bir devletimiz var.
    işin özü bu
  • umarım benzinde sigarada alkolde 50 tl zamlanır, semer vuran çok olur misali ...
  • o değilde sarma tütün yapıyordum evde , bizim tütünede zam gelir yakında
  • Efendiler, bugün sizler kullanmadığınız şeylere zam gelince, gelsin olsun oh oldu diyorsunuz. Yarın sizin kullandığınız şeylere de zam gelecek.

Bayramda eşim, bebeğimiz ve ben 3 kişi acaba memlekete otobüsle mi gitsek diyoruz. Bilet fiyatlarına bakıyorum 3 kişi 210 lira yapıyor, benim arabamdan pahalıya gidiyor. Hep pahalı hep pahalı.

Tarımcı kayınpederim bu ay 55000 tl elektrik faturası ödeyecek. Bakın benim yıllık kazancımdan çok. Ki orta seviye bir tarımcı. 250000tl elektrik faturası ödeyecek adamla konuştum. 250000tlyi ben 5 senede kazanamıyorum.

Buğday 30 kuruş zamlandı diye çiftetelli oynuyorlardı. Şimdi sadece devlete çalışıyoruz diyorlar. Evet gelene baktığımızda çok para geliyor. Ama gidene baktığımızda durum çok kötü dostlar.

• Parliament 18.50 lira olmuş

• Yanlış yapmışlar. Kafadan 100 liras olmalıydı. Kınıyorum.

Haftada 3 paket sigara içicisi Cute Hentai diyorki; Yetmez ama zam yapın hell yeah...
  • Bu zamla birlikte Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanlığını ilan etmiştir bence...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sigara sağlığa zararlı biliyoruz tamam da bi ürüne %50 zam yapmak nedir bari kademe kademe yapın daha yeni zam geldi 10 tl den 12 tl ye çıkmıştı 12 den 15 e çıkarmak nedir yahu.

• bence temel gıda maddelerinin kdv oranı %2 ye düşürülmeli sigara ve alkoldeki kdv + ötv miktarı %100 arttırılmalıdır. bence peynirin zeytinin sütün etin yoğurdun çayın şekerin fiyatı önemli.bunların fiyatlarını düşürsünlerde sigara ve alkol'ün fiyatı beni ilgilendirmiyor. isterlerse bir paket sigarayı 30 lira yapabilirler hiç onemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerzhul80 -- 4 Ağustos 2019; 12:45:47 >
  • Sigaraya zam gelmiş iyi oldu diyen adam ne zerre kadar ekonomi biliyordur ne de zerre kadar psikoloji.Sigaraya yapılan zamla ne vergi geliri artar nede bağımlılık azalır.Aksini iddaa eden de cevap vermeye dahi gerek duyulmayacak zır cahilin birisidir, uğraşmayın. Psikolojik eşik aşılıp millet kaçağa, elektroniğe, tütüne dönünce görecekler herşeye zam yapmakla ekonominin döndürülemeyeceğini. İşte o gün gelip o zır cahiller açlıktan kıvranırken, sigara içmeyen ben yakacam bir tane keyif sigarası

• quote:

Orijinalden alıntı: uncle jun

Efendiler, bugün sizler kullanmadığınız şeylere zam gelince, gelsin olsun oh oldu diyorsunuz. Yarın sizin kullandığınız şeylere de zam gelecek.

Bayramda eşim, bebeğimiz ve ben 3 kişi acaba memlekete otobüsle mi gitsek diyoruz. Bilet fiyatlarına bakıyorum 3 kişi 210 lira yapıyor, benim arabamdan pahalıya gidiyor. Hep pahalı hep pahalı.

Tarımcı kayınpederim bu ay 55000 tl elektrik faturası ödeyecek. Bakın benim yıllık kazancımdan çok. Ki orta seviye bir tarımcı. 250000tl elektrik faturası ödeyecek adamla konuştum. 250000tlyi ben 5 senede kazanamıyorum.

Buğday 30 kuruş zamlandı diye çiftetelli oynuyorlardı. Şimdi sadece devlete çalışıyoruz diyorlar. Evet gelene baktığımızda çok para geliyor. Ama gidene baktığımızda durum çok kötü dostlar.
    Hocam burda sigara karşıtı benim gibi insanların çoğu sigaraya karşı bir nefreti var. Zammı biz de desteklemiyoruz bizim istediğimiz şey sigara içenler kendi zehirleri ile kensilerini etkilesinler.

• Kaliteli zehirleniyoruz...
  • Zorla mı satıyorlar. Devlet. Bunların sağlığını düşünüp zam yapıyor, bunlar yine şikayet ediyor. Temel tüketim maddesi sanar gören de... Zamları sonuna kadar destekliyorum.

• Sigaraya istediğiniz kadar zam yapılsın beni ilgilendirmez diyen kişilere bu sözüm.Sigara içenler olmasa örneğin ekmeği şuan aldığın fiyattan alamazsın. Devlet sigaradan aldığı vergiyi muhakkak başka bı yerden sizden alır. O yüzden sigara alkol kullanan arkadaşlar için hergün dua etmelisiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses-59 -- 4 Ağustos 2019; 13:12:22 >
  • HD Slim kaç para oldu bilen var mı bulamadım hiç bir yerde 😂

• Devlet büyük bir hata yaptı ve fiyat arttırımıyla birlikte maksimum gelir eşiğini geçti.

Şu an vatandaş ya daha az içecek, ya da kaçak alacak.

Alkol zamları yüzünden haftada 5 kişi alkol zehirlenmesinden ölüyor ya da başka maddelere yöneliyor.

Sigara zamlarından dolayı da insanlar ya tütüne ya da kaçak sigaraya yönelecektir. Bu dediklerimin aksini ispat edebilecek varsa buradayım.

Ben kendi adıma mb touch gri den aynı değerde olan winston slender gri ye geçeceğim. Umarım beyaz filtredir.

• Bunun için niye konu açılır ki içmeyin gitsin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.