Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN

Birisi konu açmıştı, CarrefourSA sigara stoğu yapıyor kesin zam gelecek diye, o arkadaşın ileri görüşlü olması gerçekten müthişti.
    Sigaradan nefret eden birisi olarak beni her ne kadar ilgilendirmesede bu fiyata alan arkadaşlar harbi zengindir.

Koltuğunda oturup elini bile sürmeyenlerin; yetiştirip,zahmeti, çileyi, eziyeti çekenlerden kat ve kat daha fazla para kazandığı bir sistem sonucu çoğu kişi tütün yetiştirmeyi bırakmış durumda çünkü sigaraya yapılan zam yetiştiricilere bir katkısı olmuyor aksine zararları oluyor onu yetiştirirken harcanan emek,zaman ve para gitgide artmaktadır. Adamın kazandığı para yaptığı masrafı karşılamayınca yetiştiriciliği bırakıyor. Aslında şuan herşeye bu sıçramış durumda tarım ve hayvancılık bundan nasibini alanların başını çekmektedir.

http://https://forum.donanimhaber.com/carrefour-sigara-stoklamaya-baslamis--139193438#139193438

• İçki sigara içmeyin rahat edin arabayida yan sokağa çektim iki yıldır heryere bisikletle gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Sigara Zammı!!

• 14 lira Maltepe nin vergisi 11 kendisi 3 lira.... Mustehak bu millete.... alın size başkanlık....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın kurtulun dandik bir sigaraya 14 tl verilmez,ben 15 yıl içtim 9 yıl önce bıraktım.Parasını geçtim sağlığınızı kurtarın.Ben 2 paket kısa c.mel içerdim 1 günde bıraktım,isteyen bırakır bağımlılık muhabbeti hikaye iş beyinde bitiyor.

• Hiç içmedim

• Bugün markete gittim kent d range 15 tl oldu dedi. Arkadaş sen 12 liraya aldığın sigarayı 15 e bize satıyorsun ben de buna tutuluyorum.

• Asgari ücrete 200 lira zam yapıp diğer cepten 500 600 alan bir yönetim var şuan. Marifetmiş gibi bide asgari ücrete zam yaptık demiyorlar mı...

• Başkanlık sistemiyle birlikte uçuşa geçtik beyler kemerleri bağlayın, daha çoooook uçacak gibiyiz bu gidişle
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Sigara hangi maliyeti arttırıyor ilk kez duyuyorum ?

• Bir fabrika düşün sigara içen 99 çalışanı var adamlarin harcadığı para artti ne oldu 99 kişi toplandı ik mudurune gitti zam istedi, sonrası müdür zam yapmak zorunda kaldi. Bu sefer de fabrikanın ürettiği mala zam yapar parasını çıkarabilmek için.

• Ensonhaber
    Sigaraya 3 lira zam sürüyor: Bakkallar rafları boşalttı
    https://m.ensonhaber.com/sigaraya-3-lira-zam-suruyor-bakkallar-raflari-bosaltti.html

Diğerlerine de zam gelmiş parliament 18.5tl

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

https://m.ensonhaber.com/sigaraya-3-lira-zam-suruyor-bakkallar-raflari-bosaltti.html
    Diğerlerine de zam gelmiş parliament 18.5tl
    An itibarı ile son paket Parliament'imi içtikten sonra Parliament'e elveda diyip tütüne geçeceğim heralde. 50GR tütün paketinden kaç dal sigara çıkıyor bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden temiz izmarit 2 fırt çektim. Alıcılar yorumu beğenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

Sigara hangi maliyeti arttırıyor ilk kez duyuyorum ?
    5000 lira kazanan adamın 4000 lira gideri varsa en az 4100 lira olacak.O 100 liranın acısını da 200 lira fazla kazanarak senden çıkarır 15 liralık tıraş 20 olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.