Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara içmeyenler içenlere bırakın gitsin zaten zararlı diyor da bu öyle bırakılması kolay bir şey de değil.

Devlet özel sektörde çalışan beyaz yakalı insanları ve işçileri mahvetti bıraktı resmen. Asgari ücretle geçinen insanları hayal bile edemiyorum artık.

Konu açıp sormak istiyorum gerçekten asgari ücretli insanlar nasıl yaşıyor ne yiyor ne içiyor akıl alır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 4 Ağustos 2019; 2:1:28 >
  • Mayıs ayında sonra gelen zamdan sonra sigarayı bıraktım. Bu zamlar sonrası içmek zor gerçekten bırakmak da bir o kadar zor.
    Mayıs haziran temmuz güzel geçti. 2 günde bir paket alıyordum. Camel deep blue için zamdan önce 10 tl verirdim. Şu son 3 aydır 12 tlden satılıyor. Bırakın bence arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Organismus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çözümü basit aslında.Ülkeyi terk etmek.İngilizcemi geliştiriyorum.Hedef koydu kendime.
  • Ulan bi sigaramız vardı onuda elimizden aldılar

• sigarayi birakin diyenler ekonominin batmasini istiyor her gun alinan canli vergi devletin elinden alirsan baska turlu sokar sana

tutunculer ve elektronik sigara piyasasi canlanir

diyicem e sigarayida yasakladi yurd disindan coil vs getirenlerede vergi koydu bunlarin amaci ne cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 4 Ağustos 2019; 3:46:19 >
  • Medikal masraflar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyice muz ülkesine donduk AMK.yurume parasida al daha çok şık bizi olsun bitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Varmoiztur

Kardeşim klasik olacak ama yani haksız mıyım, sigara içeceksin hayatını zehir edeceksin sorun yok ama zam gelince sorun var. Sigara yasaklanmalı çok net yav ben içerim kime ne para da bende kime ne! İsteyerek içiyoruz zaten değil mi kimse özenerek başlamadı bırakmakta içmemekte çok basit zaten. Bunu diyen var mı yok yav bırakın gidin şu forumda eleştirmesini bilen isyan etmesini bilen gerçeği delikanlı gibi kendi zevklerini çıkarlarını isteklerini düşünmeden söyleyecek bir tane adam çıkmaz.

İÇMEZSEK ÖLÜRÜZ ABOV AÇ KALDIK AHA YERİ BAKALIM

En iyiniz içiyordu ben kime ne anlatıyorum ki. Daha iyisi yok mu?
    Iki gündür bakıyorum da hede hödö. Bak yiğidim, aktroll olmak zordur. Kabuğun kalın, mezhebin geniş olmak zorundadır. Belli ki sen daha çok toy, çok da heyecanlısın. Bunu meslekte yeni olmana veriyorum. Gerçek bir çirkef ve çamur olman için yıllarını bu yolda harcamalısın emme reyiz o kadar dayanamaz işte. İşin zor tosunum. 3-5 ikramiye kaptiktan sonra uzamaya bak bence.

• %40 enflasyon varsa faizler de maaş zamları da her şey %40 olmalı. Faizleri indirin diyor beyefendi kendi devletin gecikme zammıma aylık 0,5 puan zam yapıyor. Sigaraya zam yapıyor doğalgaza zam yapıyor ama memur emekli maaşına reva gördüğü yıllık 8-10.

• Yeni Sigara Zammı!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum anasayfaya girmiyorum genel de sinirlendiğim için, ancak girdiğimde de böyle delleniyom arkadaş..
    Bir forum ancak bu kadar mal olabilir..bende sigara içmiyorum,ancak şurda içmeyin sizde, iyi olmuş demek,nasıl bir kafadır...lan olm siz niye yaşıyonuz ki bu kafayla..
    Ayrıca netflixim de yok ama ordaki kararı da doğru bulmuyorum...
    Burada mesele, ortak düşünebilmekte..milletin özgürlüğüne,ekonomisine vurulan darbelere kişisel seçimlerinizle yaklaşırsanız, gün gelir muhtaç olursunuz o özgürlüğe sizde..
    Ulan, Çin de azıcık akaryakıt zammı oluyor, 1 milyon kişi aynı anda arabasını olduğu yerde bırakıp yürüyerek gittiği için, zam mı geri çekiyorlar...Bide bizdeki gençliğe,şu boktan nesle bakın bir,şu mesajlara bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Ağustos 2019; 9:45:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    İki gündür bende ne zaman iftira karalama gelecek diye bekliyordum. Sen kendini akıllı sanmaya devam et. İstedikleriniz oluyor mu olmuyor mu ona bak. Ekrem başkanı siz seçtiniz öyle sanmaya da devam et. Şunu da unutma AKP nin gitmemesinin tek nedeni sizsiniz kendini bir halk sanan eleştiriden başka bir halt bilmeyen sizlersiniz. Daha iyisi mi daha kötüsü mü gelecek bu da size bağlı. Kıvranıp kıvranıp durmanın alemi yok adam olsanız yeter. Başka bir şey istemiyorum. Yok adam olamıyorsunuz o zaman başımıza bunlar neden geldi diye ağlamayın. Hak ettiğiniz şekilde yönetiliyorsunuz ve sanma ki birbirinizden farklısınız. Bu şekilde kendininizi avutmayın. Neyse uzatmayayım önümüzde çok uzun bir süreç var konuşuruz bunları.
  • Orada burada açık hava diyip umarsızca zehirlediğiniz insanlara karşı az bile ödüyorsunuz. Geçen kış sicim gibi yağmur yağıyordu ben de otobüs bekliyordum durağa sığındım. Benim gibi durağa gelenler 30 saniye geçmeden bir bir yaktılar sigaralarını. Baktım sigara içen içmeyenden çok çıktım şemsiye ile yağmurun altında bekledim. Yine otobüste yanıma biri oturdu bir an ağız kokusu geldi inanın kusacaktım. Babam da sigara içiyor, defalarca kavga ettim bıraktıramadım. Hastalanıp ölecek korkusuyla geçti çocukluğum. Bunu çocuğunuza yaşatmaya hakkınız yok. Yok benim vücudum istediğim gibi zarar veririm demekle olmuyor o iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam bakkaldan kent drange blue aldım 12 uzattım 15 oldu dedi sanırım bu ay bırakacağım bende sigarayı (işsizim)

• Varmoiztur V kullanıcısına yanıt
    Yazdım yazdım sildim,canı ciğeri beş para etmeyen akkoyunn yüzünden ağzımın tadı kaçmasın diye,adamlar sefa içinde yaşıyor,benim vergimle 4bin liralık çay içecek,saraylarda yaşayacak ben sefalet çekicem. Neden? allah aşkına bir söyle o sefa sürerken ben neden sefalet çekeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axxaya

Yazdım yazdım sildim,canı ciğeri beş para etmeyen akkoyunn yüzünden ağzımın tadı kaçmasın diye,adamlar sefa içinde yaşıyor,benim vergimle 4bin liralık çay içecek,saraylarda yaşayacak ben sefalet çekicem. Neden? allah aşkına bir söyle o sefa sürerken ben neden sefalet çekeyim.
    Akıllanmak için. Ben zaten akıllıyım diyorsan maalesef kurunun yanında yaşta yanar. Suriyede iç savaş var hepsi ölsün demiyor musunuz size göre hepsi aynı. Hem Suriyede savaş çıkart hem ucu bize dokunmasın de mümkün mü.
  • Millet ickiyi kaçak içmeye başladı sonuçlarını gördük şimdi de sigara aşırı vergiler yüzünden kacak, sarma vs yönelecek insanlar bildiğin intihar edecekler. Daha kötüsü de hırsızlık olayları artabilir.
    Sigara içki bunlar insanların sosyalleşme araçları ( edebi ile içen için diyorum) her şeyi zorlaştırmanın toplumda karşılığı eninde sonunda olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Orada burada açık hava diyip umarsızca zehirlediğiniz insanlara karşı az bile ödüyorsunuz. Geçen kış sicim gibi yağmur yağıyordu ben de otobüs bekliyordum durağa sığındım. Benim gibi durağa gelenler 30 saniye geçmeden bir bir yaktılar sigaralarını. Baktım sigara içen içmeyenden çok çıktım şemsiye ile yağmurun altında bekledim. Yine otobüste yanıma biri oturdu bir an ağız kokusu geldi inanın kusacaktım. Babam da sigara içiyor, defalarca kavga ettim bıraktıramadım. Hastalanıp ölecek korkusuyla geçti çocukluğum. Bunu çocuğunuza yaşatmaya hakkınız yok. Yok benim vücudum istediğim gibi zarar veririm demekle olmuyor o iş.
    İyi bizde tütün alır durakta onu içeriz. Onun kokusu daha beter. İstediğin kadar tepki ver çokta tın. Sigara bir tek bakkalda satılmıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.