Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde şu winston haketmiyor o 16 tl yi
    Şirkette vergisiz 9 dolar kartonu o sigaranın kimse de beğenmiyor :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıgara sağlığa zararlı

• Birakiyorum diyenlere ne guluyorum
    Babayi birakirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

ee sen nefret ediyorsun diye 20 lira mı olmalı bir paket sigara ? o zaman bende benzinden nefret ediyorum litresinin 10 lira olmasını desteklemem mi gerekiyor veya doğal gazı değil sobayı seviyorum yapsın sürekli %15 zam oh mu olsun diyeyim? çok değil ya birazcık beyin be kardeşim birazcık...

Alıntıları Göster
    Bende beyin olduğu için onları kullanmıyorum zaten

• Yetmez ama evet diyorum

• Rothmans denemiştim güzeldi ondan devam artık daha ucuzu yok resmen
  • Benim için zor bir süreç olacak fakat bu gün itibariyle sigarayı bırakma kararı aldım.

15 liras veremem sigaraya.
  • Hep bizim yuzumuzden adam akilli toplanip adam akilli protesto yapmadik benzine dogalgaza vs biz hakediyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin 30 lira bile yapsam alacak kerizler kim???? diyerekten yaptığı ufak bir deneye döndü bu durum gayet olumlu bakıyorum bu konuya fiyatından değil verdiği zarardan dolayı celladına aşık

olanların ağlayıp sızlanacağı ama almaya devam edeceği bir olay o yüzden haber değeri yok

edit: tutulan yorumlara bakayım dedim adam bankalar kredi vermiyor falan diyerekten ülke durumuna atıfta bulunmuş hahahahah bu millet millet değil illet illet harbiden

Sigara içen de ölüyor içmeyen de ölüyor alert(aynen çok akıllısın hocam içmeye devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 4 Ağustos 2019; 21:28:6 >
  • Sigara zammını destekliyorum umarım bir paketi 50 lira olur

• sigara içkiye gelen zamma sevinenler abi siz malmısınız ? yemin ediyorum gram beyin yok. aferin size böyle devam edin. sonra neden ülke bu durumda diye düşünürsünüz. akp az yapıyor bu kesime.
  • arkadaşlar elektronik sigaraya geçin. güzel bir başlangıç mod alın vaparesso revenger gibi. esigara.us forumundan alın ama.(siteye üye olunca açılıyor ürün alışveriş forumu ) dışarıda 100 150 lira fazla para verirsiniz. yine o site üzerinden likit bulabilirsiniz. ileride güzel kendinizin telleyip pamuklayacağı bir atomizer alırsınız. likiti kendiniz yapmaya başlarsınız. aylık 50 lira masrafınız olur. sigara gibi pis kokmuyor hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 4 Ağustos 2019; 21:35:27 >
  • Yururken bile fosur fosur sigara iciyorlar yuh be! ...

Zamlar az olmus. Saglam gelmesi gerekir. Icmedi diye olecek yok ya ...
  • hadjimurat H kullanıcısına yanıt
    oh iyi olmuş. oyun konsollarından nefret ediyorum. bence 10bin liradan aşağıya konsol olmamalı. zaten elektrikkten de hazzetmiyorum ona da bi %50 zam yapilsa fena olmaz. siz duraklarda telefonla konuşurken radyasyonunuza maruz kalıyorduk zaten.

nasıl iyi mi beyler böyle? sigara 50 lira olsun diyenler yakında vergi geliri azalmasi sonucu temel tuketim urunlerine yuklenecek vergilerde de sigara 50 lira olsun diyebilecek mi:)

• Helal olsun sigara içenlere.Arabası olupta içmeyenler içenler kadar vergi vermiyor...devlet sizlerle gurur duyuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mars4891 -- 4 Ağustos 2019; 22:10:41 >
  • Klavye ile tepki olursa daha çok tuşlarınız aşınır. Toplum olarak genel yapılan yönetimsel hatalara, zamlara karşı birlik olup hareket etmek gerek ama bu bizim insanımızın pek alışık olduğu konular değil malesef.

• bugün sigaraya yarın internete iyi olmuş diyenlerde beyin yok

• Yürü be reis, kim tutar seni !

Yaw daha iyisi mi var, varsa ona oy verelümmm..

günde 2.5 paket içerdim...

bıraktım.. 10 seneden fazla oldu bırakalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 4 Ağustos 2019; 22:7:54 >
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Sigara üç lira bile olsa sağlığa zararlı, kim bunu inkâr ediyor? Ben fiyatı yüzünden sigara içmeyen kimse görmüyorum. Mesele sigara dolayısıyla devletin haraç kesmesi. Ve bunu artık iğrenç düzeyde yapması.

Bak kardeşim vatandaşın sağlığını düşünüyorsan poşeti sattırmayacaksın, komple yasaklayacaksın. Sigaraya anlamsız zamlar yapmayacaksın, kaldıracaksın. Yeeer miii???

Sigara ülkede yasaklansa zam haberinden daha çok sevinirim. Ancak muamele, vatandaşın sırtından devleti geçindirmek amaçlı olduğundan içen de içmeyen de tepkili bu duruma. Unutma, zam zamı doğurur.

Ayrıca azıcık noktalama işaretleri çalış, mesajını üç beş kere okumak zorunda kalmasın insanlar. Sigara içenin düşüncesine değil, sigaraya karşı çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 4 Ağustos 2019; 22:17:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.