Şimdi Ara

Yeni Sigara Zammı!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
3
Favori
87.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
188 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok da tın dediğimiz zamlar. İsterlerse 100 TL yapsınlar, yine de almayacağız ve içmeyeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara kullanmıyorum ancak yetmez 50 tl olsun diyen mallarada katıla katıla gülüyorum.Ulan andaval ekmeğe ulaşımıda zam geliyor ondan nasıl kurtulacaksın.
  • white line ve blue line isimli marlboro touch gri ve mavi ayarında sigara ,,3 aydır içiyorum ve 9 tl bence direk başlayın 10 numara sigara

hemde filtresi sert ve kömür..beyaz yani

Yeni Sigara Zammı!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Bende beyin olduğu için onları kullanmıyorum zaten

Alıntıları Göster
    şimdi beyni olan arkadaşım ! hükümet bir kere vatandaşın cebindeki paraya göz koymuş. senin gibileri ve hükümet sigara ve alkol kullanan insanları günah keçisi ilan ettiği için bu parayı önce o insanlardan almaya çalışıyor. yarin bir gün sigara ve alkol tüketen insanlar kaçak yollara girince o para alınamayınca ne olacak sanıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

white line ve blue line isimli marlboro touch gri ve mavi ayarında sigara ,,3 aydır içiyorum ve 9 tl bence direk başlayın 10 numara sigara

hemde filtresi sert ve kömür..beyaz yani

White line içtim boğazım mahvoldu hasta etti. Bunu içecegime tezeği kağıda sarar içerim daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

White line içtim boğazım mahvoldu hasta etti. Bunu içecegime tezeği kağıda sarar içerim daha iyi

Alıntıları Göster
    sen içme bro ..belki içen olur bence iyi sigara senin ağız tadı ve bünyen böyle başkasının farklı biz seçenek sunuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishairboy

Sigaradan kaynakli hastaliklarin tedavisi icin harcanan parayi bu zam bile karsilamiyor.

Yetmez daha yuksek zam bekliyoruz.

Keyif alan parasini odesin.
    çok yemiş içmiş adam 150 kg olmuş ona da tedavi yok o zaman ???

spor yapmamış kalp bilmem ne hastası olmuş ona da tedavi yok o zaman ??
  • zamlardan ölücez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gunde 2 paket Parliament iciyorum. Paket olmus 18,5.

Katkisi olan herkesin komple allah belasini versin, sanki keyfimizden iciyoruz.

Isterse paketi 100 lira olsun, aynen devam
  • koca devletin tek geliri vergiler ise gayet normal zamlar.

2019 yili tamaminda hedeflenen butce acigi 85 milyar dolardi fakat secim icin erkene alinan tcmb kari olan 33 milyar tl dolar dahil 70 milyar civari. bu acigi zam disinda ne kapatacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya sigarayı bırakırım ya da gider kaçak alırım.
    bugün sigara almadım akşam üstü sordum zam geldi mi diye (camel) 15 tl olmuş. Almadım şu an sigara yok.
    Bu saatten sonra sigara alanı eşşekler kovalasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

yakında evde rakı yapanların yanına bahçesinde,balkonunda tütün yetiştirenler eklenecek...
    rakı şarap 2 senedir süt ürünlerinden yoğurt krema krem şanti labne peyniri peynir 4 senedir , sarelle baklava vs tatlı yine 4 senedir sigara 1 senedir hiç para vermedim gevrek sevidğim için onuda evde yaptırmayı öğrendim

enson internet ve tv paylaşımıda paylaraşarak maliyetini yok ettim

akp hükümetini aldığım meteryallerden nemalandırmıyorum mümkün mertebe fiş olmadığı için pazar kullanıyorum ve kendim üretiyorum

hem hastalanıp katkılı malzeme vücuduma enjentekte de etmiyorum cifte haz alıyorum hani
  • gerçekten şaka gibiyiz yaw
    ben sigara kullanamıyorum fakat bu gün sigaraya yapılan zam biliyorum ki 2 gün sonra alkol telekom elektrik benzin mazot lpg yapılacak ben diyorum ki
    eylem yapalım
    nasıl mı ? sokağa çıkıp polise taş atıp siyasetçilere küfür ederek değil
    ARPA'larını keserek nasıl mı?
    sigara alkol benzin almayalım sadece 1 hafta emin olun bakın görün değişim nasıl oluyor
    yani sarı yelek giymeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 4 Ağustos 2019; 23:59:47 >
  • Olaya iyi tarafından bakmak lazım banka kredileri düştü artık kredi çekip sigara alır bizim millet.
  • İyi taraf yok bakılacak bi yer kalmadı

Devlet faiz indirdi 0.99 ev kredisi amaaaa Şartına bakın

Minimum 500 bin cekeceksin ve 15 yıl vade ...

Ne zaman bitecek bu zulum millet nasıl memnun hayatından ...

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

İyi taraf yok bakılacak bi yer kalmadı

Devlet faiz indirdi 0.99 ev kredisi amaaaa Şartına bakın

Minimum 500 bin cekeceksin ve 15 yıl vade ...

Ne zaman bitecek bu zulum millet nasıl memnun hayatından ...
    Minimum 500 çekeceksin diye bi şart yok

• Sigara ve alkole laf edenlere birkaç şey söylemek istiyorum:

Sigara içmeyeyim sağlğıma zararlı onun yerine güzel bir yemek yerim dersen dışarıda güzel bir yerde oturup yiyeceğin yemek kaç para olur ?

Hadi yemeği de bir şekilde geçiştirdik ucuzundan ben yemeğe değil kıyafete önem veririm marka olsun dersen hayallerin(vans, nike, adidas ya da daha casual dersen us polo assn, lacoste vb.) hayatların ise (lc waikiki, defacto, koton) olur. kendine düzgün bir ayakkabı, polo tişört, pantolon alamazsın.

Alkol çok zararlı iyi olmuş zam diyenler de örnek veriyorum süte zam gelmiyor mu ? süte geldiği için otomatiktan peynire, kremaya, tereyağına gelmiyor mu ? Tabi margarine doyup arterleriniz de tıkanıyor olabilir, bir gün merdivenden çıkarken kalbinizi tutup yığılabilirsiniz.

Netflix, twitch gibi platformlara sansür tartışması.. e oldu o zaman sadece nefes alıp verelim hayatta hiçbir zevkimiz olmasın olsa da her an zam gelecek mi, bir şey olacak mı endişesi ile yaşayalım..

Bugün aldığım chesterfield aqua click son sigara paketim olacak, param olduğu olmadığı için sağlığım bilmem ne için ne değil.

Birilerinin ileride özel hayatınıza dahi girebilecek deneysel karışmalardan uyarılardan dolayı.

Sigaraya para yok.

• Sigarayı yasaklayan padişah kimdi? Bir dahaki seçimlerde torununu seçelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigara SAGLİGA ZARARLİS DİYEN ARKADASLARRRR

EVET SİGARA SAGLİGA ZARARLİDİR OMRUNDEN 20 YİL İCSEN OMRUNDEN 5 BİLEMEDİN 10 YİLİNİ CALAR AMA BU HUKUMET 18 YİLDA TUM OMRUMUZU HAYATİMİZİ GELECEGİMİZİ CALDİ be

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.