merhaba dostlar, arkadaşıma sistem toplayacağım sistem kesinşikle AMD olacak. benim düşündüğüm sistem şöyle: -->anakart: abit nforce (versiyon2 si çıkmış galiba, tam modelini bilenler yazıversin bi zahmet, birde nerede var?) -->işlemci:amd barton 2500 -->bellek: twinmoss 2*256 333mhz -->Ekran kartı: 60-70 $ a kadar önerileriniz? -->Monitör:philips flat monitör -->harddisk:40 gb 7200 rpm maxtor (veya garantisi daha fazla olduğu için samsung) -->cd rom:aopen cd writerler fena değil sanırım -->kasa: arkadaşımın oc yapacağını düşünmüyorum orta halli bir kasa tavsiyesi lazım
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
monitor samsung 17" 763 MB sec. nokta araligi daha dusuk(2000) philps in 2500. hard disk de samsung al. 3 yil garantisi var ve daha sessiz.
Asus V9180 MAGIC/T AGP8X GEFORCE-4 MX-440 64 MB DDR TV-OUT Ekran Kartı Marka: Asus Model: V9180M/T Fiyatı:108.750.000 TL KDV : Dahil
bu kart nasıl?
onun yerine ati radeon 9100 al bence.
119 dolara ti4200 vardı ondan alalım en iyisi toplam 700$ var
samsung hdd de çok iyiymiş hakkatten sessiz ama 8 mb tamponlu bir tane alırsan iyi olur. ayrıca monitorde de iyiler ama monitorde dikkat etmen gereken nokta aralığından çoktazeleme frekansı 60 hz lerde gözlere eziyet ediyorsun bence en çok kullanancağı çözünürlüğü seçin ve o çözünürlükte 75-85 Hz de çalışabilen bir monitor alın pahalı olur ama ne de olsa göz sağlığı herşeyden önce
monitör philips 107 T öneriyorum . Anakart Msi K7N2-L