Şimdi Ara

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
12
Favori
76.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek sanmiyorum. Simdiden 3000i gecen arkadaslar var. Birsey degismedi. Leon aksine daha yuksek devirde vites atiyor arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez dün akşam gördüm bir işyerinin önünde, rent a car aracıydı, plakalıkta intercity yazıyordu galiba. İlk önce rapid sandım, dikkatle bakınca scala olduğunu gördüm. Albenisi olmayan bir araç olmuş, bildiğiniz makyajlı rapid gibi duruyor. Kağıt üstünde beğenmiştim aracı ama canlı görünce fikrim değişti.
  • Almak için çok hevesliydim ama 2020 yılında yaklaşık en dolusu olanında ön park sensörü, elektronik park freni ve geri görüş kamerası olmaması kararımdan vaz geçtim. Fiyatıda üstelik 280 bin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mahallemizde olan cafe ye hergün 34 plakalı 3 4 scala geliyor,şu toptan alınan araçlardan sanırım bunlar.Pek bi albenisi yok,renginden dolayı mıdır nedir özellikle yandan baya eski bi tasarim gibi duruyor,tasarım olarak hoşuma gitmedi,aracın sadece arkası eh işte

• "Skoda Connect" kullanan var mı?
    www.skoda-auto.com
    ŠKODA Connect App
    https://www.skoda-auto.com/world/connect-app

• Yetkili servise geri görüş kamerası sordum. Aksesuarlar genelde sonrada geliyor, 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.
  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    Biraz aksesuarlar yaygınlaşsın da mümkün olursa ben de arka tampon altındaki siyah bölgeye krom çerçeve yapmayı düşünüyorum, sahte egzos çıkışlarının olduğu bölgeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yetkili servise geri görüş kamerası sordum. Aksesuarlar genelde sonrada geliyor, 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi.
    Reis sen 308 bekleyecektin sanki.

• Bende aracı canlı gördüm ve de beğenmedim, arka kısım tasarımı o siyah cam vb. olmamış yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Reis sen 308 bekleyecektin sanki.

Alıntıları Göster
    abi önceki aracım perte ayrıldığı için 2 aydır araçsızdım. (parası yatmadı) 11 aylık kızım var, covid movid olunca taksi moov tiktak işleri de sıkıntı. süreç yordu, döviz kuru artışı, vergi zammı vs. bulduğum arabayı almak durumunda kaldım.

308 sorduğumda bayiler "allure sport diye bişey yok ki?" dediğinde bu iş 1 ay daha atar dedim. o zamana kadar da kur artıp vergi dilimine geçerse hiç alamayacaktım.

• quote:

abi önceki aracım perte ayrıldığı için 2 aydır araçsızdım. (parası yatmadı) 11 aylık kızım var, covid movid olunca taksi moov tiktak işleri de sıkıntı. süreç yordu, döviz kuru artışı, vergi zammı vs. bulduğum arabayı almak durumunda kaldım.

308 sorduğumda bayiler "allure sport diye bişey yok ki?" dediğinde bu iş 1 ay daha atar dedim. o zamana kadar da kur artıp vergi dilimine geçerse hiç alamayacaktım.

Alıntıları Göster
    İyi yapmışsın valla. Güle güle kullan inşallah. Bir ben arabasız kaldım. Pöfff. Çocuk olunca zor oluyor arabasızlık. Hele ki, şu pandemi sürecinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 11 Eylül 2020; 12:45:9 >

• Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

Yeni araç alanlar buna dikkat etsinler. İlk 1500km çok önemli.
  • Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

referans olması açısından, bayiden aldığımdan beri kullanım istatistiği.

tamamen istanbul içi,
    iş saati / gündüz saati karışık,
    otoyol / e5 / ara sokak (GPS yönlendirmesi) / trafik ışığı karışık,
    genellikle klima açık 19/21 derece arası değişken,
    yarısı start-stoplu yarısı değil (araç yeni olduğu ve bir süredir yattığı için),
    2 yetişkin 1 bebek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 16 Eylül 2020; 23:19:48 >

• Zygoma kullanıcısına yanıt
    Demi bu fiyata şaka gibi gerçekten işin daha komiği daha eski araçlarda var maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yol yakıt tüketimine referans olması açısından.

istanbul (ümraniye) --> sakarya (adapazarı/serdivan):
    4 yetişkin + 1 bebek (oto koltuklu),
    evin kapısının önünden, diğer evin kapısının önüne,
    20 derece sabit klima (auto fan hızı),
    4 lastik 34 PSI

Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler...

ortalama hızı yüksek tutmaya çalıştım. genelde 120-130 gibi gitmeye çalıştım, ancak istanbul şehir içi ve şehir çıkışında bu hızlarla gidemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 20 Eylül 2020; 12:52:59 >

• quote:

uzun yol yakıt tüketimine referans olması açısından.

istanbul (ümraniye) --> sakarya (adapazarı/serdivan):
    4 yetişkin + 1 bebek (oto koltuklu),
    evin kapısının önünden, diğer evin kapısının önüne,
    20 derece sabit klima (auto fan hızı),
    4 lastik 34 PSI

ortalama hızı yüksek tutmaya çalıştım. genelde 120-130 gibi gitmeye çalıştım, ancak istanbul şehir içi ve şehir çıkışında bu hızlarla gidemedim.
    Aracınız 1.0 TSI 115PS DSG'ydi değil mi? Motor-şanzıman bilgisi yazmayınca biraz eksik olmuş, onu da not olarak ekleyelim

• sarppy kullanıcısına yanıt
    evet, aynen. haklısınız.
    Aracınızın direksiyonu size hangi tip olarak gelmişti? Direksiyonun değiştirilmesi ilk parti araçları alanlara biraz hakaret gibi olmuş.

• 3 kollu benimki, eski tip. araç aslında 1 yıldır var, bize yeni geliyor. yenisinin hissiyatı nasıl daha iyi mi bilmiyorum ama yeni genellikle daha iyidir. Octavia'nın direksiyon bildiğim kadarıyla bu.

Evet bize çok geç geldi, sene başında Scala alma niyeti içerisindeydim ben de ancak ülkeye gelişi uzayınca başka modellere yöneldim. Dediğiniz gibi yeni Octavia'nın direksiyonu. Alttaki boşluk kısmını yapmasalarmış daha güzel olurmuş, marka kendince imzasını atmış oldu bu tasarımla.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.