Şimdi Ara

Yeni takılan ekran Kırmızı renk yoğunluklu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar kırılan ekran nedeniyle yedekte duran bilgisayarın ekranını söküp kullandığım laptopa taktım
    girişleri uydu ikisinin boyutu aynı farklı marka olabilir ekranlar bilmiyorum. şimdi sorun ekran kartı veya chipsetinde değil
    çünkü harici ekran taktığımda bir sorun yok cam gibi görüntü ve ekran görüntüsü alıp başkasına gönderdiğimde sorunu görmüyor. sorun sadece benim led ekranda. pixel formatıyla ilgili birşeyler okudum ama nasıl hallederim bilmiyorum. laptopA monte ettiğim ekranda görüntü kıpkırmızı
    sebebi nedir? buyrun görüntü.  Yeni takılan ekran Kırmızı renk yoğunluklu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklovrimedya -- 12 Mart 2015; 15:40:41 >

• Laptopun ekranını söküp yerine taktığınız ekran ile aynı soket pini sayıları olmayabilir,

Kablonuzda zarar görmüş olabilir takarken ekrana, flex kablo ya ip incecik bişey oluyor.

İnverter (çevirici) varsa arada onunla ilgili bir problem olabilir.

Hani benim aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xilence -- 12 Mart 2015; 16:15:34 >
  • Harici ekrani kullanmaktan başka çare yok gibi gorunuyor. Saol bi ara kabloyu değiştirecem o da olmazsa led ekranı çöpe atacam yenisini aliriz artik.laptopta dell markasına bulasmayacam artik hp sağlam parçalar kullanıyor compaq serileri kullandim bir ara harikaydi bi arastirayim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.