Şimdi Ara

YENI TATA XENON SATISA CIKTI!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hintli Tata nın pick-up segmentindeki yeni modeli Xenon, 31 bin 780 YTL den Türkiye de satışa sunuldu.

Tata’nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup tarafından ithal edilen Xenon, 4X4 bir pick-up olmasının yanı sıra güçlü ve modern görümüyle de dikkat çekiyor..

Dayanıklılığının göstergelerinden biri olarak 1.5 milimetreye varan saç kalınlığına sahip Xenon’un gerek şehir içi, gerekse arazi şartlarına uygun olarak tasarlandığı belirtiliyor. Ticari, gezi ve hobi gibi çok geniş kullanım imkanlarını tek bir araçta birleştiren Xenon, donanım özellikleriyle de otomobil konforu sunmayı amaçlıyor.

Xenon’da Common Rail teknolojisiyle üretilen 2.2 litrelik turbo-şarjlı intercooler dizel motor görev yapıyor. Bu motor 140 beygir güç üretirken, 320 Nm’lik tork sunuyor. Euro IV normlarına sahip olan düşük emisyonlu motoru ile Xenon, ekonomik yakıt tüketimiyle birlikte performanslı bir sürüş sunuyor..

• iyide 2 tane neden başlık açtın onu anlamadım
  • TATA teröristlerin tercihi...

Bence reklamını böyle yapmalılar

Bikaç yıl önce ingilis konsolosluğuna sıfır aldıkları tatalara bomba yükleyip dalmışlardı hatırlarsanız..Dikkat çekmemek için - araba o kadar ucuz ki bi yerden pikap çalıp risk almaya gerek yok--. O dönem biz köprüde kapalı tata gördük mü uzaklaşırdık köprüyü möprüyü uçurur diye...

Tüm tata kullanıcılarına terörist deme niyetim yok yanlış anlaşılmasın..Sadece bu bilgiyi hatırlatmak için yazdım
  • hintli,koreli,çinli,iranlı,japon herkes yaptı bir biz yapamıyoruz ya
  • Ucuzmuş ama o kadar da değil !!!
    31000 YTL az para mı ? (sınıfına göre vs. değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

TATA teröristlerin tercihi...

Bikaç yıl önce ingilis konsolosluğuna sıfır aldıkları tatalara bomba yükleyip dalmışlardı hatırlarsanız..Dikkat çekmemek için - araba o kadar ucuz ki bi yerden pikap çalıp risk almaya gerek yok--. O dönem biz köprüde kapalı tata gördük mü uzaklaşırdık köprüyü möprüyü uçurur diye...

Tüm tata kullanıcılarına terörist deme niyetim yok yanlış anlaşılmasın..Sadece bu bilgiyi hatırlatmak için yazdım

Bu kadar taraflı bir yorum.Pes vallahi

• Xeonmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hindistanda otobuslerine de binmistim. Ancak isin bana gore tuhaf olan kismi, fabrika cikisi aracin önkabini bile yok sayilir (yollarda hep goruyorsunuz), sonradan gidip uzerine otobus veya kamyon kasasi yaptiriyorlar. Siz dusunun artik otobusteki konforu..

Cidden keske bizde bir arac uretebilsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aserel

quote:

Bu kadar taraflı bir yorum.Pes vallahi

Doğru söylüyorsunuz sabah sabah çok acaip bir yorum yapmışım..Herkesten özür dilerim

Arabanın ucuz oluşunu vurgulamak istemiştim aslında..

• quote:

10 puanlık yorum bilader
  • Doğru söylüyorsunuz sabah sabah çok acaip bir yorum yapmışım..Herkesten özür dilerim

Arabanın ucuz oluşunu vurgulamak istemiştim aslında..

Estağfurullah.

Yalnız modlardan rica ediyorum bu konu kapatılsın.
    Çünkü amacından sapacak gibi.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserel -- 5 Mayıs 2008; 23:17:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

Ucuzmuş ama o kadar da değil !!!
    31000 YTL az para mı ? (sınıfına göre vs. değil)

fazla emin olmamamla birlikte 4x2 olanı 18000ytl olsa gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.