Şimdi Ara

Yeni Telefon Aldım Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha bugün s4 aldım bana şarjını iyice bitir ondan sonra kapatıp sabaha kadar(7-8 saat) şarjda dursun dediler. Ne için olduğunu yada gerekli olup olmadığı hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız.

• Şarjı bitene kadar kullanıp, kapalı şekilde 12 saat şarj etmelisin. Bu bataryanın uzun ömürlü olması içindir. Aslında bu olay eski nesil bataryalar için geçerli idi. Li-ion bataryalarda gerekli mi bilmiyorum, hatta zararı bile olabilir ama ben de ilk aldığımda hala bu şekilde 12 saat şarj ediyorum.
  • Tam bitmesi şartmı yani ben %10da felan iken kapatıp şarj etmeye başladım

Edit: önceden batarya boş olarak gönderiyo olabilirler ama şimdi zaten dolu olarak gönderiyorlar yani ilk şarj edişim olmayacak bide şimdi yapmasam başka gün aynı taktiği yapsam ne fark edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IJ0K3RI -- 19 Şubat 2015; 22:53:23 >
  • Bu uygulama tedavülden kalktı sanıyordum ama kalkmamış hala batarya teknolojisi gelişti böyle bir şey yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
  • Bu işlem eski tip bataryalar içindir. Yapılmasına gerek yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılamasına gerek var.
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    demekle olmuyor kardeşim,dayanağını söyle de biz de ona göre düşüncene saygı gösterelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.