Şimdi Ara

Yeni Topladığım Sistemde Anlık Kasma Ve Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 hafta önce yeni sistem topladım iki gün öncesine kadar problem yoktu ancak son iki gündür oyunlarda anlık takılmalar oluyor ve bu can sıkıcı sıklıkta tekrar ediyo.Farcry4 ultra ayarlarda 80-70-60 fps arası oynatıyor ama bazı yerlerde 35-40 lara düşüyor orada işte takılmalar oluyo.Simulator olarak Prepar3d'de 20-30-40 fps arası takılmalar ve donma oluyo.Aynı şekilde masaüstünde de takılma ve donma oluyo mesela program açıkken programı tıkladığımda donma oluyo ve hata verip kapatıyo tabi sürekli yapmıyo bunu ama buda can sıkıcı sıklıkta tekrar ediyo,video izlerkende arada takılıp yeşil ekran geliyo ve hata veriyo!dosya aktarımı yaparken çok yavaş aktarım yapıyor pc özellikle pc'den usb'ye dosya aktarırıken en yavaş hızda aktarım yapıyor şöyle ki 7 yıl öce aldığım laptopla aynı hızda hemen hemen.Aldığım yere götüreceğim ancak problem nedir ne değildir ona göre bilip götürmek istiyorum malum pcden çok anlamıyorsanız başlarından savmak için olmıyacak bişey söyleyip tamir ettik bilmem ne deyip gönderebiliyorlar:)Acaba sistem mi yetmiyor?Sistem yetmiyor desek oyunlar için masaüstündede aynı sıkıntılar olabiliyo!Veya parçaların birinde veya birkaçında problem mi var?varsa nerede?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,Bilgisayardan pek anlamayan birisi olarak:)Sistemi test edip fotoda yükleyeceğim tabi üyeliğim sınırlı değilse.

Sistem özelliklerim ise şu şekilde;

-CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W Midt Atx Kasa
    -ASUS STRIX B250F GAMING Intel B250 Soket1151 DDR4 2400MHz USB3.1 M.2 RGB Anakart
    -Intel Core i5 7500 Soket 1151 3.4GHz 6MB Cache LGA1151 Önbellek 14nm İşlemci
    -CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 2400MHz CL16 Single Ram
    -ASUS GeForce GTX1060 GDDR5 6GB 192Bit NVIDIA Dual DX12 Ekran Kartı
    -WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Resim;Yeni Topladığım Sistemde Anlık Kasma Ve Donma Sorunu
    Yeni Topladığım Sistemde Anlık Kasma Ve Donma Sorunu

• pc'den anlayan arkadaşlar yardımşarınızı bekliyorum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.