Şimdi Ara

Yeni Toyota Auris 1.4 d-4d (dizel) Premium 2015 Test Sürüşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makyajlı Auris'in inceleme ve test sürüşü videosuyla karşınızdayım.Öncelikle yeni Auris'i çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Gerek dış görünüşü, gerek iç görünüşüyle etkileyici bir araç olmuş. Özellikle lansman renginin araca çok yakıştığını belirtmek istiyorum. Farlarda yer alan led detaylar araca ayrı bir hava katmış durumda. Aracın iç mekanı da eski modele göre oldukça kaliteli duruyor. Yenilenen gösterge grubu ve aydınlatmaları oldukça başarılı olmuş. çözünürlüğü yüksek olan bilgi ekranı kaliteli ve şık duruyor. Özellikle ön konsolda yer alan deri kaplamalr ve dikişler kalite hissini oldukça arttırmış. Gelelim yeni dokunmatik ekrana. Gerek büyük boyutları gerekse dokunmatik oluşu herhalde bu sınıfta bir ilk olma özelliği taşıyor. Ekranın çözünürlüğü ve hassasiyeti oldukça iyi. Eski modelle aynı fonksiyonları barındırıyor. Bunlarda yenilenseydi daha iyi olurdu. Klima bölümü de yenilenmiş ve daha şık bir görünüme kavuşmuş. Ayrıca kullanımı da daha iyi olmuş durumda. Sürüşüne gelirsek, eski modele göre daha essiz bir sürüşe sahip yeni Auris. Özellikle motor ve yol gürültüsü siz camları açmadıktan sonra içeri sızmıyor. Yalıtım konusunda aracı beğendiğimi ifade etmek istiyorum. Motora gelirsek, 1.4 dizel motorda elden geçirilmiş. Özellikle maksimum torku olan 205nm'yi artık 1500 d/d'da veriyor. Bu da dik rampalarda daha iyi bir çekiş gücüne ve yakıt ekonomisine sahip olmanızı sağlıyor. Aracın bence eksik olan yönleri hala ışıklarda motoru durdurup çalıştıran otomatik start-stop sisteminin sunulması. Birçok rakibinde bu özellik sunulurken Auris'te de olmalıydı. Diğer bir eksi tarafı da yeni 1.2 turbo benzinli motorun ve 1.6 dizel motorun hala sunulmaması. En kısa zamanda 1.6 dizel otomatik ve 1.2 turbo otomatik versiyonlarında piyasaya sunulması dileğiyle...

Konuyla İlgili İnceleme ve Test Videosu Linki:
    https://www.youtube.com/watch?v=R58xgMh0wkQ&feature=youtu.be

• Ekranı ankastre mutfak fırınına benzemiyor mu?

Auris çok sevdiğim bir araçtır piyasadaki en az yakan araçların başında gelir. Bu yeni haliyle iç kısmıda geliştirmişler alınası olmuş.
  • Antalya bakırcılar mı acaba çok benzettimde

edit: konyaaltındakiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 4 Ağustos 2015; 16:16:27 >
  • Sizin kanalınızı 5-6 aydır gizlice takip ederdim 308 Testinden sonraki testlerden haberim yoktu.Konuyu gördüğüm iyi oldu
  • Hocam benim eleştireceğim bir iki nokta daha var. Birincisi direksiyon üzerindeki tuşlar hala çok kalitesiz duruyor bunun yanında hala elektrikli el freni yok küçücük bir tuş yerine hala o kocaman el freninin durması hiç hoş olmamış. Motor olarak da piyasada en başarısız motor toyotada sanırım. opel 1.6 136 bg; hyundai 1.6 136 bg; vw 1.6 110 bg; peugot 1.6 120 bg; honda 1.6 120 bg; bg renault 1.5 110 bg; ford 1.5 120 bg motorlar sunarken toyota 1.4 90 beygir manuel aracı 82 bin liraya satmaya çalışıyor. Diğer bütün eksileri bir kenara da bu motorla bu fiyata bu araç bana kalırsa olmamış.
    Bir de xenon far dahil mi acaba premium donanıma onu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 4 Ağustos 2015; 17:46:23 >
  • sert plastikçiler burdamı
  • BOOSTEDTR kullanıcısına yanıt
  • Paragrafsız yazı olmuş okunması zor bir daha ki inceleme yazınızda paragraf bırakmalısınız benim görüşüme göre. =)
  • interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    aracın advance ve premıum donanımında halojen farlar ve full led aydınlatmalar standart. ayrıca 2016 yılının ilk aylarında BMW'dan alınan 1.6 litrelik ve 112bg gücündeki dizel motor Auris'te de kullanılacak. bunun dışında toyota'nın kendi geliştirdiği 1.2 litrelik turbo benzinli motorda yeni yılla beraber gelecek. bu motorda 115bg güce ve 185nm torka sahip. ortalama tüketimi de 4.8 litre.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    takip etmeye devam edin lütfen.yeni model ve testleri ekledim kanalıma.inşallah daha profesnonel bir biçimde testlere devam edeceğim.
  • Japon sorunsuzcular gelir birazdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.