Arkadaşlar ben siteden yeni updateyi inceledim ve aldığım sonuçlar, Spear ve glavie lerle ilgili hiç bir şeyy yok adamların fotorafları bile yok...
1. Speear ve glaviear ların charlarına ne olacak acaba stat ve skill pointlerimizi sıfırlayıp bize bi silah seçme şansımı verecekler yoksa harcadığımız bütün emekler boşamı gidiyo ?,
2. Yeni birkaç silah çeşiti gelecek bunlar için ayrı bir skill sayfasımı açılacak yoksa herhangi bir weapon skillinimi kullanacaklar (ÖR: Duble Axe kılıç skilleri ile filanmı kullanılacak)
3.Şimdi yeni kaleler gelio örneğin Costantinapolis ve bi kaç çin kalesi buralardaki canavarlar da yine belli lvl üstü içinmi olacak Ör:Jangan 1-10 DW10-20 HT:20-30 China30-40 Costantinople :40-50
Diemi yoksa her kale yine şu anki oynadığımız harita gibi olup 1. kale JANGAN 2. KALE DW 3. KALE HOTAN canavarlarınımı barındıracak
Aynı şekilde benimde sormak istediğim bir soru var bu özelliklerin Europe adıyla geçenler yeni bir clientle gelip diğer özellikler bizim oynadığımız cliente eklenecek.Europe özellikler ise yeni bir clientle gelecek ve yeni serverlerda oynamaya yeniden başlayacağız.Sizce bu böyle mi olacak yoksa bütün özellikler bizim serverlarımıza mı eklenecek
butun hersey update seklınde oyunun ıcıne sokacacaklar ve glavie ve spear seceneklerini kaldırmaları biraz sıkar onlardan ii bi silah yok senın verdigin ozellikli silahlar kılıc mılıc demıssın onlar avrupa charlarina eklenecek
1_Şuan oynanan glaive,bow,spear,sword,blade vs charlara hiçbirşey olmuycak forumda az araştırsanız görürdünüz birçok kez söylendi.
2_Evet onların hepsi için yeni skill sayfası açılcak.
3_Bunu tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Constantinapol'de yaratıklar Janganda olduğu gibi 1 lvl 'den başlıycak diğer kalelere geçtikçe yaratıkların lvli yükselicek(Jangandan Dwye geçtiğimizde yada Hotana geçtiğimizdeki gibi.
eet sadece yeni adamlar faln bizim skillrimzde değişiklik olmayacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme