Şimdi Ara

yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergi

yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergi
    yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergix (formerly twitter)
    Murat Gültekin (@muratguItekin) on X
    https://x.com/muratguItekin/status/1844725805370282018

• Hangi ateş çemberi ?
    Yunan ? İran ? Irak ? İsrail ? Ermenistan ? Hangisi ?
    Bu ülkelere destek verseler dahi Türkiye’ye burun kaldırmaya kralının maçası yetmez
    Geçin o işleri
    Türkiye ye biz istemedikten sonra hiç bir şey olmaz
    En zayıf olduğu iddia edilen 90 larda dahi sınıra gidip general komşu ülkeye gideri yapardı
    Kardak denilen kaya parçasına çıkar burası bizim bayrağı indirir keçini alırsın denildi ve yapıldı
    Ambargo altında 74 de adaya çıkıldı bugün hala oradasın
    Bize en fazla yapabildikleri pkk yı dışarıda besleyip içeri salıp sivrisinek hesabı zarar verdirtmekti
    Tüm dünya literatüründe düzenli ordu ile gerilla tipinde vur kaç pusu şeklinde savaşan örgütlerin çatışmaların da kayıp sayısı 1/3 iken Türk ordusu ile pkk nın karşılaşmasında oran 4/1 açık bakın
    Rusya’nın Afganistan Çeçenistan dan beri düştüğü durumlar ortada

Kısacası kardeşim Türkiye ye hiç kimse hiç bir halt yapamaz
    İsrail ise haftalardır tv lerde gözümüze sokulmaya çalışıldığı gibi bir şey yapabilmeyi bırak , hiç ama hiç bir halt yapamaz , haritada güya vaadedilmiş toprak İsrail buraları istiyor dedikleri alana koyacak insanı dahi yok İsrail’in , kendilerinin bile istediğini sanmıyorum palavra
    Bunların alayı hikaye

Ha dersen ki ben Amerika ile sorun yaşarsam vs
    Onu da değil 750 7750 de versen sen değil dünya da çözebilecek bir ülke yok
    80 yıl önce 2 tane bomba ile bir ülkeyi yakıp yıkan teknolojisi olan bu yankilerin bugünkü teknolojisini şahsen ben hayal bile etmek istemiyorum
    Çok iyi olmuş, tamamen vatandaşın lehine bir düzenleme..
    Şöyle ki sıfır araçlara gelen 3.000 TL tecil ucreti sıfır fiyatlarının artmasına yol açar, buda dolayısıyla ikinci elde fiyatları arttırır veeee sonuç olarak halkın malı değer kazanır, Halk zenginleşir.

Düzenlemeyi düşünenlerden bin kere Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz.
    Ne demek sanane ?
    Ateş çemberi falan millete hikaye anlatanlara çanak tutmayın
    O bayrak inecek o asker gidecek dedi çiller
    Yunan bayrağı da indirdi , askeri de çekti eşşek gibi

Öcalanı sınır dışı etmezseniz Türkiye askeri müdahalede bulunur dedi Atilla Ateş Hatay da
    Suriye öcalanı postalamak zorunda kaldı
    Suriye’den çıktı İtalya’ya gitti orada da barınamadı

Türkiye ağır taştır altında kalırlar
    Millete karamsarlık pompalamayın güvenlik konusunda

İş ekonomiye gelmesin diye , enflasyona hayat pahalılığına gelmesin diye , ülkedeki nereden geldiği belli olmayan milyonlarca sığınmacı konuşulmasın diye güvenlik savunma konuşulup duruyor

İsrail Türkiye ye zarar verebilir diyen gitsin elini yüzünü yıkasın , askeri olarak hiç bir şey yapmaz , yapamaz
    Kafayı yemiş olmaları gerekir
  • Çok iyi olmuş, tamamen vatandaşın lehine bir düzenleme..
    Şöyle ki sıfır araçlara gelen 3.000 TL tecil ucreti sıfır fiyatlarının artmasına yol açar, buda dolayısıyla ikinci elde fiyatları arttırır veeee sonuç olarak halkın malı değer kazanır, Halk zenginleşir.

Düzenlemeyi düşünenlerden bin kere Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Ekim 2024; 18:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergi
  • Ne zamandan itibaren geçerli olacak

• helsloot kullanıcısına yanıt

1 ocak 2025

• kredi kartı limitlerini düşürmek lazım. yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergi 

• Hemen kredi kartlarının limitlerini 99bine ayarladık😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Savunma sanayisine alınan yıllık 750 TL benim nazarımda hiç problem değil, etrafımız ateş çemberi ülke yıkılsa foruma yazacak rahatlığı ararsınız.

Helali hoş olsun.

• Zaten 500 bin Tl lik aracı 1.1m ye almıyor muşuz gibi birde ekstra 3000 TL mi verecekmişiz. Esnaftan, muayenesi olan doktordan vs. den vergi alama maaşlı vatandaşa getir vergiyi.

• 50 cc motorlara vergi iyi oldu keşke sigortada kesilse....kaza yapıp kazık gibi karşı tarafa parca parası ödüyorlar halbuki sigortası olsa hiç cebinden para cıkmıyacak..

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

helal olsun. ben vermek istemiyorum. hükümettekilere boşa ödenen fazla paralardan kessinler. sonuçta onlar güllük gülüstanlık içinde yaşıyor. savaş olsa onlar için daha kötü ellerindeki rahatlık gidecek yeni vergiler hayırlı olsun. sıfıra ikinci ele vergi 

• Neden kimdenin ilgisini çek edi acaba;

Birkaç gün önce çalışma bakanı “Ülkemizde bir yabancının istihdam edilebilmesi için 5 vatandaşımızın çalışması gerekli…”

Hangi ateş çemberi ?
    Yunan ? İran ? Irak ? İsrail ? Ermenistan ? Hangisi ?
    Bu ülkelere destek verseler dahi Türkiye’ye burun kaldırmaya kralının maçası yetmez
    Geçin o işleri
    Türkiye ye biz istemedikten sonra hiç bir şey olmaz
    En zayıf olduğu iddia edilen 90 larda dahi sınıra gidip general komşu ülkeye gideri yapardı
    Kardak denilen kaya parçasına çıkar burası bizim bayrağı indirir keçini alırsın denildi ve yapıldı
    Ambargo altında 74 de adaya çıkıldı bugün hala oradasın
    Bize en fazla yapabildikleri pkk yı dışarıda besleyip içeri salıp sivrisinek hesabı zarar verdirtmekti
    Tüm dünya literatüründe düzenli ordu ile gerilla tipinde vur kaç pusu şeklinde savaşan örgütlerin çatışmaların da kayıp sayısı 1/3 iken Türk ordusu ile pkk nın karşılaşmasında oran 4/1 açık bakın
    Rusya’nın Afganistan Çeçenistan dan beri düştüğü durumlar ortada

Kısacası kardeşim Türkiye ye hiç kimse hiç bir halt yapamaz
    İsrail ise haftalardır tv lerde gözümüze sokulmaya çalışıldığı gibi bir şey yapabilmeyi bırak , hiç ama hiç bir halt yapamaz , haritada güya vaadedilmiş toprak İsrail buraları istiyor dedikleri alana koyacak insanı dahi yok İsrail’in , kendilerinin bile istediğini sanmıyorum palavra
    Bunların alayı hikaye

Ha dersen ki ben Amerika ile sorun yaşarsam vs
    Onu da değil 750 7750 de versen sen değil dünya da çözebilecek bir ülke yok
    80 yıl önce 2 tane bomba ile bir ülkeyi yakıp yıkan teknolojisi olan bu yankilerin bugünkü teknolojisini şahsen ben hayal bile etmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 13 Ekim 2024; 15:24:29 >

• Sanane kardeşim sen istediğine inanmakta özgürsün bende istediğime inanmakta özgürüm.

• İlk işim kart limitlerini 99 bine indirmek oldu. Kusura bakmasınlar, savunma sanayine destek adı altında benden daha fazla alamazlar. Önce yandaşların silinen vergi borcundan ve cemaatlere aktarılan kaynaklardan başlasınlar savunma sanayine para lazımsa...ha, daha sonra hala ihtiyaç varsa fazlasını da vermeye razıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne demek sanane ?
    Ateş çemberi falan millete hikaye anlatanlara çanak tutmayın
    O bayrak inecek o asker gidecek dedi çiller
    Yunan bayrağı da indirdi , askeri de çekti eşşek gibi

Öcalanı sınır dışı etmezseniz Türkiye askeri müdahalede bulunur dedi Atilla Ateş Hatay da
    Suriye öcalanı postalamak zorunda kaldı
    Suriye’den çıktı İtalya’ya gitti orada da barınamadı

Türkiye ağır taştır altında kalırlar
    Millete karamsarlık pompalamayın güvenlik konusunda

İş ekonomiye gelmesin diye , enflasyona hayat pahalılığına gelmesin diye , ülkedeki nereden geldiği belli olmayan milyonlarca sığınmacı konuşulmasın diye güvenlik savunma konuşulup duruyor

İsrail Türkiye ye zarar verebilir diyen gitsin elini yüzünü yıkasın , askeri olarak hiç bir şey yapmaz , yapamaz
    Kafayı yemiş olmaları gerekir

• Savunma sanayine gidecek vergiyi elestirirken dikkat edin.Vatan haini demek icin pusuda bekleyen binlerce ak koyun var.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Valla vergiyi kim eleştirir kim eleştirmez beni alakadar etmiyor

40 yaşına gelmişim , 90 ları da gayet iyi hatırlıyorum
    Tv ekranlarında sabah akşam afedersin osursak kaçacak yer arayacak ülkelerin bize tehdit diye gösterilip durulmasına sinir olmaya başladım
    Bahsedilen ülkeler arasında kayda değer tek askeri güç İsrail o da arkasında Amerika olmasa ne yapar ne eder bilinmez
    Tarihteki askeri deneyimleri de disiplinin kellime anlamı ile muhtemelen yan yana gelmemiş arap orduları

Vur kaç yapan pkk bile benim orduma 1 kayıp verdirirken 4 ölüsünü bırakıp gitmiş
    Bütün dünya da bu oran tam tersidir ve normal kabul edilir
    Tv ler de sabah akşam tehdit diye anlatılan ülkeler benim ülkeme ve orduma hakarettir

Ülke de her şey birbirine karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 13 Ekim 2024; 19:50:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.