Şimdi Ara

YENİ VOLVO SERVİSLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • volvocars com tr de yetkili servislere baktım yeni servisler açmışlar. örneğin Çorumdaki Yetkili Volvo servisi Bosch car servis olarak hizmet veren bir servis. Bu serviler hakkında ne düşünüyorsunuz? Servis ağının genişletilmesi müşterilerin yüzünü güldürecek ne dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aolcer -- 10 Temmuz 2008; 21:50:09 >

• ya aolcer sen çorumlumusun , aynı memleketteniz desene
    bütün çocukluğum ve lise zamanım orda geçti benim ,baba tarafı çorumlu tüm akrabalar orda benim , hala evimiz var orda ,ama eskisi gibi sık gidemiyoruz artık , 6 ayda bir anca .
    çorumda nasıl volvo servisi , bakım onarım falan anlıyorlar mı bu işten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta80 -- 11 Temmuz 2008; 9:31:55 >
  • ben bir kez gezme fırsatı yakaladım. teknik konulardan pek anlamam o yüzden burada sordum. yalnız gezdiğim yer mazda servisiydi. Bosch car servisliği vermişler kendilerine. servisteki arkadaş, volvodan eğitim falan aldıklarını anlattı. eğitim sertifikası duvarda asılıydı. yeterli bilgisayar donanımları falan vardı gördüğüm kadarıyla. fakat söylediğim gibi, VOLVO yetkili servis yazmıyor Bosch car servis yazıyor tabelalarında
  • Yıllık bakımlar için kesinlikle gidilebilir. El emeği kısmını daha önce Volvo kaputunu açmış olan bir usta zaten yapar. Gerekli bilgisayar da varsa güncellemeleri yaparlar, olur biter. Ama ciddi bir sorunda, Volvo yetkili servislerine bile değil, tanıdığım Volvo ustasına güvenirim.
  • teşekkürler hesheit sen onaylıyorsan gözüm kapalı giderim
  • Yıllık bakımlarda gerçekten birşey yok. Yağ değişecek, yağ filtresi değişecek, polen filtresi değişecek, hava filtresi değişecek, yakıt filtresi değişecek vs. Bir de bilgisayardan servis güncellemesi yapıldı mı, iş bitti. Elinizde alet edavat olsa siz de yaparsınız bunları. Yapılırken vaktiniz varsa izleyin bana hak verirsiniz.

Ek: Bazı şeylere dikkat etmek gerek yanlız. Hesap düşük çıksın diye 5.5lt yerine 4lt yağ koymayı önerebilirler, hatta siz sormazsanız öyle koyabilirler. Yine ellerinde ne marka yağ varsa onu koyarlar, siz talep edip istediğiniz marka yağı koydurabilirsiniz. Elimizde yok derseler, ben alıp geleyim deyin, bir yolunu bulup getirtirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 11 Temmuz 2008; 15:35:52 >
  • peki 2008 s40 1.6 diesellerde hangi marka yağı önerirsiniz? kaç litre konuluyor? teşekkürler
  • Aracın kataloğuna bakın bence. Volvo genel olarak Castrol öneriyor. Hangi Castrol'un sizin araca önerildiği ve ne miktar koyulacağı kitabında yazar. Bu ara Castrol yağlar Carrefour'da satılıyor, fiyatları da çoğu yere göre uygun. Eğer servis daha fazlasını isterse, ben alıp geleyim diyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.