Şimdi Ara

Yeni yıldan sonra anlık(ip adresi düşmeden) internet kesintileri yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yeni yıldan sonra böyle bir sorun yaşamaya başladım. İnternetim ara ara kesiliyor. Bakın altını çiziyorum bağlantım kopmuyor, ip adresim vs yerinde duruyor. Sadece yaklaşık 30 saniye ila 1 dakika arasında hiç bir şekilde internet bağlantısı yapamıyorum. Sonra düzeliyor. Bir süre sonra tekrar aynı şeyi yapıyor. Sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamadım ve daha önce böyle bir sorunum yoktu. Modemi sıfırladım yok. Dns çözümlemesi yapamıyordur dedim onda da sorun yok. Evdeki tüm cihazları kontrol ettim hepsinde aynı şeyi yapıyor. Bu sorunu yaşayan ya da bana fikir verebilecek olan var mı? TT adsl 16mbit kullanıyorum.

Teşekkürler.

• forumu okursaniz bizde (muğla) sikinti var. ne zaman cozulecegi de belirsiz. ne yazili olarak teyit alabildik ne de sorunun ne zaman duzelecegi hakkinda bilgimiz var. 10 gundur aksamlari yatakta indirdigim dizileri seyrediyorum.
  • bence bu sorunların hepai cgn ip havuzundan kaynaklannıyor yarın arayıp bir güzeel sovecem online oyun oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

forumu okursaniz bizde (muğla) sikinti var. ne zaman cozulecegi de belirsiz. ne yazili olarak teyit alabildik ne de sorunun ne zaman duzelecegi hakkinda bilgimiz var. 10 gundur aksamlari yatakta indirdigim dizileri seyrediyorum.
    Teşekkürler.
  • Sözde bugün 25.01.2019 tarihi ile çözülecek sözü verilmişti.Şimdi denedim eskisine göre biraz daha nadir (nadir dediğimde 3 dk da bir ) kesilme devam ediyor.
  • Datça burgaz civarında akşam itibariyle sorun azaldı. Yaklaşık 1 saattir kopma yaşamıyorum.

Dediğim anda nazar değdi. Yurt dışı çıkışlarında sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caGATay89 -- 25 Ocak 2019; 19:55:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.