Şimdi Ara

yeni zafira almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni zafira ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim?beni en çok rahatsız eden onu kasa değişimi.acaba zafiranın kasası ne zaman değişir?

yeni zafira almayı düşünüyorum

• mükemmel bir araba ama 1.9 CDTI'ları
  • zafirası olupta memnun olmayan görmedim ben......
  • kasa değişimi demişsinde . bence kasası çok güncel bir kasa . 4seneden erken değişime uğrayacağını sanmam . zafiraları severim fakat bu araçta bi önceki zafirada o dönem yarattığı etkiyi yeniliği göremedim . aslına bakarsan pekte beğenmedim aracı . fakat bu sınıfta bir araç alacak olsam yinede zafira kesin tercihim olurdu . iç kullanışlığı hala çok iyi .
  • çok geniş ferah ve kalabalık aileler için çok uygun bir seçim
    şimdiden hayırlısı olsun derim
    kasası daha uzun bir süre değişmez gibi çünkü zafirada ilk kasa 2000 de çıktı sanırım ve 8 yılda bir kere değiştiyani en erken 1-2 senesi war gibi ama ayrıntılı bilgiye tabiki de sahip değilim bu benim görüşürm
  • 18 senelik şoförlüğüm var 7. aracımı 1 Ağustos'da aldım. 2007 Zafira Siyah Cosmo paketli. Bayinin elinde kalan son araç olduğu için ciddi bir indirimle aldım. Muadili NJoy'da bile daha uygun oldu.

Şu ana kadar 2600 km yaptım. Yol bilgisayarı ortalaması 8.0, bunun 1000 km si şehir dışı oldu, sanırım çok yoğun trafiğe girilmedikçe 9 lt altında kalacak benzin tüketimi ki bence yaklaşık 1500 kg ve 7 koltuklu bir araç içn hiç fena bir rakam değil. Önceki arabalarımdan 99 Astra Hb'de bile 9-10 arası oluyordu tüketim. Twinport motor standart Ecotec'dan daha başarılı gibi. İleride zorlanırsam Prins kit taktırmayı düşünüyorum. Opel ile görüştüm tabii tam resmi değil ama bana kendilerinin önerdiği yerde montaj yapılırsa aracın garantiden düşmeyeceği belirtildi ki bu da Opel'in LPG ile dost bir firma olduğunu gösteriyor. Almanya'da fabrika çıkışlı lpg/cng li Zafira'lar oldukça popülermiş.

Umarım uzun vadede bir sorun olmaz ama şu ana kadar çok memnunum. Aracı alma sebebim, 2. çocuğun yolda olması. Bir önceki aracım Honda Civic 2005'in performansı ve yumuşak kullanımı yok tabii ki ama sonuçta bu fiyata çoğu jipten daha geniş bir iç hacimli araca biniyorsunuz.

Ne diyeyim alacaksanız, bütçeniz elveriyorsa mutlaka Cosmo paketli alın. Deri kaplı koltuklar (7'si de), yağmur, far sensörleri, kendiliğinden kararan dikiz aynası, dijital klima gibi şeyleri sonradan eklemek mümkün olmuyor malum.

Henüz 2008'leri getirmedi Opel bakalım ne zaman gelecek.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi augustt -- 19 Ekim 2007; 13:15:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: augustt

18 senelik şoförlüğüm var 7. aracımı 1 Ağustos'da aldım. 2007 Zafira Siyah Cosmo paketli. Bayinin elinde kalan son araç olduğu için ciddi bir indirimle aldım. Muadili NJoy'da bile daha uygun oldu.

Şu ana kadar 2600 km yaptım. Yol bilgisayarı ortalaması 8.0, bunun 1000 km si şehir dışı oldu, sanırım çok yoğun trafiğe girilmedikçe 9 lt altında kalacak benzin tüketimi ki bence yaklaşık 1500 kg ve 7 koltuklu bir araç içn hiç fena bir rakam değil. Önceki arabalarımdan 99 Astra Hb'de bile 9-10 arası oluyordu tüketim. Twinport motor standart Ecotec'dan daha başarılı gibi. İleride zorlanırsam Prins kit taktırmayı düşünüyorum. Opel ile görüştüm tabii tam resmi değil ama bana kendilerinin önerdiği yerde montaj yapılırsa aracın garantiden düşmeyeceği belirtildi ki bu da Opel'in LPG ile dost bir firma olduğunu gösteriyor. Almanya'da fabrika çıkışlı lpg/cng li Zafira'lar oldukça popülermiş.

Umarım uzun vadede bir sorun olmaz ama şu ana kadar çok memnunum. Aracı alma sebebim, 2. çocuğun yolda olması. Bir önceki aracım Honda Civic 2005'in performansı ve yumuşak kullanımı yok tabii ki ama sonuçta bu fiyata çoğu jipten daha geniş bir iç hacimli araca biniyorsunuz.

Ne diyeyim alacaksanız, bütçeniz elveriyorsa mutlaka Cosmo paketli alın. Deri kaplı koltuklar (7'si de), yağmur, far sensörleri, kendiliğinden kararan dikiz aynası, dijital klima gibi şeyleri sonradan eklemek mümkün olmuyor malum.

Henüz 2008'leri getirmedi Opel bakalım ne zaman gelecek.

edit : imla

ewet çok doğru +999
    güle güle kullanın siyah da çok yakışırı zafirayaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.