Bildirim
* YeniKitap* Çapulcunun Gezi Rehberi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ticari bir atilim olarak degerlendiriyorum -
Bu konu üzerine ne kitaplar yazılır ne filmler çekilir ama yine de az kalır !quote:
Orijinalden alıntı: NJP
Ticari bir atilim olarak degerlendiriyorum -
Ismini begendim kitabin umarim iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Hadi şu olayların kaymağını yiyek!" -
Şöyle bir olaydan bile para kazanmaya çalışmayın artık ya.quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
"Hadi şu olayların kaymağını yiyek!" -
+1.000.000quote:
Orijinalden alıntı: Solert
Şöyle bir olaydan bile para kazanmaya çalışmayın artık ya.
Alıntıları Göster -
-
-
Gündeme ayna tutan bir eser. Duvarlardan silinse bile bu kitap sayesinde çoktan tarihte arşivlendi.quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn
Boş beleş birşey kitap bile denemez.
Alıntıları Göster -
Arkadaş gündeme göre 2 günde nasıl kitap yazıyorlar anlamıyorum. O kitaptan ne beklenir oda tartışılır. Sadece bu kitap için demiyorum genel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl amacın ticari olduğu aşikar ama bence bu kadar şey olurken sansürden dolayı, büyük bir kitlenin olan bitenden haberi yok faydası olabilir belki, ayrıca olaylarla ilgili video ve resimleri saklayan benim gibiler içinde herşeyin basılı olduğu ciltli sosyal medya albümü olarak görülüp, saklamak için de alınabilir, alacağım da ^^quote:
Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks
Arkadaş gündeme göre 2 günde nasıl kitap yazıyorlar anlamıyorum. O kitaptan ne beklenir oda tartışılır. Sadece bu kitap için demiyorum genel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks
Arkadaş gündeme göre 2 günde nasıl kitap yazıyorlar anlamıyorum. O kitaptan ne beklenir oda tartışılır. Sadece bu kitap için demiyorum genel.
Merhaba
Bahsetmiş olduğunuz kitap yazılmış bir kitap değildir. Sadece direnişin simgesi haline gelmiş görsellerin derlemesi yapılmıştır. Eleştirilerinizi her zaman değerlendiririz fakat direk olayın başını görüp eleştirmektense biraz da olsa incelerseniz hem siz hem de biz memnun oluruz.
Yazılanlar bizim değil halkın içindeki duyguları duvar ve pankartlara yansıtmasıyla ortaya çıkmıştır.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemenkitap -- 18 Haziran 2013; 15:01:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: azuredragon
Asıl amacın ticari olduğu aşikar ama bence bu kadar şey olurken sansürden dolayı, büyük bir kitlenin olan bitenden haberi yok faydası olabilir belki, ayrıca olaylarla ilgili video ve resimleri saklayan benim gibiler içinde herşeyin basılı olduğu ciltli sosyal medya albümü olarak görülüp, saklamak için de alınabilir, alacağım da ^^
Yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Biz bir vakıf olmadığımız için yaptığımız işler ticari olacaktır sizin dediğiniz gibi. Bunu siz de biz de biliyoruz. Fakat bu kitaptaki amaç ticari olmasının yanı sıra olayların arşivlenmesidir. Çünkü yazıların büyük bir çoğunluğu duvarlardan siliniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
"Hadi şu olayların kaymağını yiyek!"
Kesinlikle bu şekilde ticari amaç sağlamak için yaparlar fakat ; biz halkı düşündüğümüz için böyle bişiy yaptık derler. Amaç halksa bedava dağıtılmasından yanayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hemenkitap
Gündeme ayna tutan bir eser. Duvarlardan silinse bile bu kitap sayesinde çoktan tarihte arşivlendi.
Umarım tümden zarar edersiniz.Üç kuruş para kazanacağım diye insanları birbirine düşürmeye ne gerek var?Hemenkitap benim için bitmiştir,asla kitap siparişi vermeyeceğim. -
ulan şu işten para kazanmaya çalışmayın siz ruhunuzu şeytan ve paraya satmış yaratıklarsınızquote:
Orijinalden alıntı: In God We Trustquote:
Orijinalden alıntı: hemenkitap
Gündeme ayna tutan bir eser. Duvarlardan silinse bile bu kitap sayesinde çoktan tarihte arşivlendi.
Umarım tümden zarar edersiniz.Üç kuruş para kazanacağım diye insanları birbirine düşürmeye ne gerek var?Hemenkitap benim için bitmiştir,asla kitap siparişi vermeyeceğim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A506C2C1 -- 19 Haziran 2013; 0:22:33 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Barodius
ulan şu işten para kazanmaya çalışmayın siz ruhunuzu şeytan ve paraya satmış yaratıklarsınız
Olay girişimcilikten ibaret hocam para kazanma maksat girişimciliğe dair bi bilgin varmı yada bişiler okudunmu okuduysan yadırgama bu durumları -
quote:
Orijinalden alıntı: brurak
quote:
ulan şu işten para kazanmaya çalışmayın siz ruhunuzu şeytan ve paraya satmış yaratıklarsınız
Olay girişimcilikten ibaret hocam para kazanma maksat girişimciliğe dair bi bilgin varmı yada bişiler okudunmu okuduysan yadırgama bu durumları
Ticarette ticaret etiği denen bir olgu var bilir misin?Olay girişimcilikten değil sadece para hırsı ve prensipsiz yayıncılıktan ibaret. -
Nerden başlasak? :Squote:
Orijinalden alıntı: In God We Trustquote:
Orijinalden alıntı: brurak
quote:
Olay girişimcilikten ibaret hocam para kazanma maksat girişimciliğe dair bi bilgin varmı yada bişiler okudunmu okuduysan yadırgama bu durumları
Ticarette ticaret etiği denen bir olgu var bilir misin?Olay girişimcilikten değil sadece para hırsı ve prensipsiz yayıncılıktan ibaret.
Alıntıları Göster
Yorumumdada yazmıştım ticari amaçla yapıldığı belli diye ama birde iyi yönleriyle düşünmeye çalışıp onlarıda göreyim, gösterebileyim istemiştim.
Halende Halk, Ulusal, Sözcü, Aydınlık,Sol,Cumhuriyet, Evrensel, Yurt gibi TV ve Gazeteler dışında kalan tüm medya ve yayın organlarının sansürlenip, insanların sosyal medya hesaplarnda yaptıkları paylaşımlara değinerek gözaltıların yapıldığı şu iki günde bu kitapta (Burda yayınlana fotoğraflar dışında inceleme şansım olmadı) eğer polisin yaptıklarına dair en ufak bir kare fotoğraf yer alıyorsa, yayınlanan yüzlerce fotoğraf ve videonun silindiği Facebook ve twitter hesaplarının yanında basılı bir belge olarak gösterilebilir arşiv olur en kötü ihtimalle. Ticari zekadır bu ve olan biteni göstermektir en hafif haliyle, ki bu kadar olaydan hala habersiz milyonlar varken bi şekilde belki onlara ulaşma ümididir. Kitabın internet satış fiyatı 7,20 tl imiş 25 inden sonrada ben sipariş veririm. Gelelim burda adamların yaptığı işi yrden yere vurup karalayanlara...
Haftalık Penguen abınesiyim, Aylık çıkan ciltleride eksiksiz takip ederim, Gezi parkı olayları başladıktan sonraki ilk sayısının kapağında direnen kadın fotoğrafıyla olaylara giriş yapıp neredeyse derginin çizilen her karikatürüne, eklediler direnişi ve olayları, ve bunları yaparkende haftalık dergi ücreti olan 2.00 Tl' ye yine satışa sürdüler haliyle, bunları yaparken amaçları olaylardan ticari rantmı çıkarmaktı? tabi ki değildi güncel olayları kapağa ve dergiye taşıyıp olabildiğince fazla kişiye ulaşmak istediler, hemen kitabın yaptığınıda ticari görmenin yanında bir nebze olsun faydalı görüyorum ayriyeten çokda fazla bir meblağ oldunuda düşünmüyorum... Ne bekliyorduk bu kadar resmi yada içeri herneyse, tüm DH kullanıcılarına bedelsiz göndermelerini mi? , Cuma namazlarından sonra üzerinde fiyat yazan ama bedelsiz dağıtılan yerel gazete yada dergi gibi dağıtmalarını mı? Bence yaptıkları şeyi bu kadar ağır eleştirmeden önce biraz daha düşünmek gerekir derim. Bu arada bu hemenkitap sitesini ne tanırım ne bilirim, 1 kere bile alışverişim olmamakla birlikte D&R, Ktiapyurdu,İlknokta,İdefix sitelerinden aylık bazda alışverişimi hesaplayıp en uygunu nerdeyse ordan temin eden biri oldumuda belirtmek isterim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azuredragon -- 19 Haziran 2013; 1:57:57 >
Benzer içerikler
- öfke kontrolü kitap
- agatha christie okuma sırası
- manipülasyon kitap
- türk tarihini en iyi anlatan kitaplar
- okunması gereken askeri kitaplar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X