|
Yenilenen Peugeot 508, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve tüm detayları
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yarın 2 milyon barajını geçer.
-
1.6 Puretech versiyon sitede de görünmüyor artık gelmeyecek mi acaba?
-
Maalesef araba alma hayalleri suya düşeli çok oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bugün egea cross wagon lounge plus modeline 1.157.000 tl vermiş bulunmaktayım 🥲
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel araba, hayırlı olsun. Turuncu renk değil mi?
-
teşekkürler .yok hocam kursun grisi renk vs seçemiyoruz maalesef. 4 saat bayide bekledim adamın birisini aradılar 12 ye kadar aracı alıcaksanız alın almıyorsanız alıcısı var diyip adamın suratına kapadılar. Bize nasip oldu. takasla alırsanız max 1 ay içinde teslim direk nakit parayla alırım dersen 13-15 ay arası bekleme süresi verdiler. bizde mecbur 2014 focus nokta hatasız aracımı 90.000 km 700 e verdim mecbur
Türkiye'de herhalde hakkı en çok yenen arabalardan biri budur.
Millet sırf piyasası hızlı dönüyor diye, çok daha yüksek paraları 508'in yarısı etmeyecek arabalara veriyor.
-
Şu modele bayılıyorum, fiyat 2 milyonu geçer bugün yarın. Eski tarzı biraz yumuşatmışlar, buna pek gerek yoktu. Hibrit versiyonu da gelir, ki özellikle şehir içi kullanımda hibrit çok önemli tasarruf sağlıyor. Model olarak güçlü, agresif, güvenli ve çok az yakan bir otomobil. Bu segmentte kalabalık bir aile için alınmıyorsa ilk düşünülmesi gerekenlerden.
-
öncelikle hayırlısı olsun. Bayiler tok satıcıları da geçmiş durumda, gerek dediğiniz gibi takasa zorluyor yada aksesuar almanız için diretiyorlar.
-
Düşünsene bu arabayı 23 25 yaşına bastıgında alabileceksin. Ve o gün sana kral tadı verecek.
-
2 milyona d sınıfı fransız ha. Ben buna gülerim.
-
Bu araba radarımda ama bu motorla almam.
Alanlara hayırlı olsun bol şans :)
3 yıldır 508 GT kullanıyorum. Hem şık hem konforlu hem de hızlı. Bence parasını en çok hakeden araba. Aynı zamanda yeni kasa Z4’üm de vardı. Hiç bir zaman Z4’ten sonra 508’e binince ben neye bindim böyle hissiyatı olmadı. Hatta 508’in içinin daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Makyajlı kasaya da 225hp versiyon şart.
508 çıktı ağustos 20 gibi teslim 100 bin kapora verdim aynı anda teslayada yazılmıştım oda çıktı oda 2.6 milyon ikisini birden almak istiyorum ama finansmanı beni zorluyor sanırım 508 den vazgeçeceğim üzücü 🥲
2 milyon peugeot'a mı vereceğiz , yaw ne günlere kaldık
-
Araba mı? O ne?
Tasarımı fiyatına göre çok premium duruyor.
Çok güzelsin be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Maalesef araba alma hayalleri suya düşeli çok oldu.
|
Bu araba radarımda ama bu motorla almam.
|
İşte bu bizim ülke ile alakalı bir durum. Oradaki satış görevlisinin 2 dudağı arasında senin araba alıp alamaman, alacaksan ne zaman alman, hangi şartlar altında alman, vs. Bizim ülkede işin başka birine düşerse yandın demektir. O yüzden sistem olmalı, tarafsız kurallar, makine gibi işleyen şeffaf bir sistem olmalı fakat bizim ülkede olmaz bu. |
Benzer içerikler
- final cut pro fiyat
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- netgsm şikayet
- hatasız çeviri
- instagram okundu bilgisi kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X