Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce araştığıma göre B segmentli en pahalı dizel aracı vw Polo'dur... yaris 2. pahalı olarak görüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

1.4 D-4D 29.300 YTL
    Sol M/M 29.300.000.000 TL OTOMATİK DİZEL BU HERALDE DİMİ?

evet o ama illa küçük araba alıcaksan toyota veya başka pahalı bi araba alma bence.

çünkü küçük arabaya o kadar para verilmez.

alternatifleri dene getzin en düşük dizeline 22000 lira fiyat verdiler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

1.4 D-4D 29.300 YTL
    Sol M/M 29.300.000.000 TL OTOMATİK DİZEL BU HERALDE DİMİ?

evet o ama illa küçük araba alıcaksan toyota veya başka pahalı bi araba alma bence.

çünkü küçük arabaya o kadar para verilmez.

alternatifleri dene getzin en düşük dizeline 22000 lira fiyat verdiler.

sağlam bişey olsun istiyorum hyndainin bir bagajını kapatıyorsun içi boş teneke gibi ses çıkartıyor.4 yıl kredi ödiyicem borcu bitmeden arızalar açmaya başladıktan sonra 5000 az vermişsin neye yarar. bakalım yeni yılda test sürüşü yapıp görücem.

o çıkardığı teneke sesi plaka yüzündendir.plakayı iyi sabitlersen öyle bir sesçıkmaz artık.

+

sorarım sana artık kim 15 sene aynı arabayı kullanıyo.borcu bittiği gün millet arabayı yeniliyo.

+

küçük arabada kimse ikinci ele o kadar para vermez.ikinci el alıcak adam aynı paraya daha büyük araç alıyor.

• Punto sanırım geldi biz bugun gidip bayi ile konuşacaz dün gittiğimde kapalıydı.eğer geldiyyse sipariş vericez.
  • Bence punto gelince piyasa kızışacak fiyatlar oturacak
    İdea nın 75 hp motoru yetersiz
  • quote:

YOK SADECE SES BOŞ TENEKE GİBİ DEĞİL,KAPATIRKEN ÇOK HAFİF,KAPATTIKTAN SONRA HERHANGİ BİR YERİNDE YAMULMA VARMI DİYE BAKIYORSUN.
    UZUN YILLAR AYNI ARABAYI KULLANMAK İSTİYORUM İLK SIFIR ARABAM OLUCAK.

bagajı kaparken vs ki ses sadece plakadan, bilgin olsun.. çerçeveyi sabitletirsen hiçbir ses olmaz, kronik bir problem o, birçok arabada olduğu gibi.
  • Arkadaşlar Dün akşam aracımı teslim aldım.İlk izlenimlerim şunlar;

1-Araç kesinlikle büyük içi inanılmaz rahat ve geniş.
    2-Apartman otoparkındaki 206 dan Clio dan Ve Jazz dan bariz büyük
    3-İlk Dizel aracım olduğundan alışmakta zorluk çekecem
    4-Rodaj bitene kadar limitlerini zorlayamayacam ama sanki benzinlini keyfi bir başka gibi geldi bana
    5-Kornası çok cılız ve komik
    6-Aynaları çok büyük arkayı çok ama çok rahat görebiliyorsun
    7-Multi modda vites geçişlerini hessediyorsun gerçi MM debriyajsız düz vites demek
    8-Müzik sistemi çok iyi

Toparlarsak iyiki almışım diyebilirim.Daha detaylı bilgileri zamanla sizinle paylaşacam.
  • çok pahallı degmez ..
  • Bu aralar araba alma ihtimalimizden dolayı yeni çıkan aracları inceleyioruz peder ile

Honda city 26.500 iken bu araba 28.000 değmez
  • Bazı arkadaşlar 28 e neler alınır neler demiş bi söyleyin o paraya neler alınır ben merak ettim
    (bende vermem o parayı o arabaya sadece meraktan soruom)
  • jazzdan bariz büyük demişsin ama fena yanılıyorsun,jazzın
    boyu 3,84 iken yaris 3,75 boyunda,artı jazz iç mekanı maksimum
    ölçüde kullanmış,sınıfında en büyük içi mekana sahip diyebiliriz.Diz
    mesafesi bir üst sınıfla yarışabilecek özellikte.
    jazzın bagajı 380lt,yarisin ise sadece 228lt,jazz neredeyse katlayacak.
    jazzı sadece dış görüntüsünden karşılaştırma yapmışsın,içten görmemişsin
    ve özelliklerini bilmiyorsun anlaşılan.dikkat edelim insanları yanıltmayalım.
  • 32 oldukça fazla bencede 28 civarı olsa bence f,yat normalleşir full donanım için. 32-33 vermeye kalkarsak 1.6 90 bg. 307 yada C4 alınabilir...
  • o para o arabaya çok
  • Hayırlı olsun.Bende dün dizel yaris aldım ,Allah hepimizi kazadan beladan korusun.Bende FSI Jetta Comfortline 'da var ama yarisi kullanmak çok daha zevkli.Walla dediğin gibi bende korna çalmaya utanıyorum sesi çok acayip ama araç çok hoşuma gitti . 288 sayfalık kullanım klavuzu daha iyi tercüme edilebilirdi...
    quote:

Orjinalden alıntı: bulentcagin

Arkadaşlar Dün akşam aracımı teslim aldım.İlk izlenimlerim şunlar;

4-Rodaj bitene kadar limitlerini zorlayamayacam ama sanki benzinlini keyfi bir başka gibi geldi bana
    7-Multi modda vites geçişlerini hessediyorsun gerçi MM debriyajsız düz vites demek
    8-Müzik sistemi çok iyi

Toparlarsak iyiki almışım diyebilirim.Daha detaylı bilgileri zamanla sizinle paylaşacam.

• Teşekkür ederim.nakit 30 'a aldım dizel sol special düz vites.Klavuzu tam okumadım ama hararet fazla olursa lambası yanıyor soğuk ise de cool diye bi lamba yanıyor ama klavuzu tam okumadım benim ekranda da hararet gösteren şey yok ,klavuzu tam okuyunca gene yazarım...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau 46

Hayırlı olsun.Bende dün dizel yaris aldım ,Allah hepimizi kazadan beladan korusun.Bende FSI Jetta Comfortline 'da var ama yarisi kullanmak çok daha zevkli.Walla dediğin gibi bende korna çalmaya utanıyorum sesi çok acayip ama araç çok hoşuma gitti . 288 sayfalık kullanım klavuzu daha iyi tercüme edilebilirdi...
    quote:

Arkadaşlar Dün akşam aracımı teslim aldım.İlk izlenimlerim şunlar;

8-Müzik sistemi çok iyi

hayırlı olsun. şu hararet göstergesi nerde ekranda? nekadara aldın nakitmi?

• Öncelikle yeni yaris alan arkadaşlara allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bende dizel mmt yeni yaris almayı düşünüyorum ama mmt sanzımana fazla güvenemiyorum yeni alan arkadaşlar araç hakkında biraz bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.Yokuslarda iyi çekiyomu geriye kayma yapıyomu bunları merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: esess

Öncelikle yeni yaris alan arkadaşlara allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bende dizel mmt yeni yaris almayı düşünüyorum ama mmt sanzımana fazla güvenemiyorum yeni alan arkadaşlar araç hakkında biraz bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.Yokuslarda iyi çekiyomu geriye kayma yapıyomu bunları merak ediyorum

Öncelikle Yoğun trafikte büyük kolaylık oluyor ama düz vites kullanmada sorunun yoksa ben düz al derim.Eşim düz vites kullanamadığından MM almak zorunda kaldık.
  • sıfır arabalar hakkaten alınmaz olmuş artık yahu el kadar araba sırf dizel diye 30 milyar ben 200 bg lik full volvo s40 ı 18 milyara aldım hala çokmu verdim diye düşünüyorum
  • quote:

Öncelikle Yoğun trafikte büyük kolaylık oluyor ama düz vites kullanmada sorunun yoksa ben düz al derim.Eşim düz vites kullanamadığından MM almak zorunda kaldık.

anlıyorum düz viteste bi sorunum yok ama sehirici trafikte otomatiğin rahatlığı başka oluyo su an kullandığım araçta otomatik bundan inip manuele gecersek bu kalabalık yollarda sinir katsayımız tavana vurabilir
  • Marea nın segmente bak fiyata bak ! Bu marea nın dizelini yapmıyorlar mı ? ( Ne diyorum başlığa bak yazıma bak :p)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.