Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: profx

çokmu kötüdür de nereden çıktı, çok iyi, bendeki 1.0 mmt modeli, şehir içinde kullanımı çok süper (yakıt, konfor, pratiklik vs.), şehirler arası da süper ama, bagaj yetersiz, aile için ideal değil. Ama şehir içi mükemmel.

quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

bu yaris 1.0 terra çokmu kötüdür ya? fiyatı çok uygun 22 kusur..

ne bileyim 1.0 baya küçük bir motor. ben citroen c2 ile yaris arasında kaldım. C2 nin 1.4 motorlusu 23.000 ytl yarisin 1.0 lığı 22.400 ytl kararsız kaldım.
  • quote:

quote:

çokmu kötüdür de nereden çıktı, çok iyi, bendeki 1.0 mmt modeli, şehir içinde kullanımı çok süper (yakıt, konfor, pratiklik vs.), şehirler arası da süper ama, bagaj yetersiz, aile için ideal değil. Ama şehir içi mükemmel.

quote:

bu yaris 1.0 terra çokmu kötüdür ya? fiyatı çok uygun 22 kusur..

ne bileyim 1.0 baya küçük bir motor. ben citroen c2 ile yaris arasında kaldım. C2 nin 1.4 motorlusu 23.000 ytl yarisin 1.0 lığı 22.400 ytl kararsız kaldım.

1.0 zaten şehiriçi kullanım için tasarlanmış ekonomik bir motor
    tabiki bir c2 1.4 ün verdiği performansı wermez
    ama amaç ekonomi ve günlük kullanımsa yarisin 1.0 lık motoru yeterlidir..
    tek eksiği bagaj..
    motor olarak dik yokuşlarda arabada 3-4 kişiysen bayılma yapabilir..
    ama onun dışında şehiriçinde seni ve cebini üzmez

• Meslektaşız sanırım
  • hıı anladım
    avukatların efendileri olmadı köle de kullanmadılar bi avukat abimiz söylemişti ondan duymuştum

walla ben son sınıf öğrencisiyim
    eğer siz avukatsanız meslektaş olmayı umuyorum

imzamı tam düzenlicem şimdi zaten tam metni arıyodum sayenizde buldum

forumdan özür dilerim biraz off-topic oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 9 Ocak 2006 12:13:19 >

• crepassio'ya katılıyorum. performans olarak zaten 1000cc motorla 1400cc'yi karşılaştırmak doğru olmaz, ama şehir içi kullanımda yaris 1.0 çok yeterli, yakıt açısından da süper ekonomik.
  • 1.0 ve 1.4 dizel modellerin yakıt tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?
    bir de dizel yarisin pahalı olduğuna katılmıyorum. daha ucuz arabalar genelde daha düşük donanımlı. 27.400 olan yaris'de abs, yolcu hava yastığı, elektirikli ısıtmalı aynalar, radyo/cd/mp3 player vs. var. bunlar zaten standart. clioya, fiestaya, poloya, corsaya, puntoya c3'e falan da güvenlik paketi, metalik boya, cd player vs. adı altında bunları eklediğinizde fiyatın pahalı olmadığı ortaya çıkıyor. palio bile eşit donanımda aynı paraya geliyor. euroncap 5 yıldız ve toyota kalitesi de artısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Villeneuve

1.0 ve 1.4 dizel modellerin yakıt tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?
    bir de dizel yarisin pahalı olduğuna katılmıyorum. daha ucuz arabalar genelde daha düşük donanımlı. 27.400 olan yaris'de abs, yolcu hava yastığı, elektirikli ısıtmalı aynalar, radyo/cd/mp3 player vs. var. bunlar zaten standart. clioya, fiestaya, poloya, corsaya, puntoya c3'e falan da güvenlik paketi, metalik boya, cd player vs. adı altında bunları eklediğinizde fiyatın pahalı olmadığı ortaya çıkıyor. palio bile eşit donanımda aynı paraya geliyor. euroncap 5 yıldız ve toyota kalitesi de artısı.

harbiden düşünülebilecek bir model yaris.
  • quote:

quote:

harbiden düşünülebilecek bir model yaris.

sizlere katılıyorum arkadaşlar fiyat ve donanım açısından yaris bencede 1 numara

• Olay bitmiştir.Anlamıyorum kafadan pahallı diyip geçenleri zahmete girin biraz inceleyin.Tamam beğenmeye bilirsin hoşuna gitmez anlarım ve saygı duyarım ama kafadan pahallı demeyin allah aşkına
    quote:

• quote:

1.0 mmt şehir içi 7.0 lt (kısa mesafeli sürüşler, motor soğuk vs.), şehirler arası: 5.0 lt
    dizeli bilmiyorum.
  • quote:

quote:

1.0 mmt şehir içi 7.0 lt (kısa mesafeli sürüşler, motor soğuk vs.), şehirler arası: 5.0 lt
    dizeli bilmiyorum.

okadar da az yakmıyormuş.

alt devirlerde gaz yemesi nasıl?klimayı açınca bayılıyor mu?

daha kullanmak nasip olmadı.

gelir gelmez test etmeye gittim.test arabası yok dediler

• Satacak araba bile kalmadı piyasaya çıkmadan fiyatı bile belli olmadan kapora alınarak %30 u satılmıştı arabanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 17 Ocak 2006 13:14:17 >
  • Aracı inceledim.Alışveriş poşetlerini koyacak bagaj bile yok. İşçilik ise ör: hatcback clio'dan geri.Fiyat bence de yüksek.Dışarda sedan karoseri satılırken , Türkiye'de sedanı satılmıyor.Bana göre bagaj büyük bir eksik.Ne zaman ne derecede lazım olacağı belli olmaz.En azından sınıfındakilere yakın olabilirdi.En yakın olduğu bagaj da kardeş firma Daihatsu'ya ait bir model olan YRV ile aynı.
  • Toyota çok büyük bir hata yaptı diyorsun hatta dünyadaki yüzbinlerce yaris kullanıcısı da hata yaptı.Sana göre alınmaz bir araba.Keşke piyasaya sürmeden hatta üretmeden önce biraz daha ciddi çalışsaymış toyota.Bu şekilde giderse nasıl en çok satılan ve en güvenilir marka olma özeliğini devam ettirecek acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 20 Ocak 2006 16:46:43 >
  • arabayı bende inceledim derinderede bagajı küçük ama iç mekan boydan oldukça geniş enden biraz dar fakat malzeme kalitesi çok iyi o konuda sana katılmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ŞANS

Aracı inceledim.Alışveriş poşetlerini koyacak bagaj bile yok. İşçilik ise ör: hatcback clio'dan geri.Fiyat bence de yüksek.Dışarda sedan karoseri satılırken , Türkiye'de sedanı satılmıyor.Bana göre bagaj büyük bir eksik.Ne zaman ne derecede lazım olacağı belli olmaz.En azından sınıfındakilere yakın olabilirdi.En yakın olduğu bagaj da kardeş firma Daihatsu'ya ait bir model olan YRV ile aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞANS

Aracı inceledim.Alışveriş poşetlerini koyacak bagaj bile yok. İşçilik ise ör: hatcback clio'dan geri.Fiyat bence de yüksek.Dışarda sedan karoseri satılırken , Türkiye'de sedanı satılmıyor.Bana göre bagaj büyük bir eksik.Ne zaman ne derecede lazım olacağı belli olmaz.En azından sınıfındakilere yakın olabilirdi.En yakın olduğu bagaj da kardeş firma Daihatsu'ya ait bir model olan YRV ile aynı.

yaa şimdi yariside adam alıp nakliye yapmayacak ki. yarisinde bir üretim amacı var. mesela bir öğrenci veya çocuksuz bir aile alsın yarisi.
  • alış-veriş poşetlerini koyacak yeterince yer var geçen gün real 'den aldığım tam dolu 10 poşeti çok rahatça koltukları yatırmadan yerleştirdim daha ne olacak ki ?Valla ben bagajı için almadım !Benim sol special D-4d 'nin her şeyinden ve kalitesinden memnunum .
  • Arkadaşlar Yarisimin lastiği yarıldı ve üstündeki Dunlop Sport 2030 lastik Türkiyede yok aman dikkat edin.
  • @ bulentcagin

aracın resimlerini ekleme şansın varmı? aracın resimlerini de ekleyebilirsen sevinirim... bu araç benimde dikkatimi çekiyor... şuan micra kullanıyorum, ama micranın dizelinin adı bile gecmiyor şuan... bende yaris le ilgilenmeye başladım... şimdiden teşekkürler...
  • Arabanın resimleri çok hoş görünüyor. Bence bu arabanın tek kusuru bagajı sayılabilir. Bagajını azıcık daha büyük yapsalardı. Çok iyi olurdu. Ama herseye rağmen toyota toyotadır. Avrupadaki müsteri memnuniyeti anketlerinde yanlış bilmiyorsam fiyatının 2-3 katı arabarla yarışıyor toyotalar...

Birde sorum var. Daha önce toyota topicgindede sormuştum. Sorum Şu: 1.0 motor 95 tork/69 bg olan yaris 4 kişiyle yokuşta bırakır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçak -- 21 Ocak 2006 20:23:22 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.